WWE Smack Down 2012.08.03. - Megvan az új GM!

2012.08.12 10:55

 

A Pénteki SmackDown-t Indianapolis-ban rendezték meg, ahol Vince McMahon kinevezte az adás új General Menedzserét és ringbe léphetett Randy Orton egy komolyabb ellenfél ellen is mint Heath Slater. Ez az első show augusztusban, tehát egyre jobban közeledünk a hatalmasnak ígérkező Summerslam felé, ami két hét múlva kerül megrendezésre.

Lilian Garcia kéri meg a rajongókat, hogy köszöntsék a WWE Chairmen-jét, Vince McMahon-t. A közönség látszólag örül annak, hogy a főnök megjelent a Pénteki SmackDown-on, Vince pedig a szokásos mozdulataival érkezik meg a kötelek közé. Megfog egy mikrofont, majd azt mondja, hogy eléggé nehéz volt kinevezni a SmackDown új General Menedzserét, mert egy olyan embert kellett erre a posztra választani, akit tisztel a közönség, megnyerő, ért a dologhoz és karizmatikus. Nem habozik tovább bejelenti, hogy az új GM nem más mint... Booker T.
A rajongókon látszik, hogy elégedettek a döntéssel, ahogy elhangzott a volt Nehézsúlyú Világbajnok neve hangzavar tört ki. Booker rendkívül szimpatikusan érezett, lepacsizott a közönséggel és meghajolt előttük. Josh Matthews többször is elmondta Michael Cole-nak, hogy Book lesz az ő főnöke mostantól. Booker is felkap egy mikrofont és azt mondja, hogy először is megszeretné ezt köszönni a közönségnek, Vince McMahon-nak és a WWE Igazgatótanácsának. Azt mondja, hogy mindent megtesz azért, hogy a show tökéletesnek mondható legyen...Ekkor felhangzik Alberto Del Rio zenéje és autó és Ricardo Rodriguez nélkül érkezik meg a szupersztár. Del Rio kijelentette az előző RAW-ban, miután legyőzte Santino Marellát, hogy nem fog ringbe szállni a Summerslam-ig. Elmondása szerint nem akarja a tehetségét elpazarolni, csak a címmérkőzéseken fog küzdeni.
Del Rio a tőle nem megszokott módon odaáll Booker elé és kezet ráz vele, majd gratulál, hogy ő lett a SmackDown új General Menedzsere. Alberto kijelenti, hogy bizonyára Book eléggé boldog, mert vele dolgozhat, giszen a véleménye szerint a Summerslam-en ő lesz az új Nehézsúlyú Világbajnok. Booker nem engedi neki, hogy tovább beszéljen erről, úgy, hogy nem lép a ringbe, végül megérkezik Sheamus is, aki szintén gratulál Book-nak. Ketten szemben állnak Del Rio-val, végül Booker kihirdeti, hogyha akarja a mérkőzést a Summerslam-en, akkor ma este küzdeni fog a főeseményen, Alberto Randy Orton-nal néz szembe. Ez természetesen nem tetszik a mexikóinak, de kénytelen beletörődni. Sheamus pedig egy másik ellenfél ellen harcolhat, aki nem más mint....

Sheamus vs Tensai

Sheamus-nek az ellenfele eléggé komolyan küzdött, hosszú és izgalmas harcot láthattunk, aminek a végén a Great White nyert, mert egy jó védekezés után bevitte a Brouge Kick-et és lekopogtatta ellenfelét.

A backstage-ben Eveül és várakozik a GM-re, aki meg is érkezik és elmondja neki, hogy nagyon boldog, és szeretne ő is gratulálni neki. Aztán a díva különböző bókokkal illeti Booker-t, de megjelenik Teddy Long, aki látszólag nagyon fel van dobva. Book ígéri neki, hogy ott fogja folytatni a munkát ahol Theodore abbahagyta és nem okoz csalódást. Eve pedig arra vár, hogy tudjon pár szót beszélni a GM-mel, de megkérik, hogy távozzon kézen fogva Teddy-vel. Ellöki Long kezét és kirohan a szobából.

Láthatunk egy kis időjárás jelentést, amiben hatalmas vihart várnak, amit elneveztek Perfect Storm-nak. Ez pedig nem más mint Brock Lesnar, akivel reklámozzák a Summerslam-et. A bunyós itt léphet a ringbe Triple H ellen 1 az 1 elleni mérkőzésen.

Antonio Cesaro vs Santino Marella

Antonio legelőször szólal meg a mikrofonba és több különböző nyelven köszön a WWE Univerzumban, majd érkezik az ellenfele. Nem volt a harc túlságosan hosszú Santino megpróbálkozott a Cobra-val, de nem sikerült, majd szabadult Cesaro befejező mozdulatából és bevitte a sajátját. A Cobra után kopogtatni próbált, de Antonio lába a kötélbe volt akadva. Santino tovább akarta támadni, de Cesaro fordított és bevitte a befejező mozdulatát, majd kopogtatni tudott.

A backstage-ben Matt Striker készít egy interjút Daniel Bryan-nel és visszanézzük, hogy mik is történtek a közelmúltban a szupersztárral. Daniel nem igazán mondhatja magát sikeresnek vagy szerencsésnek, emiatt megváltoztatta a pólóját, amire az lett írva, hogy: No! No! No!
Daniel nem akarja meghallani, hogy valaki azt kiáltozza, hogy Yes, mert ez az ő védjegye volt, most viszont ez nincsen többé.

Chris Jericho és Christian és Kane vs Daniel Bryan és Dolph Ziggler és The Miz

A küzdelem eléggé hosszasan tartott, aminek a végén mindenki kikerült a ringből Daniel Bryan és Chris Jericho kivételével. Y2J elhajolt ellenfele rúgása elől és bevitte a Walls Of Jericho-t, de érkezett a táskájával Ziggler, aki egyből kapott egy Codebreaker-t. Daniel Bryan ezt kihasználva egy fordítással két vállra döntötte Chris-t, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból. A hosszas vereségek után és csalódások közepette Bryan-nek lett egy kis sikerélménye is.

Matt Stirker jelentkezik ismét, aki most Randy Orton-nal készít egy kis interjút, amiben a Vipera elmondja, hogy a WWE az ő élete, a számos RAW és SmackDown pillanat miatt él. Most Alberto Del Rio következik, aki az első számú kihívó Sheamus ellen, de az ő végzete is az RKO lesz.

Láthatunk egy 1985-ös mérkőzést, amin a Killer Bees küzd meg a Greg Valentine és Brutus Beefcake duóval.

Jinder Mahal vs Ryback

A harcban egyértelműen Ryback volt a jobb és diszkvalifikációval győzelmet aratott, mert Jinder egy mikrofonnal ütötte meg, majd Mahal elmenekült, Ryback pedig inkább csak a ringben maradt.

Darren Young vs R-Truth

A Prime Tyme Players sétál a backstage-ben, ahol belekötnek a WWE póló tervezőjébe, hogy miért nem készít róluk is felsőt.
A harcban Titus-ra kellett figyelni, emiatt R-Truth kapott egy befejezőt Darren-től, ami után lekopogtatták.

Láthatjuk a RAW összefoglalóját, aminek a főmérkőzésén Big Show és John Cena küzdött, hogy ki hívhatja ki CM Punk-ot a Summerslam-en, de Punk közbeavatkozott és nem született meg a győztes. AJ viszont kihirdette, hogy egy Triple Threat mérkőzést fognak megvívni WWE Bajnoki övért.

A kulisszák mögött Booker telefonál és Layla érkezik, hogy gratuláljon neki, aztán Cody Rhodes, aki nem elégedett ezzel, hiszen közötte és Booker között már hatalmas csaták voltak. Book kihirdeti, hogy a következő SmackDown-on Cody-nak lesz egy mérkőzése, az ellenfele pedig Booker kedvence, a mexikói Sin Cara.

Randy Orton vs Alberto Del Rio

A harcban a visszatérő Vipera szerepelt jobban, amikor készülni akart az RKO-ra érkezett Rodriguez, aki elkapta a karját, ezért diszkvalifikálták Del Rio-t. Orton szabadult, egyből érkezett Alberto aki szinték a karját vette célba, de Orton kirúgta egy Dropkick-kel a ringből ellenfelét. A mexikói menekülni próbált, de érkezett Sheamus aki visszadobta a ringbe Del Rio-t, aki kapott egy hatalmas RKO-t a Viperától.

Ezzel ért véget a SmackDown augusztus 3-án, hamarosan következik a Summerslam és hétfőn pedig a RAW jelentkezik.

 



 

Téma: WWE Smack Down 2012.08.03. - Megvan az új GM!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása