Kit látna szívesen Hall os Famer-ként Lawler?

2012.07.02 21:07
A napokban a Hall of Famer kommentátor és korábbi pankrátor Jerry Lawler adott interjút egy lapnak. A beszélgetés fő témája az volt, hogy kit látna szívesen a WWE Hall of Fame-jében. A válasza két név volt: "Macho Man" Randy Savage és Andy Kaufman.
 
"Azt hiszem Randy Savage előbb-utóbb be fog kerülni. Ez számomra egyértelmű. A személyes véleményem a dologról pedig az, hogy ha valakit igazán meg akarunk tisztelni a Hall of Fame tagsággal, akkor még akkor beiktatjuk, amíg életben van az illető. Bárcsak rendezni tudta volna a személyes problémáit Vince McMahonnal, mielőtt eltávozott, és akkor már rég a HOF tagja lenne, mert megérdemli! Nagyszerű pankrátor és ember is volt!"
 
"Macho Man" Randy Savage
 
 
"A másik személy akinek szerintem be kellene kerülnie, az Andy Kaufman. Neki a HOF-ben, a hírességek között lenne a helye. Ebben az évben bekerült Mike Tyson, korábban pedig például Drew Carey. Ha Drew Carey bekerült, akkor Andy Kaufmannak is be kell! Ő egyike volt az első pár személynek, akik nemzeti szinten próbálták népszerűsíteni a pankrációt."

Andy Kaufman

 

Téma: Kit látna szívesen Hall os Famer-ként Lawler?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása