WWE Superstars 2012.06.07.

2012.06.19 09:25

 

A nyár első Superstars adása ma is tartogatott meglepetéseket az eseményismétlő bejátszások mellett. Mint ahogy azt meg megszokhattuk, Matt Striker és Josh Matthews várja a kommentátori asztalnál az első meccs résztvevőit.


Yoshi Tatsu VS Hunico
Sokak meglepetésére Yoshi Tatsu az elmúlt idők vesztes szériájának ellenére igencsak erős ellenfélnek bizonyult. A japán pankrátor hol felülkerekedett ellenfelén, hol pedig alul maradt, viszont többször is megnyerhette volna a meccset. A mérkőzés végére Hunico egy Roundhouse Kick után a földre került, ám mivel elég közel volt a kötélhez Camacho megvédte a kopogtatástól azzal, hogy lábát a kötélre rakta. Ezután Yoshi a sarokba ment fel, hogy onnan fejezze be a meccset, ám Hunico nekitámad.,Ezt az ellentámadást Yoshi még kivédi, ám mikor ugrana Hunico hárít. A mexikói, befejező mozdulata után lekopogtatja ellenfelét.
A győztes Hunico.


Alex Riley VS Jinder Mahal
Riley és Mahal küzdelme viszonylag rövidre sikeredett. Az indiai többször a kötelet használta mentőövként A-Ry ellen és ennek segítségével mindig fordítani tudott. Végül Riley fejezné be, a Power Bomb után ütés következik a sarokból, majd készül a Lifting DDT-re, de Mahal ismét a kötelet használva kontráz. Riley bekap egy rúgást, majd elterül és ellenfele feladatta vele a Camel Cluth segítségével.
A győztes Jinder Mahal.


Zack Ryder VS Jack Swagger
A két pankrátor meccse kiegyenlítettnek mondható, mivel Swagger mellett sem Vickie,,sem Ziggler nem volt jelen. Mindezek ellenére a vérbeli amerikai egy kis testfölényt tudhat be magának, ami sokszor meghozta gyümölcsét. Ryder hatalmas ellenfele ellen rendesen helyt állt, nem hagyta magát kopogtatni és ő is többször nyerő helyzetbe került. Végül mikor Rydernek második próbálkozásra sikerül beadnia a Broski Bootsot Swagger fordít, viszont a Jack Bombra készülve kap egy fejbe rúgást. A sarokban Zack adná be a befejező mozdulatát de a Rough Ryderből Swagger fordít és hatalmas erővel csapja ellenfelét a ringhez. Az eseményeket követően Swagger könnyedén megnyeri a mérkőzést.

 

Szavazás

Szerinted milyen volt ez az adás?

Nagyon jó (6)
21%

(5)
17%

Közepes (6)
21%

Rossz (5)
17%

Nagyon rossz (7)
24%

Összes szavazat: 29

Téma: WWE Superstars 2012.06.07.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása