WWE Smack Down 2012.07.27. - Ki lesz Sheamus ellenfele?

2012.08.12 10:52

 

A SmackDown 2012. július 27-én nem meglepően egy kis visszatekintéssel indul el, aminek a főszereplői az 1000. RAW nagy pillanatait megalkotó szupersztárok. Láthatjuk az új Interkontinentális Bajnokot, The Rock-ot, AJ és Daniel pillanatát és Brock Lesnar válaszát HHH-nek. Valamint a Money In The Bank szerződés beváltását, amiből egy tisztességtelen harc kerekedett és CM Punk heel turn-t vett.

A show Kansas City-ből jelentkezik és legelőször bejelentik, hogy a főmérkőzésen egy Fatal 4 Way küzdelmet tekinthetünk meg, amin Rey Mysterio, Kane, Daniel Bryan és Alberto Del Rio vesz részt, hogy kiderüljön, közülük ki lesz az új első számú kihívó.
Lilian Garcia jelenti be, hogy a ringbe lép az új Interkontinentális Bajnok, The Miz. A címszerzése ellenére nem túlzottan kedveli őt a publikum, ám érdemes megemlíteni, hogy a szupersztár karrierje során először nyeri meg ezt a Bajnoki övet. Miz azt mondja, hogy a közönség jól nézze meg az Interkontinentális Bajnoki övet, majd szól Christian szurkolóihoz, akiket Peep-eknek nevez. A nagy kedvencük védte ezt a Bajnoki övet, de az 1000. RAW-n megjelent ő és a kanadai vesztett. Elismételi, hogy ő az Interkontinentális Bajnok, mert Ő a Miz és
ő....
Ám megszólalt a Just Close Your Eyes című bevonuló zene és megérkezett a kanadai és azt mondja, hogy reméli, hogy Miz nem arról akar beszélni egész adásban, hogy ő milyen Awesome! Majd Christian bejelenti hogy kér egy visszavágót itt és most Kansas-ben az ő Peep-jei előtt.


Christian vs The Miz
Christian meg is kapta amit akart, egyből elindult a harc és eléggé hosszasan elhúzódott. Sokáig bírták és sokat bele adtak a pankrátorok, végül a szép mozdulatok után a kanadai próbálkozott a
Killswitch-el, ami nem sikerült, ám Miz egyből egy fordítással kopogtatni tudott.


Jinder Mahal vs Ryback
Egy eléggé gyenge mérkőzést láthattunk, amiben Mahal megfutamodott, a harc inkább Ryback javára alakult. Jinder a bejárathoz futott és kiszámolással vereséget szenvedett.

Majd láthatjuk a RAW-t, ahol CM Punk Heel turn-t vett, The Rock pedig meglepett mindenkit és John Cena védelmére sietett.


Sheamus vs Cody Rhodes
A Bajnok nyert a szokásos módon, bevitte White Noise-ot, majd a végzetes Brouge Kick-et, végül kopogtatott. Ebben a pillanatban jelent meg Dolph Ziggler, aki félve, de megpróbálja beváltani a táskáját, majd végül inkább távozna, ám megjelenik Chris Jericho Dolph felsőben és visszalöki a ringbe. Dolph ahogy felnéz kapja is a Brouge Kick-et, majd Y2J lép a ringbe és oszt ki neki egy Codebreaker-t.

Láthatunk egy régebbi Hart Dinasztia vs DX mérkőzést.


Antonio Cesaro vs Santino Marella
Antonio szerzi meg a győzelmet a befejező mozdulata után.


Damien Sandow vs Yoshi Tatsu
Láthatjuk amikor Damien Sandow-t elintézte a DX az 1000. RAW-n, majd Sandow sétál a ringbe és eléggé egyoldalú küzdelemben szerzi meg a győzelmet.

Láthatjuk ismét az 1000. RAW-t, amint Triple H és Brock Lesnar sztorija folytatódott, a szupersztárok ismét egymásnak estek, sőt HHH kihívását még el is fogadta Brock.


No 1. Fatal 4 Way
A küzdelem hosszas volt és végül Alberto Del Rio nyerte meg, amikor lekopogtatta Bryan-t, akit Rey ütött ki egy 619-el, majd Ricardo érkezett és húzta ki a ringből a luchador-t. Ezzel a győzelemmel Del Rio maradt az első számú kihívó a Nehézsúlyú Világbajnoki Övért.


 

Téma: WWE Smack Down 2012.07.27. - Ki lesz Sheamus ellenfele?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása