Over The Limit bejelentett mérkőzések

2012.05.15 18:12


CM Punk vs Daniel Bryan - WWE Bajnoki cím mérkőzés
CM Punk 2011. novembere óta birtokolja a WWE Bajnok címet és az elmúlt fél évben többször, jelentős ellenfelekkel szemben is sikerült az övet megtartania, illetve megvédenie.
Daniel Bryan 3,5 hónapon át volt a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka és csúfos gyorsasággal, mindössze 18 mp alatt veszítette el az övet a WrestleManián Sheamussal szemben. A RAW Szupershow-ban rendezett Beat The Clock Challenge során Bryan - kicsit meglepően - a Hall of Famer, kommentátor, a 63 éves Jerry Lawlert kapta ellenfelének és természetesen könnyedén és gyorsan győzte le, így ő lett a kihívó.
Érdekes, hogy a RAW övért egy - jelenleg még - SmackDownban szereplő szupersztár lett CM Punk ellenfele, de a két heti adás már olyannyira összemosódott, hogy ember legyen a talpán, aki tudja követni, ki hova is tartozik.
Az bizonyos, hogy Daniel bizonyítani akar, ki akarja küszöbölni a csorbát, amit Sheamus ejtett az önérzetén a villám-győzelemmel. S ha ehhez épp CM Punkkal kell szembe néznie, akkor számíthatunk rá, hogy a két karizmatikus személyiség mindent megpróbál kihozni magából.
Könnyen lehet azonban, hogy John Laurinaitis, aki köztudottan mindig viszályban van Punkkal, ismét tartogat valami meglepetést a tarsolyában, amivel megpróbálja megnehezíteni a címvédő dolgát...


Sheamus vs Alberto Del Rio vs Chris Jericho vs Randy Orton - Fatal 4 Way mérkőzés a WWE Nehézsúlyú Bajnoki Címért
Nem kis nevek egy nem kis trófeáért. Sheamus és Orton eddig sem ápolt nagy barátságot a sztori szerint Del Rioval és Jerichoval, most azonban egymásnak is ellenfelei. Nagy kérdés, hogy a Great White és a Vipera képes lesz-e együtt dolgozni, hogy aztán kettejük között dőljön el az öv sorsa, vagy elejétől a végéig mindenki mindenki elleni kemény meccset láthatunk. Nagy kérdés az is, hogy Chris Jericho, aki nem titkoltan címért jött vissza a szervezethez és nem titkoltan a nyáron távozni akar, megkapja-e, megszerzi-e az övet. Emellett elképzelhető az is, hogy Alberto Del Rio végzete teljesül be és ismét bajnoki övvel a derekán jelenik meg hamarosan...
A Fatal 4 Way mérkőzésen a WWE kedvelt szupersztárjai biztosan remek meccset fognak vívni. Sheamus címe nem kis veszélyben van, hisz a mecccstípus szabályai szerint bármely szupersztár bármely szupersztár fölötti kopogtatásos, vagy feladatásos győzelme egyben a mérkőzés megnyerését is jelenti. Ez egy újabb nagy kérdést vet fel: Elveszítheti-e Sheamus az övet úgy, hogy senkit nem kopogtat le /adat fel, illetve őt sem kopogják le / ő sem adja fel a harcot?



John Cena vs John Laurinaitis
john vs Johnny - Ez az a mérkőzés, ahol szinte bizonyos, hogy nem sokan fogadnának Laurinaitis győzelmére, amennyiben tiszta és szabályos mérkőzésről beszélnénk kettejük között. De mérget vehetünk-e arra, hogy Laurinaitis tiszta és szabályos harcban akarja bebizonyítani John Cenának, hogy ő is legény a gáton?
A RAW és a SmackDown közös General managerének egyértelmű célja, hogy CM Punk mellett John Cenát is kicsinálja. Erre a (saját) célra használta fel Brock Lesnart is, Lesnar azonban bedurcizott Triple H-re és megüzente, hogy ő bizony távozik...
Vajon Lesnar tényleg elment ismét a WWE-ből, vagy csak egy nagy húzás volt és az Over The Limiten ismét megjelenik? Lenne rá oka, hisz az Extreme Rules estéjén vereséget szenvedett Cenától...
Ha ő nem, akkor ki lehet az a kulcsfigura, aki Laurinaitis mellé áll és akinek segítségével a főnök valóban képes lehet legyőzni Cenát? Vagy gondolkodjunk el azon, mi van, ha Johnny - aki fiatal és aktív éveiben nem tudott a szervezetnél a csúcsra jutni - legyőzi a tízszeres WWE bajnokot? Megtörténhet?


Kofi Kingston és R-Truth vs Jack Swagger és Dolph Ziggler - WWE Tag Team Bajnoki mérkőzés
2012. április 30-án lett Tag Team bajnok a Kofi-Truth páros és azóta ez lesz a legfontosabb címvédésük. Ellenfeleik külön-külön már birtokoltak bajnoki övet, de közös Tag Team címet ez idáig nem nyertek. Sőt: ez az az öv, amit sem Ziggler, sem Swagger nem szerzett még meg. Érthető tehát, ha Vickie Guerrero pártfogoltjai mindenáron győzni szeretnének.
Képes lesz-e a Kingston-Truth duó (na meg persze Little Jimmy) megőrizni a címet és képes lesz-e Kofi Evan Bourne után ismét egy kedvelt csapatot alkotni jelenlegi társával?


Layla vs. Beth Phoenix - WWE Díva Bajnoki Cím mérkőzés
2011. október 2. és 2012. április 23. között a Glamazon birtokolta a Díva Bajnoki címet, aztán Nikki Bella megfosztotta az övtől. Nikki nem sokáig lehetett bajnok, szerződése lejártával - testvérével együtt - távozott a szervezettől, utolsó mérkőzésén a visszatérő Laylával szemben veszített.
Layla remek képességű lány, de ugyanezt elmondhatjuk Beth-ről is. Beth azonban a közelmúltban sérült volt, emiatt az Extreme Rules-on sem léphetett ringbe. Most bizonyíthat.

Cody Rhodesnak nem kell megvédenie az Interkontinentális Címét, mert eddig Big Show-val volt feud-ja és jelenleg nincs vetélytársa.


Az Over The Limit az idei év ötödik PPV adása és 2012-ben a WWE-nek sikerült úgy keverni a szálakat, hogy folyamatosan fenntartsák az érdeklődést a műsorok iránt. Bízzunk benne, hogy az adás után elégedettek lehetünk azzal, amit a szupersztárok produkálnak.

Over The Limit bejelentett mérkőzések

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása