Hírcsokor

2012.07.02 21:33
- A mai RAW adáson lehet, hogy újabb résztvevőkkel fog bővülni a WWE Bajnoki övre beváltható MITB táska megszerzéséért zajló létrás mérkőzés. Mint köztudott csak korábbi WWE Bajnokok fognak részt venni a mérkőzésen, és eddig 4 szupersztár van, akik biztosan ott lesznek: Chris Jericho, Kane, Big Show és John Cena. Az eredeti tervek szerint csak négyen lettek volna, azonban egy, a WWE-hez közel álló, személy azt mondta, hogy meg lenne lepve ha nem "bukkanna fel hirtelen" 1-2 korábbi bajnok, hogy részt vegyen a mérkőzésen.
Reméljük lesz valami nagy durranás, (mondjuk Batista :) ) !




- A mai RAW egyik Dark meccsén John Laurinaitis is részt fog venni: Big Show-val mérkőznek John Cena ellen egy Handicap mérkőzésen. Sin Cara és Alberto Del Rio is hirdetve vannak a mai RAW-ra, hogy fellendítsék a jegyeladásokat, ugyanis a mai helyszín a Texas állambeli Laredo városa lesz, aminek környékén nagyon sok mexikói származású ember él. Szintén a mai RAW-val kapcsolatos hír, hogy Brock Lesnar ma fog választ adni HHH kihívására, azonban egyikük sincs hirdetve, hogy megjelennének élőben is, ezért valószínű, hogy Lesnar válaszát vagy egy videóüzenetben, vagy pedig Paul Heyman-en keresztül tudhatjuk majd meg.
Várhatóan ma este tér vissza a RAW-ra Eve Torres is: a Twitterén közölte, hogy ettől a héttől újra a RAW csapattal tart majd.



- A WWE Hall of Famer Bret "The Hitman" Hart ma ünnepelte 55. születésnapját. Isten éltesse!




- A nemrég megsérült Bray Wyatt (Husky Harris) állapotával kapcsolatban továbbra sem tudni pontos információkat, mindössze annyit, hogy súlyos vállsérülést szenvedett és valószínűleg e hét közepén, vagy végén lesz hír arról, hogy szüksége lesz-e műtétre és mennyit kell majd kihagynia.



- A WWE a hivatalos honlapján megjelent egy kis cikk, melyben Vickie Guerrero kampányol, hogy ő lehessen a végleges RAW és Smackdown GM.
Egy pankrációs szakoldal az újabb szavazásán azt kérdezte az olvasóktól, hogy kit látnának szívesen a két show General Managere-ként. A 12 jelöltből 3 név volt a legnépszerűbb, akik kb. egyforma szavazatot kaptak: Stone Cold, Edge és Paul Heyman.

- Chris Jericho visszatért a RAW live eventjére a hétvégén, ahol Kane ellen birkózott egy RAW Challenge meccsen.

- Kurt Angle a Twitterére posztolt azzal kapcsolatban, hogy a WWE-ben szeretne-e visszavonulni: "Imádom a TNA-t és a WWE-t egyaránt! A visszavonulásommal kapcsolatos döntésemet jövőre fogom meghozni. TNA vagy WWE? Hmm ..."
"Tudom, hogy mindenki azt akarja, hogy menjek vissza a WWE-be. Még nem ... A munkám, hogy építsem a TNA-t. Egyszer ha rendesen felépült, akkor visszamegyek a WWE-be, hogy ott vonulhassak vissza. Most azonban a TNA az első számomra!"

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása