No Way Out - Előzetes

2012.05.30 18:23

 

A No Way Out-ot 2012. június 17-én fogják megrendezni New Jersey-ben, ahol több izgalmas mérkőzésre kerül sor, valamint biztosra vehetjük, hogy meglepetésekkel is fűszerezik a sztorit. A WWE hivatalos oldalán bejelentette, hogy Brock Lesnar kemény támadása után ismét láthatjuk a WWE COO-ját, Triple H-et. Még az sincsen kizárva, hogy Lesnar - bár kilépett a szervezettől - inaktívként jelenik meg, akárcsak Kevin Nash a Summerslam-en.

A már bejelentett mérkőzések:

 



Big Show vs John Cena


John Cena visszanyerte a közönség szeretetét, mikor egy brutális mérkőzésen győzelmet aratott Lesnar ellen, majd a UFC volt Bajnoka inkább otthagyta a WWE-t. John Laurinaitis véleménye szerint ez az egész Cena hibája volt és próbálta megleckéztetni a szupersztárt. Ám ezzel nem volt olyan könnyű dolga mint gondolta. Még az Extreme Rules-on elszenvedte a Kimura Lock nevű szorítást Cena, aminél leszakadt az izom a vállából. Laurinaitis pedig kihasználta a pillanatot és kihívta a sérült pankrátort. Közben Big Show is célpontjává vált, aki kiparodizálta a főnök hangját egy adásban és Big Johnny ezért azt követelte tőle, hogy essen térdre és könyörögjön neki, de az óriás hiába alázkodott meg, Johnny pedig habozás nélkül kirúgta. Ezt követően alakult a konfliktus Cena és Laurinaitis között, ami elvezetett addig,hogy az Over The Limiten meccsük is lett. Cena Big Show-ért is törleszteni akart, Johnny pedig az egyik legkedveltebb szupersztárt távolította volna el. A WWE Igazgatótanácsa fűszerezte a dolgokat,kikötötték, hogy a meccsen ketten küzdenek egy az egyben egymás ellen. Nem lehet speciális mérkőzésvezető és senki nem lehet a ring mellett!!! Győzni csak kopogtatással, vagy feladatással lehetséges, és ha bármelyik szupersztár megpróbál közbeavatkozni, azonnal felfüggesztik! És amennyiben Mr. Laurinaitis elveszíti a mérkőzést John Cena ellen, hivatalosan is fel lesz függesztve!
Cena - mint az várható volt - komoly fölényt mutatott és élvezte, hogy megalázza és rommá veri Laurinaitis-t. Amikor Johnny megpróbált elmenekülni érkezett az óriás Show, aki visszavitte a ringbe, Cena elé. Big Show azonban nem Cenának segített: a semmiből lekevert egy hatalmas W.M.D.-t neki, majd Laurinaitis kopogtatni tudott.
A következő napon a RAW-n Cena a kulisszák mögött próbált Show nyomára bukkanni, a Világ Legnagyobb Sportolója pedig ismét kiütötte.
Nem jöhetett más, csak a jó és a rossz harca a No Way Out-on. Big Show tökéletes heel, pusztító karakter lett, Cena pedig lassan ismét közönség kedvenc.
Alig egy héttel a No Way Out előtt maga Vince McMahon jelent meg a RAW adásban, hogy értékelje Laurinaitis munkáját. A 3 órás RAW alatt végig úgy tűnt, hogy ki fogja rúgni Big Johnnyt, ám a vége más lett. Megjelent Big Show, majd megjelent Cena is. Megtudtuk, hogy ha Show-t eltávolítják, az a WWE-nek igen sokba kerül, ráadásul a szerződése értelmében azt tehet, amit akar. McMahon mérlegelte a dolgokat és úgy döntött, június 17-én dől el Laurinaitis sdorsa, még pedig a SHow vs Cena Steel Cage meccsen4 Ha Big Show veszít, Laurinaitis ki lesz rúgva!
Biztosra vehetjük, hogy nem lesz unalmas a Steel Cage mérkőzésük a No Way Out-on...
 







Sheamus vs Dolph Ziggler (Nehézsúlyú Világbajnoki öv)


Sheamus az Over The Limit-en megvédte az övét Chris Jericho, Randy Orton és Del Rio ellen egy Fatal 4 Way mérkőzésen, majd a sztori következő állomásaként egy első számú kihívó mérkőzést rendeztek meg a SmackDown-on. Ezen Orton, Kane és Alberto küzdöttek. Ám ez nem alakult teljesen jól, mert volt egy hívatlan vendég. Mikor Kane vonul be megjelenik Daniel Bryan és egy székkel nekiesik a Nagy Vörös Szörnynek. Majd a mérkőzésen is megjelenik, de elkergetik, aztán mikor visszajön, akkor is kilép a ringből Kane, amikor visszamegy egy RKO-t kap, de Orton nem tud kopogtatni, mert Del Rio megtámadja és ő kopogtat. Alberto Del Rio az új első számú kihívó Sheamus ellen.
Ez után a RAW-n és a SmackDown-on is tovább folytatódtak a támadások, egyszer Sheamus Alberto-t, máskor pedig fordítva.
Az összecsapásuknak egy vége lehet, a Bajnoki övért kiírt mérkőzés!
Alberto Del Rio azonban nem állhat ki a Világbajnok ellen, mert mint időközben kiderült, a SmackDown június 8-i adásában sérülést szenvedett. A WWE tehát új kihívót keresett, amit a 11-i RAW Szupershowban egy Fatal 4 Way mérkőzésen döntöttek el. Négy korábbi Nehézsúlyú Világbajnok: Christian, Great Khali, Dolph Ziggler és Jack Swagger küzdött meg az első számú kihívó jogáért és Ziggler került ki győztesen. Dolph nagyon akar bizonyítani és sikeréhes, így remek mérkőzést mutathatnak be.
 







CM Punk vs Kane vs Daniel Bryan (WWE Bajnoki öv)


Punk már nagyon régóta sikeresen védi az övét, ringbe szállt Kane és Daniel ellen is külön, most viszont egyszerre kell legyőzni mindkettőjüket. Daniel hosszú ideje támadja Kane-t és CM Punk-ot, aminek a végén lehet, hogy közös erővel fog dolgozni a két szupersztár, hogy semlegesítsék a mindenre készen álló Bryan-t. Kane-nek viszont van egy gyenge pontja, ez pedig a szépséges AJ, aki a RAW-n is és a SmackDown-on is az úgy nevezett "igéző tekintetével" nézett rá és teljesen elvette a Szörnyeteg eszét. AJ szerepe azonban nem csak Kane, hanem CM Punk és D-Bryan szempontjából is érdekes. Bryan egykori barátnője pár hete még CM Punkra vetette ki a hálóját és úgy tűnt, Kane-re csak azért villantja mosolyát, hogy Punkot védje. Tehát a három szupersztár AJ körül is háromszöget képez.
Egy izgalmas Triple Threat harcra számíthatunk, amin talán sok befejező mozdulatot láthatunk.


 







Cody Rhodes vs Christian (Interkontinentális Bajnoki öv)


Cody Rhodes kiállt az Over The Limit-en a People Power Battle Royal mérkőzés győztese ellen, aki a sérüléséből visszatérő kanadai volt. Elvesztette az övet, amit sok ideje magánál tartott és elmondása szerint csak egy meccset akar, amin megkapja az esélyt, hogy visszanyerje. Vajon sikerül Codynak ismét elhódítani a trófeát és kezdődik Christian "csak még egy meccset" korszaka, vagy Karizma Kapitány marad a Bajnok és Rhodes követel újabb és újabb lehetőségeket?
 







Santino Marella vs Ricardo Rodriguez - Tuxedo meccs


Ez a mérkőzés nem bizonyul túlságosan fontosnak, inkább egy kis humorral szolgálhat, ám elképzelhető, hogy egy komoly összecsapás alakul ki belőle. Nemrég láthattuk, hogy Marella letépte a mexikói ingét, felfedve ezzel azt a pólót amit alatta viselt és amin nem más, mint Justin Bieber arcmása volt. Ricardo Rodriguez régebben pankrátorkodott, ezért biztosra vehetjük, hogy lelkesen fog küzdeni. Ám nem mással, mint a US Bajnokkal kell szembenéznie. A Tuxedo mérkőzés lényege, hogy a két ellenfél szmokingban kezd, a győztes pedig az, aki először megfosztja a másikat az ünnepélyes ruhadarabtól.
 







David Otunga vs Brodus Clay


Ezt a mérkőzést tekinthetjük meg a No Way Out Pre Show-ban, ami biztosan egy kiegyensúlyozott harc lesz. David már többször megtámadta a Funkasaurust, de ez lesz az első mérkőzésük egymás ellen. Brodus még veretlen a mérkőzések tekintetében, ám Otunga mögött ott áll maga John Laurinaitis, így nehéz dolga lesz mindkét harcosnak, de majd eldől, hogy kinek a kezét emelik a magasba.

 







Beth Phoenix vs Layla (Díva Bajnoki öv)



A hölgyek csatája sem maradhat el az éjszakán, hiszen a visszatérő Layla eddig még védi az övét, de ellenfele Beth mindennél elszántabbnak tűnik, majd kiderül, hogy visszaszerzi e a címet, vagy továbbra is a fürge Layla birtokolja.



A No Way Out-ot 2009 óta, most rendezik meg újra, ami nem bizonyul rossz adásnak, már csak a mérkőzésekre kell rátekinteni, valamint, hogy megjelenik a WWE COO-ja, Triple H is. HHH Brock Lesnar miatt tért egy kis pihenőre, a karja durván megsérült a Kimura Lock-tól. Azt is beszámíthatjuk, hogy Brock, vagy akár bármely másik pankrátor hívatlanul megjelenik, vagy visszatér.

 

No Way Out - Előzetes

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása