John Cena nagyinterjú

2012.06.30 10:02

John Cena 10 éve lépett először a WWE ringjébe. Ennek alkalmából a WWE.com készített vele egy hosszabb interjút.

WWE.com: 10 éve mutatkoztál be a Smackdown műsorán, azon a napon Kurt Angle ellen léptél ringbe. Mire emlékszel arról a napról, milyen volt életben először kijönni a WWE ringjébe?

JOHN CENA: Csak addig voltam ideges, amíg ki nem értem a ringhez. Kaotikus egy nap volt az. Először azt mondták, 4 órakor lesz meccsem. Aztán azt mondták mégsem, inkább menjek el fodrászhoz, és csináltassam meg a hajam. Szóval elmentem, és épphogy visszaértem a meccsem előtt. Emiatt mindenki ideges volt, engem hibáztatott. Végül Randy Orton összekötötte a két csizmámon a cipőfűzőket (nevet). Úgyhogy amikor végre eljött az idő, hogy kimehetek a ringhez már csak mosolyogtam, tudtam, hogy az eddigi napomnál csak jobban sikerülhet a meccs.
 

Cena első meccse Angle ellen

WWE.com: Mind tudjuk, hogy a jövőről szeretsz inkább beszélni, mint a múltról, de mi az, ami a legmeghatározóbb élmény volt a 10 éved alatt?

CENA: Őszíntén… az, hogy minden nap azt csinálhatom, amire egész életemben vágytam. Ez a legmeghatározóbb élményem.

WWE.com: Amikor először ringbe léptél, gondoltad volna, hogy az leszel, aki lettél mára?

CENA: Egyáltalán nem. Mindig csak arra törekedtem, hogy minden meccsemen tökéletesen teljesítsek. Mindig egy újabb és újabb meccset akartam, és bíztam benne, hogy a nézők látni akarnak majd a következő alkalommal is.

WWE.com: Elég más volt az felszerelésed akkoriban. Gondoltad volna, hogy valaha farmernadrágban fogsz majd ringbe lépni?

CENA: Láttam egy fotót magamról 2002-ből a WWE Magazinban, és valóban nagyon más voltam. Sokkal tradicionálisabb volt a ring felszerelésem. De ezután jött a váltás, és nem akartam beállni a sorba és olyan lenni, mint mindenki más, és ehhez az öltözködés is hozzátartozott. Nem voltam biztos a dologban, de aztán minden jól sikerült.



Dr. of Thuganomics

WWE.com: Hogyan kezdtél ráérezni a “Dr. of Thuganomics” karakterre?

CENA: Akkoriban a “ruthless aggression” napjait éltük, és semmiben nem különböztem a többiektől. Én is agresszív voltam, és ők is. Az, hogy én lehetek 'Dr. of Thuganomics' egy jó lehetőség volt, amit sikerült megragadnom. Nagyon bizarr volt egyébként elsőre. A Vanilla Ice kinézet, a mezek, a láncok. Nagyon máshogy kellett kinéznem, mert egy olyan érából jöttem, ahol sok hozzám hasonló srác volt. Ez volt a lehetőségem, hogy kitűnjek közülük.

WWE.com: És azóta is kitűnsz mindenki közül, egyáltalán nem vagy olyan, mint a többiek. Egyes emberek kifütyülnek, mások pedig rajonganak érted. Bármi is történjék, úgy látszik, nincs hatással rád, ha kifütyülnek a felnőttek. A  gyerekek viszont felnéznek rád. Gondoltad volna, hogy egyszer egy példakép leszel?

CENA: Nem, viszont nagyon hízelgőnek tartom. Ha megnézed ki voltam 4 vagy 6 évvel ezelőtt, és ki vagyok ma...hát elég nagy a különbség. Nem törődtem semmivel és senkivel, mindenkinek beszóltam. Én volt a "pipe bomb" királya mielőtt még a "pipe bomb" fogalom megszületett volna. Viszont elkezdtem koncentrálni a nézőkre és a termékünkre, amit szeretnénk adni, így elindultam egy úton, amelyen csak a saját értékeim szerint fogok cselekedni és úgy gondoltam, akármi lesz, aki velem tart velem tart, aki nem nem, én ezen az úton végig fogok menni.

Nagyon meghat, amikor a szülők odajönnek hozzám, és azt mondják, "Köszönöm, hogy nézhetünk téged, remek példakép vagy a gyerekünknek, ne hallgass senkire, csak csináld azt, amit eddig is"



John Cena már túl van a 300. kérés teljesítésén is

 WWE.com: Ha már a gyerekeknél tartunk. A Make-a-Wish alapítvány nagykövete vagy. Mit jelent ez számodra?

CENA: Felnyitja a szemed, és rámutat az élet értékes dolgaira. Nem számít, mennyire volt nehéz napom, mindig örömmel vagyok azokkal a srácokkal, akiket meglephetek csak azzal, hogy ott vagyok. A hátrányos helyzetű kölykök a legkeményebbek a világon. Minden nap küzdenek az életükért, és mindezt mosolyogva teszik. Annyira boldogok, hogy láthatnak engem, és ez az, ami mindig a realitásban tart, ők azok, akik mindig megmutatják nekem az utat.

WWE.com: Tíz év alatt tizenkét bajnoki cím. Mi az, amire emlékszel az első bajnoki győzelmedről, ami JBL ellen történt a Wrestlemania 21-en?

CENA: Elsőre? Izgalom és megkönnyebbülés egyben. Azt gondoltam, oké bajnok vagyok, ha most halok meg, boldogan halok meg. Gyerekként te akarsz lenni a WWE bajnok. Most pedig te vagy a WWE bajnok. De aztán ahogy fejlődsz, ez már nem lesz elég neked. Meg akarod tartani az övet. Aztán ha elveszted az övet, akkor vissza akarod nyerni. Ez egy őrült körforgás, de pont ezért imádom ennyire a pankrációt: Amíg fizikálisan rendben vagy, mindig lehet egy célod, amit el akarsz érni.

A célom most a 16-os szám [Ric Flair összes világbajnoki regnálásának száma]. Messze vagyok még tőle, de ez a legközelebbi célom. Hatalmas lenne, ha ezt el tudnám érni. De ha elérem a 16-ot, akkor már a 20 a célom, és ha elérem a 20-at, akkor a 25. Ez az, amiért érdemes ringbe lépni. Hogy mindig elérd a céljaid, amit kitűzöl magad elé.
 

A tízszeres WWE bajnok


WWE.com: Mit vársz a következő 10 évtől?

CENA: Magabiztos vagyok, és minden nap megpróbálom feltérképezni, hogy hogyan változik a szervezet, mik az új célok. Nincs olyan nap, hogy ne tanulnék valami újat a WWE-ről. 10 év után is olyan, mintha még csak most kezdeném a tanulást. Mindig van hova fejlődni, és van mit tanulni.

WWE.com: Van valami, amit hiányoltál az eltelt a 10 évből?

CENA: Nincs. Igazán elégedett vagyok ezzel a 10 évvel. Sőt, nem is lehetnék boldogabb. Minden nap az álmomat élem meg, és semmin nem változtatnék. Semmilyen döntést - akár legyen az személyes, vagy üzleti döntés - nem változtatnék meg.

 

Téma: John Cena nagyinterjú

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása