WWE Smack Down 2012.05.25 - Új kihívó

2012.05.27 07:16

 

A SmackDown egy kis összefoglalóval indul, amiben megnézhetjük az Over The Limit és az előző RAW történéseit. John Cena és John Laurinaitis mérkőzését, amibe Big Show közbeavatkozott és végül egy W.M.D.-t osztott ki Cenának, ami után a már szinte eszméletlen Johnny lekopogtatta. Majd visszatekinthetünk arra a pár pillanatra is amikor a backstage-ben rohant Cena, hogy megkeresse az óriást, de csak egy hatalmas jobbosba futott bele.

A ringbe legelőször Laurinaitis jobb keze, Eve Torres érkezik és mondja el: "Emlékeztetnék mindenkit, hogy John Laurinaitis még mindig a hivatalos RAW és SmackDown General Menedzser, valamit még azt fűzném hozzá, hogy ma este nincsen itt. Viszont kinevezett egy embert, aki majd helyettesíti, az pedig én vagyok. A legelső döntéseim, hogy Sheamus bocsánatot fog kérni mindenki előtt, mert meglökte a sérült Johnny-t, valamint megnevezem majd Sheamus kihívóját a No Way Out-ra." Ekkor felhangzik Alberto Del Rio zenéje és csatlakozik a ringbe a mexikói arisztokrata. Szokatlan módon gyalog érkezik meg és azt mondja: "Eve te rendkívül gyönyörű és okos vagy." Eve erre csak annyit mond, hogy: "Tudom" Majd folytatja a szupersztár. "Ezért kérlek arra, hogy egy valamit adj meg nekem, egy címmérkőzést a Great White ellen. Ha azt szeretnéd, hogy Johnny büszke legyen rád, akkor nevezz ki engem első számú kihívónak." Eve erre azt feleli: "Meggyőző érvek, de sajnos így nem nevezhetek ki senkit sem cím meccsre."
Ez után a mondat után felhangzik a Voices és megjelenik Randy Orton aki a ringbe sétál és azt mondja: "Eve én A-tól Z-ig jó munkát végeztem, de most van egy nagy döntés, ami a te kezedben van. Ha ez már úgyis a People Power, akkor kérjük segítségül a közönséget. Vajon ez a sok csodás ember Alberto-t akarja kifütyülni, vagy inkább engem és Sheamus-t éljeneznék?" Erre a kérdésre a válasz egyértelmű volt. Majd megjelenik Kane is, aki szintén azért érkezett meg, hogy első számú kihívó lehessen. Azt mondja: "Nem arról van szó, hogy ki az aki jobb hangulatot teremt, hanem arról, hogy egy embert akar még az ég is Sheamus ellen kihívónak. Engem, az ördög kedvenc démonját, hogy bizonyítsam, ma este van a 666. SmackDown adás." Eve elgondolkozik, majd azt mondja: "Nem, az lesz majd az első számú kihívó, aki nyer a ma esti Triple Threat mérkőzésen. Kane vs Randy Orton vs Alberto Del Rio."

Christian vs Hunico

Christian az Over The Limit-en visszatért és megnyerte a People Power Battle Royal-t és kihívta Cody Rhodes-ot, akitől elnyerte az Interkontinentális Bajnoki övet. A mai ellenfele a mexikói Hunico lett, akit nem nagy meglepetésre le is győzött a Killswitch után. Ám nem tudott távozni mert megszólalt Cody Rhodes bevonuló zenéje és megérkezett a volt Bajnok egy mikrofonnal a kezében. Rhodes elmondta: "Én 8 hónapig, pontosan 257 napig voltam Interkontinentális Bajnok, most pedig könnyedén elveszik tőlem az övemet. Christian nem akarok mást, semmit, csak egy visszavágót ellened." A kanadai az övet kifektetni a ring közepére és várja, hogy Cody bemenjen és harcoljanak, de Rhodes meghátrált. Biztosra vehetjük, hogy a kettőjük sztorija még hosszasan fog folytatódni.

Láthatjuk azt a videót, amiben a ma este korai történéseit látjuk, az Uso ikrek kiparodizálták Darren Young-ot és Titus O'neil-t, majd a következőkben kezelhetik a problémáikat egy mérkőzés keretein belül.

Darren Young és Titus O'neil vs The Usos

A harc nem tartott hosszasan, aminek a végén a Titus-Darren csapat szerezte meg a győzelmet egy hatalmas csapat kombináció után.
Látunk egy Sin Cara promót szóval várhatjuk a szupersztár visszatérését. A mexikói highflyer még a Survivor Series-en szenvedett nagyon komoly sérülést, de hamarosan számíthatunk rá, hogy ismét látjuk a ringben.

Ryback vs Brian Edwards és Kevin Bendl

A következő mérkőzés ismét egy kis harc volt, amiben Ryback nem maradt alul, a két fiatal amatőrnek bevitte a befejezőjét egyszerre majd kopogtatott.


Santino Marella vs Ricardo Rodriguez

Ez a mérkőzés sem sikerült valami nagyra, inkább ez egy kis komédia előadásnak írható be. Ricardo bejelentette a saját érkezését, majd egy kis bohóckodás után kapott egy Cobra-t és elvesztette a küzdelmet.

Megérkezik Sheamus, akinek ma este bocsánatot kell kérnie, mert meglökte John Laurinaitis-t, amikor rohant a ring felé. A Great White felkap egy mikrofont és elmondja: "Ma este bocsánatot kell kérnem, mert meglöktem Johnny-t, de valójában ő csak az utamban állt. Nem volt szándékos, véletlen baleset volt. Ezért szeretnék bocsánatot kérni...szeretnék bocsánatot kérni...szeretnék bocsánatot kérni, mert arrébb löktem John Laurinaitis dagadt seggét. Valamint bocsánatot kérek mindenki mástól, aki elhiszi azt amit mond és nyalja a seggét. De legjobban azt a hatalmas seggcsókolót sajnálom (Céloz a Big Show-ra)"
Majd megjelenik Vickie Guerrero, aki bejelenti, hogy Jack Swagger érkezik.

Sheamus vs Jack Swagger

Egy hosszas mérkőzésen a Nehézsúlyú Világbajnok tudta megszerezni a győzelmet a Brouge Kick után.

Damien Sandow vs Yoshi Tatsu

Damien Sandow érkezik ,aminek most már bejelentett mérkőzése van Yoshi Tatsu ellen. Az előző héten a japán provokálta az eddig eléggé ismeretlen szupersztárt, aki megtámadta és rendesen ellátta a baját. A mostani mérkőzésükön Yoshi hatalmas lendülettel esett neki ellenfelének, de végül a befejező mozdulat után elbukott.

Megjelenik Big Show, aki a karakteréhez képest eléggé fura cselekedeteket követ el, most elmondja pár szóban amit gondol a lényege az, hogy ezt kellett tennie, hogy megtarthassa az állását a WWE-nél.

Randy Orton vs Kane vs Alberto Del Rio

A főmérkőzésen, mikor Kane vonul be megjelenik Daniel Bryan és egy székkel nekiesik a Nagy Vörös Szörnynek. Majd a mérkőzésen is megjelenik, de elkergetik, aztán mikor visszajön, akkor is kilép a ringből Kane, amikor visszamegy egy RKO-t kap, de Orton nem tud kopogtatni, mert Del Rio megtámadja és ő kopogtat. Alberto Del Rio az új első számú kihívó Sheamus ellen. Mikor Ricardo-val maga mellett ünnepelnek a bejáratnál megérkezik Sheamus, aki megtámadja őket.

 

WWE Smack Down 2012.05.25 - Új kihívó

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása