RAW Money in the Bank mérkőzés várható résztvevői

2012.06.27 09:33



Tegnap este a RAW adás alkalmával bejelentették, hogy a WWE Championship Money in the Bank mérkőzésen csak régi WWE bajnokok vehetnek részt.

Ez azt jelenti, hogy a lehetőségek igencsak lecsökkentek. Eddig minden Money in the Bank meccsen nyolc ember harcolt azért a táskáért, amiben egy biztos WWE bajnoki mérkőzés szerződése lapult. Azonban a jelenlegi aktív keretből csak 6 olyan ember van, aki elérhető lesz a mérkőzésen.

Akiket már bejelentettek a gálára:
Chris Jericho: Egyszeres WWE bajnok, 2001 Decemberétől 2002 Márciusáig birtokolta az övet
John Cena: Tízszeres WWE bajnok, az első regnálása 2005-ben volt, az utolsó pedig a 2011-es Hell in a Cell gáláig tartott.
Big Show: Kétszeres WWE bajnok, először 1999-ben lett bajnok, majd utána 2002-ben is volt egy regnálása.
Kane: Egyszeres WWE bajnok, még 1998-ban nyerte el az övet, azonban regnálása csak egy napig tartott.

Akik az aktív keret tagjai, és addig visszatérhetnek:
Rey Mysterio: Egyszeres WWE bajnok. 2011-ben lett bajnok, igaz, kevesebb, mint egy óriáig volt bajnok.
The Miz: Egyszeres WWE bajnok. 2010-ben ő volt a RAW Money in the Bank győztese, táskáját Novemberben váltotta be Randy Orton ellen, és egészen a 2011-es Extreme Rules-ig tartotta az övet.

Akik nem az aktív keret tagjai, de szerződésben állnak a WWE-vel és aktívan bírkóznak:
Kevin Nash: Egyszeres WWE bajnok. 1994-ben lett bajnok, és egy évig tartotta az övet Diesel néven. Utolsó ringbe lépése a 2011-es TLC-n volt, ahol Triple H ellen küzdött.
The Undertaker: Négyszeres WWE bajnok. Első címét 1991-ben nyerte, utolsó regnálása pedig a 2002-es évben történt. Utolsó ringbe lépése a 2012-es Wrestlemanián volt, ahol Triple H ellen küzdött.
Mick Foley: Kétszeres WWE bajnok. Mindkét regnálása 1999-ben történt Mankind néven. Utolsó ringbe lépése a 2012-es Royal Rumble-ön volt.
Brock Lesnar: Kétszeres WWE bajnok. 2002-ben és 2003-ban volt bajnok. Utolsó ringbe lépése a 2012-es Extreme Rules-on volt, ahol John Cena ellen küzdött
Triple H: Nyolcszoros WWE bajnok, első regnálása 1999-ben volt, az utolsó pedig 2009-ben. Utolsó ringbe lépése a 2012-es Wrestlemanián volt, ahol Undertaker ellen küzdött.

Akik nem lesznek elérhetőek:
Sheamus: Kétszeres WWE bajnok. Ő a jelenlegi Nehézsúlyú bajnok, és valószínűleg a Money in the Bank alkalmával még mindig ő lesz.
Alberto Del Rio: Kétszeres WWE bajnok 2011-ből. Várhatóan ő lesz a kihívója Sheamusnak a Nehézsúlyú övért a Money in the Bank gálán.
Randy Orton: Hatszoros WWE bajnok. Orton eltiltása csak a Money in the Bank PPV után pár nappal jár le, így ő biztos nem lesz ott.
The Rock: Hétszeres WWE bajnok. Nagyon sűrű a programja, és valószínűleg nem tud majd részt venni a gálán.

Ettől függetlenül lehet, hogy a WWE csak hat emberrel fogja megrendezni a WWE Championship Money in the Bank mérkőzést, de ez kuriózum lenne a Money in the Bank mérkőzések történetében.

Ti kiket szeretnétek látni a meccsen a felsoroltak közül? Írjátok meg kommentben!

Téma: RAW Money in the Bank mérkőzés várható résztvevői

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása