WWE Smack Down 2012.06.29. - Triple Threat mérkőzés a Nehézsúlyú övért

2012.06.30 10:29

A 671. SmackDown-t Evansville városából, Indiana államából rendezték meg, ahol a főmérkőzésen a Nehézsúlyú Bajnoki övért fog ringbe szállni Dolph Ziggler, Sheamus és Alberto Del Rio.

Egy kis összefoglalót láthatunk, ami ismét a Hétfői RAW-ra tekint vissza, itt egy Triple Threat mérkőzést vívott D.Bryan, Kane és CM Punk. Az Elimination küzdelemben megjelent AJ és ismét elterelte a Nagy Vörös Szörny figyelmét, aki kapott egy GTS-t és lekopogtatták. Majd Daniel lerúgta Punk-ot és megnyerte a harcot.

AJ vs Layla

A SmackDown-on legelőször AJ jelenik meg, aki a RAW-n egy Díva Smmertime Battle Royal-ban nyert. Az ellenfele pedig, aki visszatérése óta védi a Bajnoki övét. Amikor a gong megszólal AJ odalép ellenfeléhez és a kezét nyújtja, sportszerűen lepacsiznak és kezdetét veheti a mérkőzés. A küzdelem folyamatosan haladt, amikor egy váratlan pillanatban Daniel Bryan zenéje szólalt meg és megérkezett a WWE Bajnok kihívója. Végigugrált a ring körül és az kiáltozta: Yes! Yes! Yes! Úgy megkerülte a szorítót, akárcsak AJ a RAW-n szokta. Layla pedig kihasználta, hogy ellenfele nem figyelt és egy fordítással lekopogtatta és megnyerte a mérkőzést. AJ nem törődött ebbe bele és megtámadta a győztest.

Daniel a ringbe sétált és azt mondta: "Nyugi AJ, Ugye nem is olyan vicces, amikor beugrálsz a mérkőzés közepén és mindent összezavarsz...Van egy dolog, amit meg kéne beszélnünk rólad." Ennek hallatán AJ a kötelek felé veszi az irányt, de Bryan ismét szól neki: "Nem menj el. Van egy dolog, amiben beszélnünk kéne Vickie Guerrero-val. Szóval Vickie addig nem hagyom el ezt a ringet, ameddig meg nem kapom, amit akarok." Kiáltja a mikrofonba, de Vickie nem érkezik meg. "Te vagy a show vezetője, szóval gyere ide és beszéljük meg." Ám Vickie most sem jelenik meg...Daniel pedig elkezdi skandálni: Yes! Yes! Yes! amire AJ is ugyanazt kiáltozza.
Egy kis összefoglalóval felhívják a figyelmünket, hogy július 23-án történelmet írunk, mert megrendezik az 1000. RAW adást.
Mikor visszatérünk a ringbe, Daniel és AJ egymással szemben állnak és még mindig kiáltoznak, amikor Vickie felkiált: Elnézést.
Daniel minden áron azt szerette volna elérni, hogy a Money In The Bank mérkőzésen AJ legyen eltiltva a ring mellől, de Vickie azt hirdette ki, hogy a WWE Igazgatótanácsa meghozta a döntést, hogy AJ lesz a WWE Bajnoki övért folyó harcban a Speciális Vendégbíró. Ezt még Vickie sem hiszi el, hiszen nem erre számított, AJ viszont ennek megörült, mosolyogva hagyta el a ringet és közben azt kiáltozta: Yes! Daniel pedig a ring közepén azt, hogy: No!
Vickie még elmondja, hogy már megvan 4 személy, akik a RAW Money In The Bank létrás mérkőzésen szerepelnek, most viszont egy kvalifikációs küzdelem következik, aminek a győztese indulhat a SmackDown MITB létrás mérkőzésen...

Zack Ryder vs Damien Sandow (SmackDown MITB Kvalifikációs mérkőzés)

A harc eléggé kiegyenlített volt, a szokásos Ryder és Sandow mozdulatokat láthattunk, végül Zack próbálkozott a Rough Ryder-rel ,de nem sikerült neki, ám Damien bevitte a saját befejező mozdulatát és lekopogtatta ellenfelét. Sandow már biztosan ott lesz a SmackDown Money In The Bank-en.
A folyosón Kaitlyn és Bryan fut össze és beszélgetnek egymással...
Majd megnézhetünk egy Summerslam reklámot.

Jack Swagger vs Tyson Kidd (SmackDown MITB Kvalifikációs mérkőzés)

A következő harc győztese csatlakozhat Damien-hez, és részt vehet a SD Létrás küzdelemben. Jack kezdett jobban, de a fürge highflyer könnyen kiszabadult az Angle Lock-ból és a hasonló tipikus Jack mozdulatokból végül egy látványos ugrással földre küldte ellenfelét, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból. Tyson Kidd is tészt vehet a létárás mérkőzésen.

A kulisszák mögött Vickie próbál tanácsokat adni Ziggler-nek, akin látszik, hogy roppant feszült és nem fogadja meg őket, hanem inkább kiosztja Guerrero-t, aki egy pofont levág neki. Mindketten hirtelen megnyugodtak, és tovább folytatták a beszélgetést, de Dolph gyorsan távozott.

Santino Marella és Christian vs David Otunga és Cody Rhodes (SmackDown MITB Kvalifikációs mérkőzés)

Lilian Garcia bejelenti a következő mérkőzést, aminek a tétje, hogy a győztes csapat kerülhet A SmackDown MITB-re. David még a mérkőzés indítása előtt egy kis magánszámmal lépett fel, amiben az izomzatát mutatta meg, majd kialudtak a fények és Cody csatlakozott hozzá.
A harcban látszólag nem volt teljesen tiszta a kép Otunga és Rhodes csapatában. David a végén egy véletlen ütéssel földre küldte csapattársát, majd nekiesett a kanadainak. Sanitno kilökte a ringből Cody-t, Otunga pedig Marellát. Chrsitian egyedül maradt a sarokban és a megforduló David egy Spear-t kapott, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Santino és Chrsitian is kvalifikálták magukat.

Sheamus ad egy rövid kis interjút a backstage-ben, amiben elmondja, hogy nem aggódik, mert Del Rio egója miatt nem fog tudni győzni, Dolph Ziggler pedig azért nem tud, mert ő Dolph Ziggler. Sheamus azzal fejezte be: "Nem aggódok, mert szét fogom rúgni a seggüket."

Majd láthatjuk AJ-t, ahogy éppen azt mondogatja mosollyal az arcán, hogy: A Speciális Vendégbíró, AJ. Daniel csatlakozik hozzá, aki pedig látszólag nagyon megvan ettől ijedve, hiszen most visszakaphatja, amit a lánynak adott. Bocsánatot kér tőle és azt mondja, hogy az első mérkőzésen Layla-t akarta megzavarni. AJ pedig azt mondogatja, hogy: Yes! És ott hagyja Daniel-t egyedül.

Ryback vs Dan Barone és Brendan Burke

Ez a csapat tudott még legközelebb kerülni Ryback-hez, náluk volt eddig a legjobb a munka, de nagyon kevés volt. Sőt ebből a csapatból volt az első olyan tag, aki megpróbált elmenekülni. Ám az is sikertelen volt. Ryback a dupla befejező mozdulat után kopogtatott.

A kulisszák mögött Teddy Long fut össze Antonio Cesaro-val és Aksana-val. Teddy Long bejelenti, hogy ő lesz a jövő héten a SmackDown és a RAW General Menedzsere, amire Aksana egyből a nyakába borul és hízelegni kezd, ám ezzel nem mennek semmire, mert Theodore kihirdeti, hogy Antonio és Aksana csapat lesznek, az ellenfeleik pedig Layla és Great Khali.

Justin Gabriel vs Lord Tensai(SmackDown MITB Kvalifikációs mérkőzés)

Ne mvolt kérés, hogy ennek a harcnak ki lesz a győztese, Lord Tensai remekül szerepelt, nem hagyott sok esélyt ellenfelének. Tensai is csatlakozott a létárs mérkőzés résztvevői közé, ő minden bizonnyal egy nagyon komoly ellenfél lesz mindenki számára.

Sheamus vs Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler (Nehézsúlyú Bajnoki öv)

Alberto elmond pár szót, aminek a lényege, hogy nem egy vs egy-ben fog küzdeni Sheamus-szel, hanem itt van Ziggler is, de ennek ellenéére meg fogja nyerni az övet. Vickie Guerrero szakítja félbe, és felkonferálja Dolph-ot, majd érkezik a Bajnok.
A mérkőzés eléggé izgalmasra sikeredett, aminek a végén Sheamus egy Brouge Kick után lekopogtatta Ziggler-t és megvédte a Bajnoki övét.
Ezzel zárult a SmackDown, Hétfőn RAW, majd kedden SuperSmackDown jelentkezik, ami a Great American Bash lesz...

 

A videóban az 1080p minőségnél hibát ír ki szóval a 720p a legmagasabb minőség, amiben a videót lehet nézni.

Téma: WWE Smack Down 2012.06.29. - Triple Threat mérkőzés a Nehézsúlyú övért

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása