WWE RAW 2012.06.11. - Mr. McMahon visszatért!

2012.06.18 17:29
 
2012. június 11. Hartford - A RAW 994. adása bőven tartogatott érdekességet és mint azt már egy hete bejelentették, megjelent személyesen Vince McMahon, a WWE feje.

Hat nappal a No Way Out PPV előtt újabb nagyszabású, három órás RAW adásra került sor. Michael Cole üdvözlése után Justin Roberts jelenti be a RAW és a SmackDown közös General Managerét, John Laurinaitist. Big Johnny még mindig mankóval, robogóval érkezik és szokásához híven bemutatkozik. Azonnal megszólal egy másik bevonuló zene is és megjelenik az arénában a WWE rég nem látott feje, Vince McMahon, aki azért érkezik, hogy élő adásban értékelje Laurinaitis tevékenységét! Mr. McMahon október óta először szerepel.
Nem fog kezet Laurinaitis-szel, hanem közli: nem barátkozni jött, mindez az üzletről szól és munkahelyi teljesítményértékelést végez.
- Mondj nekem egy okot, amiért ne rúgjam ki a ceruza nyakú seggedet most! - szólítja fel Laurinaitist, aki erre mindössze két szóval válaszol: People Power.
McMahon nyaka megnyúlik, elég értetlen képet vág, miközben hallgatja beosztottját. Johnny folytatja és elmondja, hogy ő a legnagyobb fenomén a WWE történetében , meghallgatja a közönséget, hatalmat adott a rajongóknak és ők szeretik ezért.
McMahon megkérdezi a jelenlévőket: Szeretik-e Johnnyt, a válasz azonban egyértelmű. Laurinaitis azonnal reagál: ezek az emberek ugyanazok, akik egy évvel ezelőtt magát McMahont is kifütyülték - mondja. Nem hagyja ki, hogy benyaljon a vezérnek, azt is hozzáteszi, hogy McMahon egy legenda, akit mindenki tisztel, ráadásul mindketten kiváló látnokok és üzletemberek.
A közönség egyre hangosabban követeli: Rúgd ki Johnnyt!
McMahon szerint Laurinaitis olyan ügyes üzletember, hogy felbérelte Brock Lesnart aki azóta két pert indított a WWE ellen. Johnny egy rossz, féllábú pankrátort szerződtetett.
Johnny úgy véli, hogy a Brock Lesnar helyzet nem az ő hibája, hanem Triple H-é (aki nem mellesleg McMahon veje).
Vince ezután Big Show visszafoglalkoztatásáról érdeklődik, ami hatalmas szerződés és bónusz, és szerinte szörnyű befektetés volt. Show 1999. óta nem teljesített jól.
Johnny szerint Vince túl egyoldalúan látja az ő és Big Show történetét és emlékezteti a vezért egy korábbi Big Show vs DX mérkőzésre. Úgy véli, hogy egy teljesen új Show-t láthatunk, és majd McMahon is meglátja, mit tesz Cenával vasárnap a Steel Cage-ben. És hogy miért ne rúgja ki McMahon? Mert mindent megtesz. Ő a RAW és a SmackDown közös General Managere, a szupersztárok az öltözőben pedig úgy néznek fel rá, mint egy vezetőre, egy mentorra és egy barátra!
Nem egészen értünk - mondja McMahon - ki tekint a barátjának? Big Johnny szerint mindannyian úgy néznek rá, mint vezetőre és barátra, a mondatot azonban félbeszakítja egy zene és megjelenik a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Sheamus. Csatlakozik a vezérekhez, McMahon pedig gúnyosan bemutatja a világbajnokot Johnnynak.
Sheamus üdvözli Vincet, elmondja hogy öröm ismét látni és jól néz ki. Azért jött ki, hogy megmondja az igazat. Úgy véli, hogy Laurinaitis valóban barát. Az a fajta barát, aki őt 500.000 dollárra bírságolta csak azért, mert megtehette ezt. Az a barát, aki bosszút akar állni rajta csak azért, mert véletlenül nekiütközött.
McMahon közbeszól és közli, hogy a "rúgd ki Johnny" világszerte trend lett a Twitteren!
Sheamus átkarolja Johnny vállát és közli, hogy John Laurinaitis az a barát, aki a WWE történetének legrosszabb General Managere lett! A szupersztárok, az arénában lévők és a televízió előtt ülő nézők nevében arra kéri McMahont, hogy rúgjon Johhny seggébe!
Ez az ember nem az öltöző képviselője! - szól közbe Johnny. Hogy merészelsz ilyeneket mondani Sheamus? A főnököd vagyok - támad a szupersztárra, majd bejelenti, Sheamusnak a ringben kell megvárnia, amíg ő hátramegy és megtalálja a Great White-nak azt az ellenfelet, aki majd kimondatja vele: Sajnálom.
Laurinaitis távozna, Vince McMahon azonban megállítja. Azt akarja csak mondani, hogy találjon egy jó ellenfelet, hogy egy látványos mérkőzést vívhassanak. Ma éjszaka minden meccs legyen nagyon-nagyon látványos. Amennyiben Laurinaitis nem tudja lenyűgözni Mr.McMahont, az adás végén ezeket a szavakat fogja hallani: Ki vagy rúgva!

Johnny ingerülten rohan el hóna alatt a mankójával a hátsó rész felé, Vince pedig az otthagyott People Power robogóval távozik, majd az aréna bejáratánál a mélybe gurítja a járgányt.

A SmackDown képeinek visszajátszása után megtudhatjuk ki az, akivel Sheamusnek ma este meg kell küzdenie.


Sheamus vs. Lord Tensai
John Laurinaitis jelenik meg a bejáratnál és közli, hogy megtalálta a megfelelő ellenfelet, aki a múlt heti történések után nincs jó hangulatban. Lord Tensai zenéje szólal meg.
Talán senki nem lepődött meg azon, hogy Laurinaitis egyik "nagyágyúját" dobta be Sheamus ellen, bár a múltkori adásban láthattuk, hogy Tensai sem legyőzhetetlen, hisz John Cena megfosztotta veretlenségétől.
Tensai megpróbál azonnal felülkerekedni Sheamuson, a Nehézsúlyú Világbajnok azonban olyan srác, aki ezt nem fogja hagyni. Mindketten hatalmas ütéseket osztanak ki, nem kímélik a másikat. Amikor Tensai a kötél tetejéről ugrik ellenfelére, kopogtatni is próbál, de Sheamus kirúg és nehezen, de ismét összekapja magát. Ráadásul annyira, hogy a következő kopogtatási kísérlet már az övé. Tensai azonban ismét fölénybe kerül, de ez sem tart sokáig: Sheamus sikeresen viszi be a Brogue Kicket, majd kopogtat.
A győztes: Sheamus.

Az irodában tovább zajlik a párbeszéd Vince McMahon és John Laurinaitis között és jelen van Teddy Long is. Sheamus győzelmére utalva McMahon megjegyzi, ez volt az első csapás ma Laurinaitisnek, majd megkérdezi, kivel fog szembenézni a Great White vasárnap a No Way Out-on. Vickie Guerrero érkezik meg és javasolja, hogy Dolph Ziggler vagy Jack Swagger, esetleg együtt egy Triple Threat mérkőzésen állhassanak ki a bajnoki címért.
McMahon szerint ez jó ötlet, de természetesen ha Laurinaitisnek ennél is jobb elgondolása van, hallgatja. Érdekes módon McMahon jelenlétében a GM megkérdezi az eddig csak megalázott Teddy véleményét is. Talán azért, mert neki nincs saját ötlete?
Teddy meglepődik, majd megszólal. Elmondja, hogy négy egykori nehézsúlyú világbajnok is van: Ziggler, Swagger, Great Khali és Christian. Rendezzenek ma este egy négyes elimination mérkőzést, aminek a végső győztese állhat ki a címért vasárnap Sheamus ellen.
McMahon szerint ez ám az igazán jó ötlet! Johnny azonnal kávéért küldi Teddyt, majd odatartja az öklét Vince-nek, haverkodna. McMahon nézi-nézi, majd közli: Kis kezed van!

A reklám után meglepő események szemtanúi lehetünk. Veresége után Tensai még mindig a ringben van és összes haragját segédjére, Sakamotóra zúdítja, durván elveri őt. A kommentátori asztalnak, a ring sarokvasának és a válaszfalnak csapja. Tensai tán Sakamotót okolja azért, hogy egymás után két mérkőzésen is vesztett.

Az ezredik RAW adásra készülve ismét egy kis visszatekintést kapunk a legjobb pillanatokból, majd Matt Striker kérdezi R-Truth-ot Big Show két héttel ezelőtti támadásáról.
Truth azt mondja, ő jól van, de Little Jimmy megsérült. Little Jimmy szereti, ha ő igazat mond, és az az igazság, hogy vasárnap Big Show veszíteni fog Cena ellen. Amikor a ringbe lép John Cena, Big Show... Nem tudjuk meg mi lesz, mert Show megjelenik és egy WMD-vel kiüti Truth-ot.


Santino Marella és Layla vs Beth Phoenix és Ricardo Rodriguez
Érdekes vegyes Tag Team mérkőzés. A US Bajnok Marella és a Díva Bajnok Layla párosával szemben Beth oldalán Ricardo Rodriguez, aki nemrég összetűzésbe keveredett Santinoval. Láthatóan nem akar a ringbe menni és a kezdést Beth-re hárítja. A lányok kezdenek és a Glamazon keményen támadja Laylát. Ricardo ismét megfutamodik, ezért Beth felszólítja, hogy menjen el és maradjon a ringen kívül. Layla támad, Ricardo viszont megpróbál közbeavatkozni, de ő húzza a rövidebbet. A ringen kívül kerülve úgy tűnik, nem úszhatja meg most sem a Kobrát, menekülne, de a ring sarkát fejeli le. Kívül zajlik a komédia, a kötelek között pedig a lányok harca, amit végül Beth nyer.
A mérkőzés győztesei: Beth Phoenix és Ricardo Rodriguez.

Marella a földön fekvő csapattársa fölé hajol, Ricardo pedig hatalmas gesztikulálással próbálja ecsetelni, hogyan is győzött Beth. Santino ezt megunja, leszakítja a mexikóiról az inget és megláthatjuk az alul viselt lila pólóját Justin Bieber arcképével díszítve...


Az irodában Lauronaitis jobbkeze, David Otunga beszélget Vince McMahonnal. Először a Vince öltönyét dicséri, majd elmondja: megérti, hogy azért van itt, hogy értékelje Johnny munkáját és akár ki is rúgja. Azonnal javasolja új General Managernek a saját személyét! Remek munkát tudna végezni... Vince közli vele, hogy nem szereti a jogászokat, és nem tetszett neki az a mód, amit Otunga a saját felemelkedéséhez választott.
Kofi viharzik be és kérdezi, hogy hol van Laurinaitis. Elmondja, hogy mit tett Big Show a partnerével és emiatt ma estére az óriást akarja! Megjelenik Johnny, aki közli, hogy az orvosok szerint R-Truth nem szerepelhet. Kofi neki is elmondja, mi történt és követeli a mérkőzést.
Ha akarod, megkapod - mondja Laurinaitis és bejelenti a Kofi Kingston vs Big Show mérkőzést, ami ráadásul egy Steel Cage meccs lesz!

A folyosón Daniel Bryan halad az aréna felé. A ringbe érve megszólal: Daniel Bryan, CM Punk, Kane - világos, hogy az egyik szupersztár nem hasonlítható a másikakhoz. Ő nem olyan, mint Punk és Kane. Nekik ugyanis van egy gyengéjük, egy 43 kilós gyengeség, aminek a neve AJ. Punk "féltékeny" és ismét felhozza azt a mérkőzést, amikor szerinte Punk feladta azzal, hogy többször megérintette őt. A volt barátnőjét akarja felhasználni arra, hogy őt (Danielt) ismét féltékennyé tegye.
És Kane: elbűvölte a dolog, hogy egy lány a szemeibe néz és nem akar hányni...
Kane és CM Punk egy olyan nővel találják szemben magukat, aki még mindig Daniel Bryanbe szerelmes, mert egy rövid ideig lehetősége volt megtapasztalni valami annyira jót, mint ő.
Amikor Bryan megy, nincs értelme ismét próbálkozni - jelenti ki, majd kijelenti azt is, hogy őt nem érdekli AJ. Őt a WWE Bajnoki cím érdekli és vasárnap ő lesz az új WWE Bajnok! Igen! Igen! Igen!
CM Punk zenéje szólal meg és megérkezik a jelenlegi bajnok. Van valaki, aki azt hangoztatja, hogy már nemérdekli AJ - mondja, ugyanakkor túl sokat fecseg a lányról.
Ő és AJ egy dologban egységesek Daniellel kapcsolatban: A ringen kívül AJ eltávolodott Bryantől és a bajnokságától, a ringben pedig Bryan van távol Punk bajnoki címétől. Aj egy igazi őrült csirke, és ő vonzza az őrült csajokat. Az egyetlen dolog, amit jobban vonz, az a WWE cím - mutat a derekán lévő övre. Az elmúlt hónapokban hol egyikük, hol másikuk győzött a meccseken, vagy éppen Kane lépett közbe, vasárnap azonban függetlenül attól, hogy ki kit ver meg, ő fog kisétálni a No Way Out-ról a WWE Bajnoki övvel.
Nem! Nem! Nem! - mondja Daniel Bryan, majd megkérdezi Punktól: Mi történt veled? Mindig tisztelte Punkot, de ő megváltozott. A hangtalanok hangjának nevezi magát, de az az igazság, hogy ezek az emberek - mutat a közönségre - mindannyian hangtalanok. Nem tudnak semmi intelligenset mondani. Ezek az emberek azt mondják, hogy Big Show eladta magát, de a legnagyobb áruló az egész szervezetnél Punk!
Cm Punk a bejáratra mutat és emlékezteti Bryant arra az egy évvel ezelőtti estére, amikor ott ült a rámpán és a gondolatairól beszélt. Ő ugyanaz a srác, aki akkor is volt - mondja. Felért a legmagasabb szintre és a siker az övé. Senki nem segített, senkinek a seggét nem csókolgatta érte. Akárcsak ő, Daniel is áttört az üvegfalon, de belőle egy arrogáns, ellenszenves, megszállott, kecske arcú idióta lett.
Danielnek bármennyire is nem tetszik a jelző, a közönség kiabálni kezdi: kecske arcú...
Vasárnap a No Way Out-on ébresztő lesz Bryannek, mert Punk elküldi aludni... A mondatot Kane zenéje szakítja meg. Ki, vagy mi vagyok én? - kérdi. Arról beszél, amit a RAW-ban tett, megemlíti az eseteket, amikor felgyújtotta Jim Rosst, villamosszékbe rakta Shane McMahont és Tombstonet adott egy papnak. Vasárnap ő hagyja el a No Way Out-ot a WWE Bajnoki övvel... Kane nem tudja folytatni, mert AJ jelenik meg. A lány még mindig CM Punkos pólót hord és leállítja a srácokat. Határozott léptekkel megy a ringbe és Kane-hez szól: Függetlenül attól, hogy a Big Red Monster mit mond, ő belenézett a szemébe a múlt héten és látta, hogy a meggyötört lelke mélyén van szíve.
Egy őrült, imádni való csaj vagy - mondja a lánynak Punk.
AJ ezután Danielhez beszél: Azt mondják, soha nem lehet túljutni az első szerelmen és ő már tudja, hogy ez igaz.
Punkra nézve azonnal mosoly ül az arcára és ennyit mond: Te vagy a legmenőbb srác, akit valaha ismertem!
Daniel Bryan nem érti, mi a lényege ennek az egésznek, AJ pedig kifejti: A lényeg az, hogy a legjobb ember nyer vasárnap!

Az óriás kivetítőn John Laurinaitis jelenik meg és közli, hogy a People Power jegyében olyan mérkőzésre kerül sor, amit eddig még soha nem látott a világ! Ma este egy Tag Team csatában Daniel Bryan és Kane ellen CM Punk és AJ párosa áll ki!

A bejelentést AJ és Punk megdöbbenéssel, Daniel Bryan felderülve fogadja. Kane gyakorlatilag nem reagál...

Ismét megnézhetjük, hogy Vince McMahon mit mondott Laurinaitisnek a mai adásról, majd következik a Fatal 4 Way Elimination mérkőzés az első számú kihívó eldöntéséért.


Christian vs. Great Khali vs. Dolph Ziggler vs. Jack Swagger
A korábbi világbajnokok csatájának elején sejteni lehetett, hogy Christian, aki jelenleg a WWE Interkontinentális Bajnoka, valószínűleg nem lehet kihívó, Teddy Long ötlete azonban így is remek csatát hozott. Khali nagy lendülettel indított és mindhárom ellenfelét gyorsan földre küldte. Tudjuk azonban, hogy az óriás könnyen támadható, nem csoda ha elsőként ő esett ki a küzdelemből.
Pillanatokkal később Christian szaladt bele brutálisan Ziggler talpába, és közel állt ahhoz, hogy mehessen Khali után. Ráadásul még Vickie Guerrero is kiosztott neki egy pofont...
Swagger ügyes mozdulattal a ringen kívülre küldte Zigglert és egy az egyben támadta Christiant, aki ekkor fordítani tudott és a Spearhez készült, a visszatérő Dolph azonban megakadályozta ebben.
Percekkel később Christian egy Killswitch-et adott Swaggernek, azonban nem ő, hanem Ziggler kopogtatott!
Ketten maradtak tehát, Christian és Ziggler között dőlt el a kihívói lehetőség. Karizma Kapitány azonnal kopogtatni próbálta Zigglert, de csak kettőig jutott. Ugyanez történt a következő kísérletnél is, de itt már másodszor láthattuk, hogy Christian fájlalja a lábát. Ezt Dolph is észrevette és a sérült végtagot támadta, de sem a kopogtatással, se a feladatással nem ért el eredményt. Sőt! Christian sikeresen bevitte a Speart, Dolph azonban még ez után a mozdulat után is képes volt kirúgni.
Végül a Zig Zag vezetett eredményre, a mérkőzést Dolph Ziggler nyerte meg és ő lett a Nehézsúlyú Világbajnoki Címért Sheamus kihívója a No Way Out-on.
 

Sheamus nem hagyta ki, hogy a rámpa végén várja ellenfelét és megmutassa neki az övet.

A backstage-ben Vince Mcmahonnal Natalya beszélget, aki szeretne egy Hart dinasztia összejövetelt a RAW-ban. Vince közli: majd meglátjuk, de látszik, hogy le akarja rázni a lányt.
Natalya távozik, érkeznek viszont Brodus Clay táncos lányai, körbeveszik McMahont és azt akarják elérni, hogy Brodus kerüljön vissza a RAW-ra. Vince nemet mond, de a lányoknak nem tud ellenállni és táncolni kezdenek... Zack Ryder bámul tátott szájjal...


Ryback vs. Willard Fillmore és Rutherford Hayes
Ryback ismét két fiatal srácot kap egy 2 az 1 elleni handicap meccsen. Az ismeretlen kölykök rappelve vonulnak be, ez az összes tevékenységük, amire képesek.
Ryback - akárcsak a korábbi meccseken - percek alatt csomóra szórja őket és nyer.


A meccs után leereszkedik az acél ketrec, következik Big Show és Kofi meccse. Előtte azonban még benézünk az irodába, ahol Vince McMahon a JR szerelésben lévő Hornswoggle társaságában ül és a kicsi ember kalapját elvéve Stone Cold Steve Austint utánozza.
Hornswoggle távozik, ám másik szupersztár érkezik Vince-hez, aki nem más, mint John Cena!
Cena úgy véli, mindketten tudják, hogy John Laurinaitis borzalmas General Manager. Vince azonban közli, nincs szüksége tanácsadásra azok után, hogy Cena elvesztette a meccsét The Rock ellen. Váltanak pár szót a WrestleManiáról és Cena emlékezteti Vincet, hogy a WrestleMania győzelmek és vereségek más dolgok. Vince McMahon is vesztett Hulk Hogan ellen, Bret Hart ellen, Shawn Michaels ellen... McMahon gyorsan eltereli a szót mondván, ne a múltról beszéljenek, hanem a jelenről és a jövőről. Vasárnap Cenának meg kell állítania Big Show-t, ma pedig meg kell menteni Kofi Kingston.
Cena közli, hogy vasárnap a Steel Cage meccs Big Show ellen az ő dolga, de ma este Kofiék meccse nem az övé.
Cena azt akarja, hogy az adás végén Vince McMahon mondja ki a szavakat: Ki vagy rúgva! - és távolítsa el Laurinaitist.

McMahonnál nagy a forgalom, Cena alighogy elmegy, máris David Otunga jelenik meg ismét és megpróbálja megváltoztatni Vince véleményét a jogászokról, meg persze azt sem akarná, hogy kirúgják Laurinaitist. Vince szerint senki nem szereti azokat az embereket, akik a háttérben már egy másik férfival csókolóznak. Megfordul és a háta mögött ott ül Villiam Regal... Persze nem bűn - teszi hozzá Vince.

Kofi bevonulása alatt ismét megnézhetjük, ahogy Show kiütötte Truth-ot, majd megtudjuk, hogy a No Way Out Pre Show-ban David Otunga és Brodus Clay fog szembenézni egymással.


Steel Cage Meccs: Kofi Kingston vs. Big Show
Az első percekben nyilvánvalóvá válik, hogy Big Show el akarja pusztítani Kofit. A Tag Team Bajnok hatalmas ütéseket kap, az óriás a földhöz és a ketrec oldalához csapkodja. Vajon van-e innen visszaút?
Úgy tűnik van. A gyilkos verés után Kofi még képes arra, hogy egy Trouble In Paradise-szal terítse le ellenfelét, majd megpróbál kijutni a ketrecből. Show azonban eléri és a lábánál fogva visszarántja, ráadásul kétszer is. Show kiüti Kofit és arra is van ideje, hogy a pfujoló nézők során végignézzen.
A mérkőzésvezető próbálja élesztgetni Kofit, ám sikertelenül, ezért jelzi, hogy leállítja a mérkőzést, de nincs gong. Show elindul kifelé és a gong hangját csak akkor halljuk, amikor a lába talajt ér a ketrecen kívül.
A győztes: Big Show.


Sin Cara vs. Curt Hawkins
A mexikói szupersztár most is látványos mozdulatokkal kápráztatta el rajongóit és gyorsan fölénybe került. A mérkőzés viszonylag rövidre sikerült, a győztes: Sin Cara.


A reklámblokkban backstage pillanatokat láthatunk, végigszaladunk a vasárnapi PPV adás mérkőzéseinek során és látjuk, hogy hivatalosan is megerősítették Triple H jelenlétét a No Way Out-on.

A kulisszák mögött Daniel Bryanhez lép oda Vince McMahon és sok szerencsét kíván neki a mai meccséhez. Daniel meglepődik, mert nem gondolja, hogy Vince szereti az olyan embereket, mint ő.
Ha Daniel Bryan az utcán élelmiszeres táskával a kezében sétálna, nem tévesztenék össze egy WWE Szupersztárral, mondja McMahon, nem gondolnák róla, hogy egykori világbajnok.
Daniel közbeszól: egyszer már kirúgták a szervezettől és ő bebizonyította McMahon tévedését. Egy a közös bennük: mindketten önerőből sikeresek.
McMahon Daniel WrestleMania vereségével vág vissza: mondja 18 másodperc alatt ő még soha nem fejezett be semmit...

Az 1000. RAW közeledtével ismét egy összeállítást kaphatunk a heti adás legjobb pillanataiból, majd következik egy újabb összecsapás.


Heath Slater vs. Vader
A ringben Justin Roberts jelenti be, hogy a következő mérkőzést John Laurinaitis az ezredik RAW tiszteletére szervezte. Nem tudja folytatni, mert Slater kiveszi a kezéből a mikrofont és megkérdezi, miért a múltról beszélünk, mikor ő az aktuális sztár? Ez az ő ideje, ez Slater ideje... Vader zenéje szakítja félbe, ami így hangzik. Ez Vader ideje. Slater arcáról lehervad a mosoly, amikor megjelenik az arénában mintegy hét év után Vader! Az 1955-ben született szupersztár márciusban tért vissza a ringhez, akkor WrestleReunion rendezvényen vett részt Floridában.
Slater rossz napot fogott ki, ellenfele a Vader Bomb után lekopogtatta és győzött.


Egy kis Be A Star reklámot látunk, majd a backstage-ben CM Punkot, amint épp AJ-hez lép oda. A lány pánikol az esti főmeccsük miatt, Punk pedig megpróbálja megnyugtatni. Mondja neki, hogy Laurinaitis őrá utazik, nem AJ-re, ne aggódjon. Kéri, hogy maradjon a háttérben és ne csináljon semmi őrültséget, minden rendben lesz. AJ meg is ígéri, majd nyom egy puszit Punknak...


Kane és Daniel Bryan vs. CM Punk és AJ Lee
Hát, kétségtelenül érdekes párosítás jutott Laurinaitis eszébe azért, hogy elbűvölje Vince McMahont. Punk terelgeti AJ-t a bevonuláskor is, majd a ring sarkához állítja.
Kane és Punk kezd, amikor a bajnok egy rúgást követően a földre kerül, Kane helyett Bryan jön. Daniel Yes! Yes! Yes! kiáltások közepette többször rúgja Punkot, majd szorítással próbálkozik. CM Punk azonban nem adja fel, sőt fordít az álláson és több remek mozdulattal fölénybe kerül. Danielnek sikerül váltania a közben pihenő Kane-nel, Punk viszont gyakorlatilag magára van hagyva, erre akkor döbben rá, amikor reflexből nyúl a sarok felé és eszébe jut, hogy a lány áll ott. Kane azonnal nyakon kapja és egy chokeslame-hez készül, Punk azonban ebből ki tud fordulni és támadásba lendül. Kane a sarokba löki, a bajnok pedig kigurul a ringből. Mielőtt visszatérhetne, AJ dönt és bemegy a kötelek közé Kane-hez!
Odaáll az Ördög Kedvenc Démona elé, a mellkasáig ér csak, de rámosolyog majd körbetáncolja. Megáll a háta mögött, majd mikor Kane megfordul, az ölébe ugrik és megcsókolja!
A közönség harsog: YES! YES! YES! AJ elengedi Kane-t, aki megbabonázottan áll a ring közepén, majd megérinti Daniel Bryant is kimegy a ringből, egészen a bejáratig távolodik.
AJ még mindig a kötelek között, Bryan pedig láthatóan nem habozna megtámadni a lányt, aki azonban elhajol, Daniel pedig CM Punk öklével, majd talpával találja szemben magát. Bryan elterül a földön, Punk a felső kötélről ugrik rá és kopogtat.
A győztesek: CM punk és AJ.

CM Punk magasba emeli az övet, AJ pedig Punk-módra leül a ring közepén. A három férfi egyre értetlenebb arcot vág...


És akkor megtudjuk, mi a döntés John Laurinaitis sorsáról. Vince McMahon vonul be és biztonságiak gyűrűje veszi körül. Vajon mitől tart?

Vince azzal kezdi, hogy mindig volt egy hely a szívében Connecticut államnak, hisz a lánya, Stephanie itt született Hartfordban. Ezért úgy véli, hogy megfelelő hely ez a mai napra, hisz itt ahol egy élet elkezdődött, ma egy szakmai karrier véget ér. Szólítja John Laurinaitist, aki meg is érkezik.
Laurinaitis először közli, hogy nem értékeli, amit McMahon tett a robogójával, másodszor pedig úgy véli, nincs szükség a biztonságiakra, mert soha nem gondolt arra, hogy kezet emeljen Vince-re.
McMahon azt válaszolja: Laurinaitis nemcsak szörnyű üzletember, hanem szörnyű komédiás is. A biztonságiak nem miatta, hanem Laurinaitis miatt vannak ott, mert ma este valaki elhagyja ezt a ringet, ezt az arénát és valaki elhagyja ezt az üzletet is!
Big Johnny figyelmezteti, hogy ne kövessen el olyat, amit később meg fog bánni. Szüksége van rá neki és a közönségnek egyaránt. Szüksége van a három órás RAW adásokra és erre a két szóra: People Power. McMahon a legjobb döntést hozza meg az emberekért, a WWE Univerzumért, önmagáért és az egész szervezetért - mondja.

McMahon szerint a People Power már Laurinaitis szinonimájává vált, neki azonban van másik két szava. Mikor kimondaná: You're Fired (Ki vagy rúgva!), megszólal Big Show zenéje és megjelenik az óriás.
Big Show, akinek a történetét és pálfordulását ismerjük, Laurinaitis kezére teszi a vállát - mintegy védelmezően - és azt mondja: John Laurinaitis követett el néhány hibát, de a legnagyobb dolog, hogy egy vas-kemény szerződést kötött Big Show-val. Ennek a szerződésnek az értelmében ő mindent megtehet, amit akar. Tudja, hogy Vince McMahon őt is kirúghatja, de ebben az esetben több millió dollárt kell fizetni a WWE-nek Big Show felé. Több millió dollárt azokért az évekért, amikor állítólag nem csinált semmit.
Ne hibáztassák Laurinaitist, mert mindez azért van, amit Vince McMahon tett az elmúlt 14 évben. Show mindent megtett McMahonért eddig, de most lehet csak igazán az, amire mindig is vágyott: egy óriás!
Ne azon aggódjon Vince, hogy kirúgja-e John Laurinaitist, hanem egy másik John miatt. A közönség egyre hangosabban kiabálja Cena nevét, mire Show közli: igen, John Cena miatt kell aggódni. Az aranyfiú miatt, mert Show el fogja pusztítani az aranytojást tojó tyúkot!
Nem tudja elmondani, mi lesz még a No Way Out-on, mert megszólal John Cena zenéje. Cena szerint Big Show mindenkit hibáztat, kivéve John Laurinaitist. Ez itt egy hivatalos ügy, aminek a végére kell érni. Show hibáztatja Vincet, John Cenát, a rajongókat. Ki okolható még? A McDonalds a csirkefalatok miatt?
Az egyetlen hibás, Jonny Ace, aki egy autónyi pénzzel támogatta Big Show-t.
Laurinaitis szerint Show most egy óriás lett, de Cena szerint mindig is az volt! A vasárnapi mérkőzés egyoldalú, nem kihívás Big Show számára. De mi történik, ha veszít? Ha nem tud nyerni, nincs mentség. Ha veszít, már nem a Világ Legnagyobb Sportolója, hanem a Világ Legnagyobb Csalódása! Így kell majd megjelennie hétről-hétre és hallgatni, ahogy az emberek az kiabálják: eladtad magad!

Vince McMahon közli, vasárnap ő is ott lesz a meccsen és ott fog ülni John Laurinaitis mellett. Ha Show veszít, Laurinaitis ki lesz rúgva! A döntés Johnny sorsáról tehát ismét halasztódik és ismét egy PPV adás meccse után tudjuk meg, mi is lesz a továbbiakban.

McMahon kijelentése után Big Show nekiugrik Cenának és torkon ragadja, ám a biztonságiak azonnal szétválasztják őket. Show viszont ismét pusztítani kezd. A fekete ruhásokat dobálja épp a ringből, amikor Cena rátámad. John Laurinaitis azonnal Cenát próbálja elhúzni, McMahon pedig Laurinaitist.
Big Show egy elvétett mozdulattal kiüti Vince McMahont, a WWE mindenható ura elterül a ringben!
Mindenki döbbenten néz, Laurinaitis első dolga pedig az, hogy Big Show-t kiparancsolja az arénából.

Az óriás távozik, Laurinaitis távozik és otthagyják John Cenát a földön fekvő McMahonnal és az éledező biztonságiakkal...


Szavazás

Szerinted milyen volt ez az adás?

Nagyon jó (5)
21%

(5)
21%

Közepes (5)
21%

Rossz (4)
17%

Nagyon rossz (5)
21%

Összes szavazat: 24

Téma: WWE RAW 2012.06.11. - Mr. McMahon visszatért!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása