WWE RAW 2012.05.28 - Big Show folytatja a gonoszkodást

2012.05.28 19:44

 

2012. május 28. New Orleans Arena - A WWE RAW Szupershow az elesett katonák emlékének adózva indul, majd ismét visszatekintünk az Over The Limit PPV adásra, ahol Big Show segített John Laurinatisnek legyőzni John Cenát. Az összefoglaló az egy héttel ezelőtti adás képeivel ér véget: Big Show a backstage-ben kiüti Cenát...

Az élő képeken Michael Cole és Jerry Lawler köszönti a nézőket, miközben Big Show zenéjét halljuk. Show öltönyben sétál a ring közepére és elmondja, hogy teszi a dolgát és mosolyog... Mindig könnyű volt megmosolyogtatni a közönséget, de ez üzleti számítás volt. Ő egy üzletember, az csak a véletlen műve, hogy mellette egy óriás. Többé nincs szüksége arra, hogy mosolyogjanak az emberek, mert vasba öntött szerződése van... A tömeg egyre hangosabban követeli Cenát, miközben Show továbbra is a szerződéséről beszél, amiben egy nagy, kövér bónusz is van John Laurinaitisnek köszönhetően. Egész életre szól, ami azt jelenti, hogy azt tehet amit akar, akkor amikor akarja és nem aggasztják a rajongók. Show úgy véli, hogy ő nem egy előadóművész, hanem egy olyan óriás (és itt nem a méreteire, hanem a kvalitására gondol), ami nincs más ligában, más sportágban - megemlíti az NFL-t. NBA-t, UFC-t - sőt a WWE-ben sem! Talán épp ez az oka annak is, hogy senki nem kelt a védelmére, amikor könyörögnie kellett a munkájáért. Felvételeket mutat arról, hogy két héttel ezelőtt és pár perccel a kirúgása és a megalázása után pl. Brodus Clay hogyan táncolt, vagy Kofi és R-Truth, akiket a barátjának hitt, milyen jól elvoltak a ringben. A rajongókat sekélyesnek és hamisnak nevezi, majd elmondja, hogy van egy ember, akiben sokkal nagyobbat csalódott, mint bárki másban. Ez az ember pedig nem más, mint John Cena. Cena a barátjáért harcolt, amikor Laurinaitis-szel volt a ringben két héttel ezelőtt, de John Cena ezt arra használta fel hogy szórakozzon a GM rovására. Big Show-nak fáj, hogy Cena ahelyett, hogy megvédte volna őt, viccet csinált Laurinaitisből. Hogy ecsetelje, mire is gondol, visszajátszást mutat, majd elismétli, mennyire fájt neki, hogy Cena erre használta fel az ő tragédiáját. Viszonozza a szívességet és amit Cenával tenni fog a No Way Out-on, nem lesz szép. John Cenának az utóbbi időben voltak kemény összecsapásai és vereségei, de a legdurvább még hátra van. Cena a ringben egy megállíthatatlan óriással találja szembe magát... Három dologgal fog Cena szembesülni a következő meccsükön: ő legyőzi, megbünteti és zavarba hozza. Ez az, ami mosolyt csal az arcára.
Show zenéje ismét megszólal, az óriás pedig elhagyja a ringet. Michael Cole és Jerry Lawler közben azt ecseteli, hogy az óriás extrémen veszélyes...

A reklámban láthatjuk, hogy ma este Daniel Bryan és CM Punk is meg fog mérkőzni egymással, majd látjuk, hogy Santino Marella melegít a következő meccsre.


Alberto Del Rio vs. Santino Marella
Alberto Del Riot az elsőként érkező Ricardo Rodriguez jelenti be - szokás szerint - majd Marella jön. A mérkőzés igen rövidre sikerült. Alberto keményen kezdett és bár úgy tűnt, hogy Santino talán fordít, ez a közönség biztatása ellenére sem sikerült. A Kobrát nem tudta bevinni és Del Rio a Cross Armbreaker-rel azonnal feladásra kényszerítette.
A győztes: Alberto Del rio.

Ricardo Rodriguez nem hagyta ki, hogy a vereség után kicsit törlesszen a múltkori Kobráért, Del Rio pedig a kobra kesztyűt Marella szájába tömte.

A hátsó folyosón Eve és Alex Riley beszélgetnek. Alex épp dicséri Evet, hogy milyen fantasztikus munkát végez és azt ecseteli, milyen jól néz ki a lány, amikor Big Show lép oda hozzájuk. Eve közli vele Laurinaitis üzenetét: válasszon ellenfelet magának ma estére. A lány távozik, Show pedig nézi Rileyt, majd azt mondja, nyugodjon meg, nem őt választja. Ellenben akar egy üzenetet küldeni vele az öltözőbe - mondja, és nekicsapja a falnak.


WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: Jack Swagger és Dolph Ziggler vs. R-Truth és Kofi Kingston
Swagger és Ziggler ismét lehetőséget kapnak, hogy a WWE Tag Team Bajnokai legyenek, a Kofi-R-Truth párosnak pedig ismét meg kell védenie a címét.
Nem meglepő, hogy Vickie Guerrero visítása szakítja félbe a bevonuló zenét, és bejelenti pártfogoltjait. Swagger nem bír Kofival, sőt R-Thrut-tal sem. Ugyanez igaz Zigglerre is és úgy tűnik, hogy az aktuális bajnokok gyorsan megvédik címüket. Aztán a kihívók összekapják magukat és Jack megpróbálja feladatni a mérkőzést Kofival, nem sokkal később pedig Ziggler akarja kopogtatni. Egyik sem sikerül, ráadásul Kofiék váltani tudnak. R-Truth rövid idő alatt lerendezi a dolgokat, és sikerül lekopogtatnia Swaggert. A győztes és a WWE Tag team Bajnoki cím tulajdonosa továbbra is a Kofi Kingston - R-Truth páros.

Látszik, hogy Vickie Guerrero dühös és nem kicsit dühös Ziggler. A szőke srác feltehetően Swaggert okolja a vereségért és ingerülten távozik. A triónál valami nagyon nincs rendben.

A backstage-ben Santino Marellát a trénere kíséri, fájlalja a karját. Big Show jön velük szembe és közli, hogy talán Santinot választja ma estére. Elkapja az olasz arcát és megkérdezi, ez most vicces? Brodus Caly jelenik meg és védi meg Marellát, felszólítja Big Show-t, válassza őt ellenfeléül és ad neki valami olyat, amitől sírni fog. Show szerint ma éjjel Brodusnak nem lesz kedve táncolni,mert járni sem tud majd...

John Laurinaitis, a RAW és a SmackDown közös General Managere érkezik az arénába. Még mindig a People Power-es háromkerekű robogóval jön, oldaláról nem hiányozhat Eve és David Otunga. Mankóval biceg a ringbe és nem mulasztja el a bemutatkozást. Első hivatalos bejelentése, hogy Big Show ma este Brodus Clay-jel fog meccselni. A második bejelentés, hogy a No Way Out fő eseménye, a mérkőzés Big Show és John Cena között egy steel cage meccs lesz. A harmadik bejelentés pedig, hogy mióta legyőzte az Over The Limiten John Cenát, ő John Laurinaitis lett a WWE történetének legnépszerűbb szupersztárja.
Húha - mondhatnánk, de nem mondjuk. A közönség pfujolással fogadja a GM öntelt közlését. Hogy bebizonyítsa állítását, bemutatja a WWE idén piacra kerülő játékának, a WWE'13-nak a borítóját, amin egy hatalmas egyéniség szerepel. Nem kis körítéssel leplezik le a borító nagyított képét, amiről John Laurinaitis arcmása vigyorog ránk. Big Johnny szerint a WWE'13 a legnépszerűbb játék lesz a PacMan óta, és tán saját nagyságát kezdené ecsetelni, amikor a WWE Bajnok CM Punk zenéje szakítja félbe.
Láthatóan a közönség sokkal nagyobb örömmel fogadja a bajnokot, mint Laurinaitis. PacMan, mi? - kezdi Punk. Közli a GM-mel, hogy egyáltalán nem népszerű és a WWE'13 játék valódi borítóján olyan ember szerepel, aki sokkal többet ér és sokkal jobban néz ki, mint John Laurinaitis. Az óriás kivetítőn megjelenik egy másik játékborító, a címlapon nem mást látunk, mint CM Punkot! Punk szerint az ő képe mennyivel nagyobb, mint Johnnié, majd kielemzi, hogy mivel egy pankrációs videójátékról van szó, egy pankrátor szerepel az elején - utalva ezzel véleményére Johnny Ace képességeiről. Úgy véli, hogy a ringben lévők szerepe itt véget is ért és felszólítja őket a távozásra. Majd még hozzáteszi: lehet, hogy Laurinaitis ismét megpróbál feltételeket szabni a mérkőzéséhez, mondjuk handícap, gountlet, lumberjack, no DQ, Falls Count Anywhere meccset ír ki, de le fogja győzni Daniel Bryant.
Laurinaitis sok szerencsét kíván a bajnoknak, aki nem hagyja ki, hogy a GM arcképébe belerúgjon...


Daniel Bryan vs CM Punk
A mérkőzést megelőzően egy visszajátszást kapunk Daniel Bryan Kane ellen intézett támadásáról a múlt heti SmackDownból. A meccs lendületesen, bár inkább a szorításokra hagyatkozva indul, mindketten a feladatással próbálkoznak. A közönség Punkot biztatja jobban. A két srác nem nagyon bír egymással, a közdelem kiegyenlített. Feltűnik a ring mellett Aj is, aki szemmel láthatóan Punknak szurkol és CM Punk pólót visel.
Daniel Bryan a bajnok bal kezét támadja, szorításokkal, a csukló feszítésével akar eredményt elérni, de Punk nem adja fel, rendre kijön a fogásokból és kemény pofonokkal válaszol.
Számtalan feladatási és kopogtatási kísérletet láthatunk, Daniel Bryan pedig lebontja a ring sarkáról a védőborítást is. AJ próbálja a csalásra felhívni a mérkőzésvezető figyelmét... A következő pillanatban Daniel nekilöki Punkot a lebontott saroknak, majd kopogtat.
A győztes: Daniel Bryan.

A mérkőzésvezetőnek már nincs lehetősége Daniel kezét a magasba emelni, mert megjelenik Kane egy székkel! Először több ütést mér Bryanre, majd egy hatalmas chokeslamet is kioszt neki. AJ a ring alól egy széket tol oda Punknak is, aki így már védeni tudja magát a Big Red Monster támadásától és szó szerint kiveri Kane-t a ringből.
AJ mosolyog, de kérdés, hogy CM Punk szíve meglágyul-e attól, hogy a lány a segítségére sietett...


Christian vs. The Miz
Gyorsan következik egy újabb mérkőzés, amin a WWE Interkontinentális Bajnoka és The Miz néz szembe egymással. Christian remek formát mutat, mióta visszatért sérüléséből, Miz pedig nagyon be akarja bizonyítani, hogy többet, jobbat érdemel. kettejük harcát Cody Rhodes a kommentátorok mellől nézi.
Miz gyorsan nyerni akar, el is jut a kopogtatási kísérletig, de Christian kirúg. Próbálkozik a feladatással, de az sem sikerül. karizma Kapitány végül fordít, egy Killswith után a ring tetejéről ugrik Mizre és sikeresen kopogtat.
A győztes tehát: Christian, aki gyorsan meg is mutatja az övet a már távozóban lévő Codynak.


John Laurinaitis irodájába nézünk be, ahol a GM épp közli Eve-vel és Otungával, hogy olyan emberekre van szüksége, akikre támaszkodhat. Utal Eve hibájára, aki nem volt képes egy tisztességes bocsánatkérést kiszedni Sheamusből, vagy Otungára, akivel John cena egy STF-et követően azonnal feladatta a mérkőzést. A beszélgetés közben Eve elküldi a szobalánynak öltöztetett Teddy Longot, egy kávét hozat vele...
Otunga önként felajánlja, hogy ma este megmérkőzik Sheamus-szel, ezzel akarja megváltani Laurinaitis bizalmát. Laurinaitis még előre vetíti, hogy 10-20 év múlva nyugdíjba vonul és addig ki kell hogy építse megfelelően az őt helyettesítő rendszert.
Teddy megérkezik a kávéval, ami Eve szerint hideg, ki is köpi és ráönti Teddyre, aki háborog: Persze hogy hideg, jeges kávé!

Miz még mindig a ringben van és panaszkodik. Ő juttatta győzelemhez a Johnny csapatot a WrestleManián és ezt John Laurinaitisért tette. De hol a vaserős szerződése? Hol a bónusz? Miért nem az ő képe van a WWE'13 videójáték borítóján? Hol van az ő bajnoki cím mérkőzése? Épp elkezdi mondani, hogy nem hagyja el a ringet addig, ameddig nem kap magyarázatot... ám Randy Orton zenéje szakítja félbe.
Miz mondaná a magát tovább Ortonnak is, de egy hatalmas RKO megakadályozza ebben.

Vickie Guerrero és Dolph Ziggler hátul kivetítőn nézik, ahogy Orton sajátos módszerrel fogta be Miz száját. Ziggler közli, hogy ki akar lépni a párosból és olyan akar lenni, mint Orton.

John Cena hangjával emlékezik meg ismét a WWE a Memorial Day alkalmából az elesett katonákról és az élő képen láthatjuk, hogy az arénában is ott vannak a Nemzeti Gárda tagjai.


David Otunga vs. Sheamus
Otunga kemény ellenfelet választott magának ahhoz, hogy bebizonyítsa hűségét Laurinaitisnek. Cenával nem bírt el, vajon Sheamus ellen mit tud felmutatni?
Mielőtt kezdenének, megnézhetjük a pénteki SD adásból, hogyan lett Alberto Del Rio az első számú kihívó a WWE Nehézsúlyú Bajnoki Címért, majd hogyan támadta meg azonnal Sheamus.
Otunga hatalmas erővel esik neki a bajnoknak, de nem sokáig tud talpon maradni. Ennek ellenére összekapja magát és ismét támad, sőt többször is kopogtatni próbál. Tudjuk azonban, hogy Sheamus nem könnyű ellenfél, és mint az várható, fordít is. A közönség hangosan számolja az Otunga mellkasára mért ütéseket, majd jön a White Noise és a Brogue Kick. Otunga képtelen bármire, a győztes: Sheamus.


Június 17-én No Way Out. Az eddig meghirdetett mérkőzések: John Cena vs Big Show - Steel Cage meccs, Sheamus vs Alberto Del Rio - Nehézsúlyú Bajnoki cím meccs. A Cena vs Bog SHow mérkőzés kapcsán visszanézhetjúk az előző PPV adás pillanatait Cena, Show és Laurinaitis szereplését, illetve az egy héttel ezelőtti RAW adásból azt, amikor az óriás ismét kiütötte Cenát.


Brodus Clay vs. Big Show
Brodus Clay igazi face karakter módjára állt ki Santino Marella mellett az adás elején, ezzel azonban magára haragította az egyébként is dühöngő Big Show-t. Ha eddig azt akartuk, hogy Brodus kapjon végre hozzá méltó ellenfelet, akkor megkapta ő is és mi is.
Brodus szokásához híven Naomi és Camerin kíséretében táncol be, Big SHow pegig kezében mikrofonnal érkezik. Elmondja mit érzett, amikor a WrestleMania XXI-en Akebonoval kellett szembenéznie, de ez eltörpül amellett, amilyen kínos dolgokat Brodus csinál minden este. Ahogy táncol, ahogy szerepel, ő lehet a következő Doink bohóc, azzal a különbséggel, hogy Doink tehetséges volt.
Brodus nem bírja tovább, megindul a rámpán Show felé. Show eldobja a mikrofont és egy spear-rel teríti le ellenfelét, majd rúgni kezdi a felállni képtelen Funkasaurust. Brodus megpróbálja összekapni magát és ez már-már sikerül is neki, de Show többször is a ring sarkának csapja. Elkezdi lebontani a kommentátori asztalt, amikor Kofi Kingston és R-Truth szalad be, hogy megállítsák, de ők is gyorsan a földön végzik.
Show az asztal egy darabjával üti Brodust, majd a lassan lábra álló R-Truht-ot is elrendezi. Kofi még megpróbálkozik egy rúgással, de ő sem végzi jobban, Show rombol és látszólag megállíthatatlan.
A közönség Cenát várja, de senki nem érkezik, hogy a három srácon segítsen. Show zenéje szólal meg, az óriás pedig romokat hagyva maga után távozik. A bejáratnál John Laurinaitis várja és emeli a kezét a magasba.
Az este Big Show győzelmével ért véget, holott a meccs hivatalosan soha el sem indult. Nem volt gong, nem volt mérkőzésvezető...

A következő adásban ott lesz John Cena is, a konfliktus közte és Big Show között folytatódhat. Természetesen ahogy közeledünk időben a No Way Out-hoz, egyre több mérkőzést jelentenek be hivatalosan. A WWE az ezredik, jubileumi RAW adásig minden héten 3 órás műsort rendez, bízzunk benne, hogy bőven lesz izgalom is.

 







 

WWE RAW 2012.05.28 - Big Show folytatja a gonoszkodást

How to earn income from cryptocurrencies?

ManuelBoync | 2022.07.24



Not known Facts About nft одежда

Victornop | 2022.04.04


Продам дом Красноярск

RichardKef | 2021.07.17


Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.07.24









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.07.25









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.07.29









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.07.29









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.08.07









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.08.09









Re:Продам дом Красноярск

ClezeripLover | 2022.10.18









1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása