WWE Smack Down 2012.06.22.

2012.06.22 09:07


 

A SmackDown-t 2012. június 22-én Baltimore városában rendezték meg, ahol az este nem mással, mint Teddy Long-gal indult, aki kitörő örömmel fogadta, hogy John Laurinaitis ki lett rúgva.

A mostani adásban egy mikrofonnal a kezében érkezik meg és azt mondja: "Rendben...hölgyeim és uraim végre, végre az egykori RAW és SmackDown General Menedzser, John Laurinaitis ki lett rúgva. A ma esti General Menedzser a hardcore legenda Mick Foley lesz."
Nem tudja befejezni a mondanivalóját, mert megszólal Big Show zenéje és megérkezik az óriás, aki a ringbe sétál és egy mikrofont fog a kezébe...
"Elsősorban azt mondanám, hogy mindenki arról beszél, hogy John Laurinaitis ki lett rúgva. Engem nem érdekel John Laurinaitis és nem érdekeltek ti sem. Engem csak egyetlen személy érdekel, az pedig én vagyok, de ennek ellenére, most szeretnék gratulálni John Cenának, aki legyőzött engem a No Way Out-on. Tudjátok Cena nem tart egy-egy küzdelem mellett ki, mer ő folyamatos mozgásban van, szerintem már készül a következőre és nem érdekli, hogy mi volt az előző, vagy az az előtti. Most én is ezt fogom csinálni, indulok a Money In The Bank létrás mérkőzésen július 15-én, ahol megszerzem a táskát, majd arra koncentrálok, hogy legyőzzem a WWE Bajnokot, CM Punk-ot, és utána megvédjem a címet. Én leszek a Bajnok örökké, nem fogom elveszteni."

Show beszéde végén megjelent Brodus Clay, aki nem engedte győzni az óriást a No Way Out-on, egy székkel várta a ketrecen kívül, most viszont fordítva történt, Show nekiállt ütni a Funkasaurust éppen, hogy csak a ringbe ért be. De Brodus egy fordítással földre küldte Show-t, majd a ring sarkában kezdte el püfölni. Ám ennek a támadásnak a végét David Otunga jelentette, mert hátulról támadta Clay lábát. Eléggé sok trauma érte mostanában Brodus bal térdét, ami nehezen viseli el a fájdalmat, most is összeesik, és szabad célpontja lesz Show-nak, aki nem is habozik, hanem egyből támadja. A sok ütés és rúgás után beviszi a W.M.D.-t és kifekteti Brodust.
David Otunga a ringbe megy és azt mondja, mivel nincsen senki, aki most táncra perdüljön, ő fog Brodus helyett. Behívja a táncosnőket is a szorítóba, de nem mennek, így egyedül nekiáll ropni a Funkasaurus zenéjére.


Ryback vs Frank Venezia és Jared Wachtler
A szokásos történet folytatódott, nem volt semmilyen különbség. A mérkőzésen Ryback diktált és egy dupla befejező után lekopogtatta ellenfeleit.

A backstage-ben Vickie Guerrero akar beszélni a főmérkőzésről Mick Foley-val, de a ma esti General Menedzsert nem igazán érdekli, hogy mit akar mondani, inkább odahívja magához Great Khalit és táncra perdülnek, az indiai bevonuló zenéjére.


Alberto Del Rio vs Christian
A mexikói mostanában kisebb összetűzésekbe keveredett a WWE vezetőivel, mert nem elégedett a szervezetnél betöltött szerepével, most azonban megkapta ellenfélnek a kanadait, aki az Interkontinentális Bajnok. Jól szerepeltek mindketten, de végül a Cross Arm Breaker után Christian kopogott és feladta a harcot. A küzdelem után Cody Rhodes jelent meg és támadta meg hátulról a Bajnokot. Majd a sérült kezét nekiállt szorítani.

Láthatunk egy összefoglalót, aminek a szereplői Kane, D.Bryan és AJ.


Daniel Bryan vs Kane
AJ kopogtatott a mérkőzésen, a ring csengőt ő használta. A harcban ennek fontos szerepe lett, mert Daniel bevitte a Yes Lock-ot és Kane nem tudott elérni a kötelekig, hogy megmeneküljön, AJ kopogtatott és azt hitte, hogy a Nagy Vörös Szörny feladta, de nem így volt, a bíró egyből újra indította a mérkőzést. Daniel kapott egy Chokeslam-et és elvesztette a harcot.

A következőben Mick Foley érkezik, aki a ringbe sétál és mint ideiglenes General Menedzser szólal meg. Ám mielőtt belekezdene a mondanivalójába a közönség azt kezdi skandálni: Foley, Foley! Majd megköszöni a szurkolók szeretetét. Aztán köszönetet mond, John Laurinaitis-nek, hogy ki lett rúgva a SmackDown-ról is, ezért ma este ő lehet a helyében, itt Baltimore-ban. A szavainak Heath Slater zenéje vet véget, Heath azt nem érti, hogy Cyndi Lauper és Roddy Piper támadásáért miért nem történt semmi sem. Mick erre csak annyit mond: ha azt hiszed az verés volt, akkor figyelj, ő az ellenfeled...


Heath Slater vs Zack Ryder
Egy nagyon rövid mérkőzést vívtak, aminek a végén Zack Ryder nyert, mert bevitte a Rough Ryder-t.

A kulisszák mögött Zack Ryder és Mick Foley szólalkozott össze Damien Sandow-val.
Majd visszatekinthetjük, amikor a RAW-n Abraham Washington segítségével a Prime Time Players lett az első számú kihívó a WWE Tag Team Bajnokok ellen.


The Usos vs The Prime Time Players
Először az ikrek érkeznek, majd A.W. bejelenti, hogy az első számú kihívók is megjelennek az arénában. A két volt NXT növendék, Darren és Titus remekül szerepeltek, a mérkőzés végén pedig győzelmet is tudtak aratni.
A backstage-ben Primo és Epico duója esett neki az ünneplő csapatnak, aminek pár bíró vetett véget.

A szorítóba Santino Marella érkezik, de nem azért, hogy harcoljon, hanem azért, hogy mondjon párszót. Végignézi a legjobb táblákat, amiket a WWE rajongók hoztak magukkal. Majd talál egy I Love Santino feliratút és a hölgyet, aki magával hozta behívja a ringbe. Kér egy csókot a Kobrájának. Majd a nő ráveti magát Marellára.


Dolph Ziggler vs Sheamus
Több reklám után elindult az este főmérkőzése, ami egy No Way Out visszavágó volt. A harc hosszasan tartott, nem volt unalmas a küzdelem, de végül is a Great White győzött, miután kiosztott egy hatalmas Brouge Kick-et.

 

Ezzel zárul a Pénteki SmackDown, Hétfőn következik a 996. RAW adás, amin biztosan több izgalmas cselekményt láthatunk és kiderül az is, hogy ismét ideiglenes GM vezeti-e a heti show-t, vagy végre megtudjuk, ki lesz Laurinaitis utódja.

 

A videó 1080p minőségben nem megtekinthető, ezért ne kattintsatok rá, mert hibát ír ki.

Téma: WWE Smack Down 2012.06.22.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása