WWE RAW 2012.07.16. - 999. adás - Igazságos mérkőzés lesz

2012.08.12 10:03

 

2012. július 16. Las Vegas: A RAW-t a Money In The Bank éjszakája után rendezték meg, ahol természetesen John Cenával indult az este, aki az első létrás mérkőzésén megszerezte a MITB táskát és kihívhatja az aktuális bajnokot, CM Punk-ot akármikor és akárhol egy éven belül.

A ringbe legelőször CM Punk lép, aki legyőzte Daniel Bryan-t egy hatalmas mérkőzésen, amin AJ volt a Speciális Vendégbíró. Fog egy mikrofont és elmondja, hogy szereti ezt a várost, mert itt egyre többen vannak a Straight Edge-ek, mint ő, majd szóba hozza, hogy legyőzte a Money In The Bank-en Daniel Bryan-t és megvédte a Bajnoki övét, ami már 8 hónapja nála van. 8 hónapja senki sem tudta elhódítani Punk-tól a Bajnoki címet. Majd megszólal Big Show zenéje és az óriás megérkezik. Show a főeseményen CM Punk ellen lephet ringbe. Azt mondja Show, hogy nagyszerű eredmény, de ha ő nyert volna a létrás mérkőzésen, akkor Punk-tól már elvette volna a címét. A Bajnok ezt nem hiszi és úgy gondolja, hogy tovább fogja megtartani, mint bárki is gondolná. Show ezen csak mosolyog mert a véleménye szerint ma este a főmérkőzésen Punk kapni fog egy hatalmas W.M.D.-t és utána elveszíti a mérkőzést és a mostani Mr. Money In The Bank, John Cena meg fog jelenni és beváltja a táskáját. Show úgy gondolja, hogy Punk uralkodásának vége fog szakadni a mai adás során.

Láthatjuk ismét az előzetest, miszerint The Rock meg fog jelenni egy hét múlva a RAW 1000. adásában, de rajta kívül még sokan, akiket már régen nem láthattunk a szervezetnél...
Majd a WWE egy szavazást hirdet ki, amiben azt dönthetik el a rajongók, hogy melyik Bajnoki övért folyó csatát látnák legszívesebben az 1000. RAW-n - United States, Interkontinentális, vagy Díva.


Kofi Kingston és R-Truth vs Prime Time Players (WWE Tag Team Bajnoki öv)
Kofi és Truth a Money In The Bank Pre-Show-ban védték meg a Bajnoki övüket, majd összeszólalkoztak A.W.-vel és a Prime Time Players-szel. Ám most egy remeknek ígérkező mérkőzéssel indult el a RAW.
Titus indított Kingstonnal, O'Neil keményen kezdett, de végül is Darren-nel pacsizott és ekkor fordítani tudott a Bajnokok csapata, mert Young a bíró utasításaira fordította a figyelmét. Titus és Darren csapata irányított, olyannyira könnyeden vették ezt a harcot, hogy még közben A.W. megfésülte Young haját is, de végül a Bajnokok megvédték a címüket. Titus kapott egy Trouble In Paradise-t, majd egy Little Jimmy-t. A két befejező mozdulat után O'Neil nem tudott kirúgni a kopogtatásból.


A backstage-ben Daniel Bryan sétál oda AJ-hez, aki éppen a telefonjával van elfoglalva, és a lány ahogy meglátja egyből közli vele, hogy nem érdekli a mondanivalója. Sajnálja, hogy nem lehetett Bajnok Daniel-ből, de Bryan nem engedi, hogy végig mondja, hanem rávágja, hogy ő sajnálja. Sajnálja azt, amit a WrestleMania XXVIII. után művelt vele. Esedezik a bocsánatkérésért, de ekkor Eve jelenik meg mellettük, aki bejelenti, hogy Daniel az előző héten a tag team mérkőzésükön rettenetesen szerepelt és otthagyta egyedül a szorítóban, ezért ma estére az Igazgatótanács kihirdetett egy összecsapást. Daniel és AJ vs Eve és a saját maga által választott meglepetéspartnere.

Reklámozzák a Tout-ot, ahol exkluzívan lehet nézni videókat a WWE Szupersztárjairól, majd John Cena elmondja, hogy a kedvenc RAW pillanata, mikor a RAW-ról draftolták a SmackDown-ra, majd vissza a RAW-ra egy adás alatt.


Zack Ryder vs Alberto Del Rio
Del Rio a Money In The Bank-en nagy önbizalommal indult el a Nehézsúlyú Bajnoki övért, de fejjel rohant a falnak, Sheamus egy Brouge Kick után lekopogtatta és megvédte a címét.
Most keményen indított, minden dühét megpróbálta levezetni Zack-en, ami sikerült is, mert Ryder-nek nem volt értékelhető megmozdulása. Nagyon gyorsan megkapta a Cross Arm Breaker-t, ami után kopogásra kényszerült. Del Rio azonban nem lehetett túl boldog, mert megszólalt egy szintén mexikói szupersztár zenéje, aki nem más, mint Rey Mysterio!
A sérüléséből felépülve és az eltiltásának lejártával visszatért a RAW-ra és hatalmas hangulatot vitt az arénába. Alberto nem engedte be a ringbe, egyből megtámadta, ám végül Mysterio fordított és kiosztott egy 619-et az Arisztokratának. Del Rio kicsúszott a ringkötelek alatt és Ricardo-val távozott, Rey pedig a ring sarkába ugrott fel és ünnepelte a rég várt visszatérését.


Heath Slater mesél a kedvenc RAW pillanatáról, számára az a favorit, amikor megalázzák a WWE legendái, mint DDP, vagy Roddy Piper.
Slater élőben is megjelenik a ringben és azt mondja, hogy nem hülye, mert tudja, hogy minden héten visszatér valaki, aki megalázza őt, de ebből elege van, nem lesz többé ilyen. Ahogy ezt kimondta megszólalt egy jól ismert zene, ami nem másé mint Rikishi-é, az egykori Interkontinentális Bajnok és az Uso Ikrek apja és a 2012-es Hall Of Fame tag vonul be.


Heath Slater vs Rikishi
Rikishi-nek nem volt nehéz dolga, Slater nem tudott semmit sem kezdeni vele... Végül a befejező mozdulatával ráült Heath-re, aki nem meglepően nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Egy pillanatra a győzelem után elsötétült minden és megjelent Jimmy és Jey kalappal a kezükben, majd táncra perdültek apjukkal.


Eve és ? vs AJ és Daniel Bryan
Eve érkezik elsőként, egy mikrofont fog és azt mondja: "Hölgyeim és uraim, az én Tag Team partnerem ma estére pedig..." És ekkor hangzik fel The Miz bevonuló zenéje, aki a Money In The Bank-en tért vissza a filmforgatásáról és beszállt a WWE Bajnoki címmérkőzésért folyó létrás harcba, de nem volt sikere. Daniel és AJ is megjelenik bár kissé furcsa őket ismét egymás mellett látni.
Daniel és The Miz kezdenek a ringben, de nem szerepeltek sokat, mert Bryan beesik a sarokba és AJ lepacsizik vele. Innen a dívák vették át a szerepet, akik eléggé jól teljesítettek. AJ gyorsan bevitte a befejező mozdulatát és kopogtatni próbált, de a bíró a reklamáló Miz-re figyelt. AJ pedig ekkor dühében az éppen neki háttal álló Miz-nek adott egy Dropkick-et. Miz próbálta megtámadni a lányt, ám ekkor ismét feltűnt a játékvezető, aki nem vette azt sem észre, hogy Eve egy fordítással kopogtatni próbált. Daniel lépett a kötelek közé, aki kissé fordított a két díva pozícióján és mikor a bíró odanézett, akkor AJ kopogtatta Eve-et.

Daniel egy mikrofont fog és azt mondja, hogy gratulálna AJ-nek, valamint azt szeretné mondani, hogy ismét bocsánatkéréssel tartozik, nem akarja, hogy a díva haragudjon rá. Közelebb áll AJ-hez és kijelenti, hogy mióta összevesztek teljesen egyedül volt, senki nem állt mellette, és bevallja, hogy szereti AJ-t. AJ-n láthatóan ismét feltörtek az érzelmet, amikkel nehezen bírt. Bryan kinyúl a kötelek között és kap egy kis vörös dobozt. Daniel folytatja, hogy az előző héten azért mondta, amit mondott, hogy WWE Bajnok lehessen, de ezen a héten csak egyetlen dolgot akar, az pedig ez... Letérdel AJ elé, aki egyből sírva fakad. Daniel előveszi a dobozt és kiemel belőle egy gyűrűt. Megfogta a díva karját és felhelyezte az ujjára a gyűrűt és megkérdezte, hogy hozzámegy e feleségül. AJ sokáig gondolkozott, majd egy kis mosoly látszott az arcán és azt monda: "Igen".
Daniel átölelte és megcsókolta a jövőbeli feleségét. Ezután pedig egyszerre kiáltozták a ringben, hogy Yes! Yes! Yes! Úgy látszik a Punk-Bryan-AJ szerelmi háromszög itt és így ért véget.


Jack Swagger vs Ryback
Ryback túllépett a fiatal helyi pankrátorokon és legyőzte Curt Hawkins-t és Tyler Reks-et először külön külön, majd a Money In The Bank-en egyszerre is.
Ezúttal már komoly verést kapott Ryback, aki gyorsan átélt egy Gutwrench Powerbomb-ot, ami Swagger egyik befejező mozdulata. Aztán az All American American megpróbálkozott az Angle Lock-kal, de ez nem sikerül neki, Ryback pedig fordítani tudott és szinte agyonverte ellenfelés. A bíró véget vetett a harcnak, a gong megszólalása nélkül fejeződött be az eléggé egyoldalúvá vált csata.


Láthatjuk ismét a Tout-ot amiben John Cena mondja el, hogy most ő az új Mr. Money In The Bank, és ő lesz az új WWE Bajnok.

Vickie Guerrero érkezik, aki felkonferálja Dolph-ot, aki megnyerte a SmackDown Money In The Bank létrás mérkőzést és még azon az éjszakán megpróbálta beváltani a táskáját, de kapott egy Brouge Kick-et Sheamus-től mielőtt megszólalt volna a gong.

Dolph egy mikrofont fog és azt mondja, hogy minden Money In The Bank győztes beváltotta sikeresen a táskáját és Bajnok lett, majd arra kéri a közönséget, hogy nézzen végig rajta mert ő lesz a történelem leghatalmasabb Nehézsúlyú Világbajnoka, miután legyőzi Sheamus-t. Azt mondja ez után, hogy ő jobb lesz mint Bret Hart, mint Stone Cold Steve Austin, mint The Rock, mert ő a Show-Off.
Ekkor azonban megszólal Chris Jericho bevonuló zenéje és megérkezik Y2J, aki nem jut szóhoz Dolph-tól. Ziggler azt mondja, hogy most nem szólhat ebbe bele Chris, mert ez nem róla szól, most Dolph ideje következik, ez az ő reflektorfénye, ez az ő pillanata. Jericho csak bólogat és végighallgatja Dolph-ot. Ziggler azt mondja, hogy neki sikerül az, ami Chris Jericho-nak sosem, megnyerte a Money In The Bank mérkőzést. Y2J arcáról folyamatosan lefagyott a mosolya és Dolph tovább mondta a magáét, hogy Jericho ideje már elmúlt és még azt sem érdemli meg, hogy megérinthesse őt. Majd mikor Ziggler Guerrero felé fordult Jericho kiosztott neki egy Codebreaker-t. Jericho megmutatta, hogy szavak nélkül is képes alázni. Dolph ismét egy befejező mozdulatot kapott, akárcsak Sheamus ellen, ha így folytatja, akkor ő lesz az első olyan táskabirtokos, aki nem tudja beváltani a szerződését.


Brodus Clay vs JTG
A Funkasaurus érkezik meg elsőként, majd az ellenfele is bevonul, a rajongók pedig egyértelműen Brodus-t kedvelik jobban. Clay győzelmét várta mindenki, de el kell ismerni, hogy JTG nem szerepelt rosszul, volt több szép megmozdulása, ennek ellenére végül a befejező mozdulata után Brodus lekopogtatta.


CM Punk vs Big Show
Először a Bajnok érkezett, aki a bevonulásánál biztosnak tűnt a dolgában, de a gong megszólalása után eléggé tapogatózóan és a felmért távolságot megtartóan küzdött. Hiába figyelt a védekezésére, nem tudott elmenekülni az óriás csapásai elől. Punk-nak több rúgása sem ért fel Show egy fejelésével. Show irányított, egy-két pillanatra Punk fordítani tudott, de hosszú távon a Világ Legnagyobb Sportolója volt a jobb. A Bajnok próbálkozott rúgással, ugrással, szorítással, de nem sikerült neki semmi sem rendesen, majd mikor Show ugrani próbált Punk-ra a kötélről, a Bajnok arrébb gurult és ekkor fölénybe került. Show gyorsan próbálkozott ez után a W.M.D-vel, de nem sikerült neki, majd ekkor három fejrúgás után Punk bevitte a felkészülő mozdulatát és a kiterített Show-ra ugrott a könyökével a sarokból.
Show azonban felállt és adott ellenfelének egy Chokeslam-et, ami után kopogtatott volna, de Punk lába beakadt a kötelek közé. Az óriás teljesen megvadult és a sarokban ott ütötte ellenfelét, ahol érte. A bíró megpróbálta visszafogni az óriást, de show ellökte. A játékvezető diszkvalifikálta Show-t, ő azonban nem állt le, csak mikor felhangzott John Cena bevonulózenéje. Cena a táskával érkezett meg és berohant a ringbe, ám ránézett a földön fekvő Punk-ra, majd Big Show-ra és kért egy mikrofont. Azt mondta, hogy ez nem lenne tisztességes Punk-kal szemben. Show közbeszólt, szerinte most kell beváltania a táskát, mert az a WWE Bajnoki öv valójában az övé. Nem szabad várnia vele, mert addig sokszor megfogja bánni, hogyha most nem nyeri meg. Azt mondta, hogy az emberek valójában nem tisztelik Cenát, Cena viszont tiszteli őket, de ez hiába van, mert nem kell azzal foglalkoznia, hogy ki mit gondol róla, csak arra törekedjen, hogy minél előbb Bajnok legyen. John ezt nem akarta hallgatni és felkiáltott: "Nem!" Azt válaszolta erre, hogy nem lesz igazságtalan, ad CM Punk-nak egy hetet és majd az 1000. RAW-n megvívják a csatát. Punk-ot felkészítette arra, hogy számítson élete legnagyobb küzdelmére, ha továbbra is bajnok marad, akkor bebizonyította, hogy ő a legjobb a világon. Cena azt még mondta, hogy beváltani most nem fogja a táskát, de másra még használhatja... Ahogy befejezte a mondatát odarohant a kötél szélénél álló Big Show-hoz és fejbe vágta a táskával.

Ezzel ért véget a 999. RAW, a következő hétfőn megrendezik az 1000. jubileumi RAW-t, amin a beharangozások szerint ott lesz The Rock, ismét összeáll a DX, Brock Lesnar válaszol Triple H kihívására, Daniel Bryan és AJ összeházasodnak, valamint John Cena beváltja a szerződését Punk ellen. Nem maradunk esemény nélkül.

 


 

Téma: WWE RAW 2012.07.16. - 999. adás - Igazságos mérkőzés lesz

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása