No Way Out 2012. - Eredmények

2012.06.18 17:44

 

A No Way Out 2012. június 17-én ismét jelentkezik, a WWE soron következő PPV adását East Rutherdordban (New Jersey) rendezték meg. Legutóbb 2009-ben láthattuk, ahol komoly és érdekes mérkőzéseket vívtak. Itt koronázták WWE Bajnokká Triple H-et. HHH ezen az estén is megjelenik, de most nem mint kihívó, hanem mint a szervezet COO-ja.

Hét mérkőzés volt előzetesen bejelentve, de biztosra vehetjük, hogy valamilyen meglepetést is tartogat számunkra az éjszaka. New Jersey már készen áll, indulhat a show a Pre Show mérkőzéssel...
A Pre Show kezdeténél Matt Striker és Scott Stanford köszönt minket, majd végigtekintünk a várható összecsapások összecsapások során, valamint elmondják a kommentátorok, hogy miként vélekednek a különböző harcokról. Láthatjuk, ahogyan a kulisszák mögött Epico, Primo és Rosa Mendes, valamint a csapat mentora, Abraham Washington beszélgetnek, arról, hogy lesz ma este egy Tag Team Fatal 4 Way mérkőzés, aminek a győztes csapata kihívhatja a Tag Team Bajnokokat.


David Otunga vs Brodus Clay - Pre Show mérkőzés
Először Brodus érkezik, aki a jól megszokott módon két táncosnő kíséretében, remek hangulatot teremtve érkezik meg. Aztán David Otunga, akitől John Laurinaitis a tökéletes teljesítményt várja, azt, hogy az eddig veretlen óriást legyőzze.
A harcot Brodus kezdte jobban, az ütések és a folyamatos fejelések közepette David elvesztette a fonalat, ám nem kellett neki sok, hogy ott folytassa, ahol a SmackDown-on abbahagyta: támadta Brodus lábát. Ám a Funkasaurus összeszedte magát és nekiesett keményen ellenfelének, így Otungának nem volt más választása, mint, hogy kimeneküljön a szorítóból, ám úgy döntött, hogy nem megy vissza. Így a harcot kiszámolással Brodus nyerte, aki továbbra is megőrizte veretlenségét.

Nem meglepetésszerűen a No Way Out egy kis összefoglalóval indul, ami John Cena és Big Show konfliktusának kialakulását mutatja be. Egészen onnan, hogy az Over The Limiten az óriás kiosztott egy W.M.D.-t a közönség által kedvelt Cenának és egészen addig, hogy egy véletlen ütéssel kifektették Vince McMahont.

Az összefoglaló után azonnal kezdődik az első mérkőzés:


Dolph Ziggler vs Sheamus (Nehézsúlyú Világbajnoki öv)
Legelőször Sheamus érkezik, a Bajnok kiélvezi a közönség szeretetét, majd Dolph jelenik meg Vickie Guerrero kíséretében. A mérkőzés előtt dióhéjban megmutatják nekünk, hogy Alberto Del Rio sérülése miatt azon a bizonyos Fatal 4 Way küzdelemben, hogyan sikerült győzelmet aratnia Zigglernek és hogyan lett a Bajnok első számú kihívója.
A WrestleMania-hoz hasonlóan Dolph a gong megszólalása után egy szerencsepuszit kér Vickie-től, majd Sheamus egy Brouge Kick-kel próbálkozik, de Ziggler sikeresen kitér előle. Dolph gyorsan beveti a Sleeper Hold nevű szorítását, de a Great White felteszi a sarokba, majd onnan a kommentátori asztal elé löki. Nem meglepő módon Sheamus a nyers erejét, Ziggler pedig a látványos mozdulatait és szorításait próbálta bevetni, semelyikük nem mutatott szokatlant. Dolph sokszor próbálta lekopogtatni ellenfelét, de a Kelta folyamatosan kirúgott belőle, a szorításoknál pedig megtalálta a szabaduláshoz vezető utat.
A harcosok is mindent beleadva teljesítettek, hol Ziggler, hol Sheamus próbált kopogtatni, illetve feladatni. Végül Dolph harmadszor is bevitte a Sleeper-t, de a Kelta egy White Noise-t osztott ki neki, majd megkínálta a Brouge Kick-kel is. Végül sikerült lekopogtatnia ellenfelét. Sheamus megvédte a Nehézsúlyú Bajnoki övet.

A kulisszák mögött Vince McMahon sétál, John Laurinaitis pedig megpróbálja megkörnyékezni. Arra akarja rábeszélni, hogy maradjon távol a ringtől (McMahon a RAW-ban kijelentette, hogy a ring mellől fogja követni a meccset), hisz agyrázkódást szenvedett a véletlen ütés miatt. McMahon bemegy az irodájába és szó nélkül, egyértelmű kézmozdulattal jelzi Johnnynak, hogy hagyja békén.
Josh Matthews megy oda Laurinaitishez és próbálja megkérdezni, ő azonban közli vele, hogy jelenleg fut egy show, és még mindig ő a RAW és a SmackDown közös general managere. Az adások pedig folytatódnak holnap, holnapután, a jövőben is...


Santino Marella vs Ricardo Rodriguez - Tuxedo meccs
Santino jelenik meg először tetőtől-talpig fehér öltönyben, majd másodikként a ma esti ellenfele, Alberto Del Rio jobb keze. A gong megszólalása után mindketten népszerűsítik magukat, de egyértelmű, hogy a közönség Santino mellett áll. Ricardo ezt nehezen viseli és eltépi Marella zakóját, majd Marella Ricardoról is lekapja az öltönyt. A mérkőzés lényege ugyebár, hogy levetkőztessék a másikat, ami végül Santinonak sikerül. Rodriguez, egyetlen alsónadrágban tántorgott ki, aminek a hátulján Alberto Del Rio arcképe volt.
A győztes tehát: Santino Marella.


Matt Striker CM Punkot kérdezi a backstage-ben AJ-ről. A bajnok közli vele, hogy a ma esti meccs nem AJ-ről, hanem a WWE Bajnoki övről szól. Természetesen megjelenik a lány is, aki nyom egy puszit Punk arcára és sok szerencsét kíván neki. CM Punk szerint szerencsére a veszteseknek van szüksége...


Cody Rhodes vs Christian (Interkontinentális Bajnoki öv)
A kettejük harca látványos mozdulatokkal indult, de ez nem is csoda, két fürge és gyors harcos küzd meg egymás ellen. Cody rendkívüli elszántsággal verekedett, a célja az volt, hogy visszaszerezze a Bajnoki övet, amit 8 hónapon át védett, de a kanadai elvette tőle. Az összecsapás folyt a szorítóban, sőt még azon kívül is. Érezhettük, hogy a Bajnok jobban tud összpontosítani és sikeresebbek a mozdulatai is, ám Cody a felkészülő mozdulata után megpróbálkozott Christian befejezőjével, a Killswitch-el. Ez nem sikerült, ezért a kanadai a Spear-t akarta értékesíteni, de Rhodes elmenekült. Cody miután visszatért a ringbe, kapott egy Killswitch-et, de kirúgott a kopogtatásból. Christian egy Frog Splash-t ugrott, de mellé ment, mert ellenfele felhúzta a térdét. Végül egy váratlan húzással győzött, bevitte a Spear-t. A kanadai megvédte a Bajnoki övét, a WWE Interkontinentális Bajnoka továbbra is Christian.


Tag Team Fatal 4 Way mérkőzés az első számú kihívó jogáért
A Tag Team Fatal 4 Way mérkőzésen négy csapat indul, aki megnyeri az kihívhatja a Bajnokokat, Kofi Kingstont és R-Truth-ot.
A csapatok: Epico és Primo, Justin Gabriel és Tyson Kidd, Darren Young és Titus O'neil, The Usos. A harcot az Uso ikrek kezdik jól, látványos és hatásos dobásokat vittek be, de Justin Gabriellel meggyűlt a bajuk. Majd Justin bennszorul a ringben és tehetetlenné válik, mindhárom csapat őt püföli, végül sikerült lepacsiznia Tyson Kiddel. Primo azonban bevitte a Backstabber-t, az Usos pedig elintézte a Darren-Titus csapatot. Tyson kidobta a ringből, majd Darren Young-hoz visszahajította Primo-t, ám a chilei kapott egy befejezőt és elveszítették a harcot. A végső győzelemhez Primo és Epico menedzsere asszisztált, de nem pártfogoltjai nyertek, hanem az O'Nei.-Young páros, így ők lettek az első számú kihívók a WWE Tag Team Bajnoki övért. Abraham Washington - meglepően - a ringbe ment és a magasba emelte a győztesek kezét, mire Epico és Primo megtámadták, de Titus és Darren megvédték.

Az eléggé halódó Tag Team Divízió új csapattal bővült, Titus O'Neil és Darren Young kettősének neve: The Prime Time Players.

Triple H és Brock Lesnar konfliktusának rövid összefoglalóját láthatjuk, amiben a COO felbontja a harcos szerződését és emiatt Lesnar nekiesik, majd beveti a brutális Kimura Lock-kot.

Az aréna felhangosodik, mert megjelenik maga Triple H, aki láthatóan kiheverte a sérülést. Egy mikrofonnal a kezében érkezik meg és azt mondja: A fél élete itt zajlott a ringben, minden nehéz és vidám perce a kötelek között volt. Mindig harcolni akart, soha nem akart mást csinálni, nem egy társasági ember. Visszaemlékezik arra, amikor utoljára látta Lesnart a ringben és Brock nekiesett hátulról és eltörte a karját. A keze azóta sokkal jobb és már csak pár hét, hogy 100%-os legyen. Van egy ember, aki beleütötte az orrát az én dolgomba, a neve Paul Heyman. Fenyegetett és védte Lesnart. Brock Lesnar is harcosnak és segg-szétrúgónak vallja magát, nem pedig előadóművész.
Egy kis idő múlva tökéletes állapotban lesz és ismét harcolni akar! A SummerSlamre kihívja Brock Lesnart! Harcoljanak azért, hogy megszabaduljanak az ügyvédektől, a perektől, az összes jogi szeméttől, a kövér, kopaszodó menedzserektől - utal ezzel Paul Haymenre. Brock csak egy munkakerülő, aki az ügyvédek háta mögé bújik - mondja, hogy kicsit provokálja Lesnart a meccs elfogadásáért.
HHH végül a földre dobja a mikrofont és távozik, mi pedig szinte biztos, hogy megkapjuk a nyáron kettejük meccsét!

A kulisszák mögött Daniel Bryan készül a fontos összecsapására, amit a WWE Bajnoki övért fog megvívni. Majd csatlakozik hozzá AJ, aki mondana pár kedves szót, de Bryan nem akarja hallani. AJ megemlíti, hogy annak ellenére, hogy ők ketten min mentek keresztül, nem tett le róla, majd akárcsak CM Punk-nak és ad neki egy szerencsepuszit.


Beth Phoenix vs Layla (Díva Bajnoki öv)
A harc a hölgyek között kiegyenlített volt, és nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk alatta. Végül egy szép mozdulat után Layla tudott kopogtatni és megvédte a Bajnoki övét.

Úgy tűnik, ez ma a csókok éjszakája. A Backstage-ben ismét AJ tűnik fel, aki a sötétben ácsorgó Kane-hez és ugyanúgy szerencsepuszit ad neki, de Kane nem engedi távozni, hanem megcsókolja. AJ láthatóan meglepődött.


Hunico vs Sin Cara
Egy újabb mérkőzés, ami előre nem volt bejelentve.
A mexikóiak közül először Hunico érkezett, a támadásokat is ő indította el, amik eléggé komollyá váltak. Szorított, rúgott, ütött és ugrott, hogy legyőzze nagy riválisát, aki eddig mindig felülkerekedett rajta. Sin Cara számára eléggé reménytelenül alakult a harc, mert nem tudott semmilyen látványos, vagy hatásos mozdulatot bevinni. Hunico irányított. Sin Cara kezdett felébredni és jól védekezett, majd a védekezése után folyamatosan támadott is, végül a semmiből előhúzott egy befejező mozdulatot, ami után Hunico nem volt képes kirúgni a kopogtatásból. A győztes: Sin Cara.

Láthatunk egy összefoglalót, aminek a főszereplői CM Punk, D.Bryan és Kane, valamint AJ.


Kane vs Daniel Bryan vs CM Punk (WWE Bajnoki öv)
A Bajnok érkezett meg utoljára, de egyértelműen nála volt a legjobb a hangulat, a közönség neki szurkol és azt szeretné, ha Punknak sikerülne megvédenie a címét. Kane gyorsan egy Chokeslammel próbálkozott, de nem jött össze, Punk és Bryan pedig közös erővel rúgták a földön. A ring azonban nem volt eléggé tágas hármuknak gyorsan a ringen kívülre kerültek, de itt nem tartózkodtak sokáig. Úgy tűnt, hogy Kanere volt a legjelentősebb hatással AJ szerencsepuszija, hiszen remekül szerepelt, szinte káprázatos teljesítményt nyújtott. Bryan hosszabb ideig a ringen kívül volt, amikor visszatért, akkor pedig egy Drop Kcik után földhöz vágta Kane. Majd gyorsan magára talált és kivágta a Nagy Vörös Szörnyet a ringből és CM Punk felé indított támadásokat. A sarokban azért ment a hajsza, hogy ki dobja le Bryan-t, majd Daniel egy dupla Dropkick után ismét a jól ismert rúgásait használta. Ám Punkon nem tudott kifogni, a Bajnok is kezdett magára találni és zseniális kombinációja után kopogtatni próbált, de nem sikerült neki. Aztán a sarokból egy könyököst ugrott Bryanre, ami kissé elvesztette az irányítást, majd egy GTS-t is ki akart osztani neki, de érkezett Kane, aki közbelépett. Daniel ismét lesből próbálkozott, megvárta, hogy a szupersztárok ne számítsanak a támadásra és így ismét visszaszerezte az irányítást. Bevitte CM Punk-nak a Yes Lock-ot, de a Bajnok nem akarta feladni, hanem inkább fordított, de ebből Daniel kirúgott, majd adott neki egy Go To Sleep-et. Amikor kopogtatott volna Kane rántotta ki a ringből Danielt. Az Ördög Kedvenc Démonja egy Chokeslamet próbált adni Punknak, aki fordított és egy DDT-t hozott ki belőle. A Bajnok ismét jelezte, hogy itt az idő, a GTS-t próbálta, de nem sikerült most sem. Kane azonban be tudta vinni a Chokeslamet, Punk pedig elképesztően kirúgott a kopogtatásból. Kane jelzett és a Tombstone Piledriver-t próbálta, Punk azonban ellökte és a ring szélénél álló AJ-t találta el. Punk nem tétovázott, bevitte a Go To Sleep-et és lekopogtatta a Nagy Vörös Szörnyet.
A győztes éa a WWE Bajnok továbbra is CM Punk.

A ringen kívül AJ-t vizsgálták a bírók, de Kane odasietett és karjaiba vette a lányt, majd kivitte az arénából. Láthattuk, hogy AJ visszatekintett a ringhez és mosolygott, tehát semmi baja nem esett, csak szerette volna, ha CM Punk megvédi az övét. Vagy ki tudja...


Ryback vs Dan Delaney és Rob Grymes
Ryback - hasonlóan a heti adásokhoz - egyszerre két ellenfelet kap, és anélkül, hogy bántani akarnánk a srácokat azt azért meg kell állapítanunk, hogy a kettő nem ér egyet.
Ryback ismét elintézte a két ismeretlen helyi kihívóját, és megőrizte a veretlenségét.

Látjuk, ahogy az acél ketrec lassan ereszkedik lefelé, következik az este utolsó, ám talán a legtöbb meglepetést tartogató mérkőzése.

Big Show vs John Cena
Mielőtt belevágnánk ismét látjuk, amikor a Monday Night RAW vendége volt Vince McMahon.
Nem felejthetjük el, hogy a mérkőzés tétje: Ha Cena nyer, akkor John Laurinaitis ki van rúgva, de ha Show nyer, akkor Cenát rúgja ki Laurinaitis. Minden bizonnyal izgalmas összecsapás lesz. A győzelmet lekopogtatással, feladatással, vagy úgy lehet megszerezni, ha mindkét lábbal érinti valamelyik résztvevő a talajt.
Legelőször John Laurinaitis jelenik meg, aki helyet foglal a kommentátori asztal mellett, hogy onnan kövesse az eseményeket. Majd érkezik Show, aki nem tétovázik csak besétál a ketrecbe és várja ellenfelét. De még nem Cena, hanem a WWE főnöke, Mr. McMahon jelenik meg. (Mintha ők vezették volna be a szupersztárokat, akárcsak a WrestleMania-n Machine Gun Kelly és Flo Rida.)
Aztán megérkezik John Cena is, akit kitörő örömmel fogad a publikum. Cena végigtekint a ketrecen, majd besétál az óriás mellé.
A gong megszólalása után nem kellett 10 másodperc Show-nak, hogy megpróbálkozzon a Chokeslammel, de ez nem sikerült neki, ezért nekiállt kissé meggyengíteni Cenát. Többször nekivágta a ketrec falának, majd a W.M.D.-t is megpróbálta, de a vasrácsokba ütött bele. Show irányított, Cena pedig többször is csak ki akart kerülni a ketrecből, ám az óriás nem hagyta. Show felállni alig engedte ellenfelét, inkább a kommentátorok felé fordult és többször rámosolygott Laurinaitisre. Cena egy jó védekezés után egyből a ketrec tetején termett, de Big Show nem engedte, hogy kijusson és visszarántotta, ám lehet hogy rosszabbul járt, mert a kötél és a ketrec közé beszorult és célponttá vált.
Show a felső kötél tetejéről ugrott könyökkel Cena felé, de John elgurult az útjából, majd a földön fekvő óriás megpróbált kimászni a ketrecajtón, de John a hatalmas fizikai erejével visszahúzta. Aztán Cena akarta elhagyni a szorítót, de Laurinaitis félrelökte a bírót és becsukta az ajtót, McMahon pedig ellökte Johnnyt és kinyitotta. John Laurinaitis sem késett a válasz lökéssel: McMahont szinte nekicsapta az ajtónak annak érdekében, hogy az ismét bezáruljon. A ketrecajtó Cenát is eltalálta, Show pedig kiosztott egy Chokeslamet neki, de John kirúgott a kopogtatásból. Egyből ez után Show egy W.M.D-re készült, de Cena lehajolt és a bíró kapta, ám utána John is kifeküdt, mert csattant a jobbos! A Világ Legnagyobb Sportolója elhagyta volna a ketrecet, de megérkezett Brodus Clay kezében egy székkel és a kijáratnál várta, aztán utána Santino Marella, Alex Riley, Zack Ryder és Kofi Kingston is jött! A face karakterek Cena és McMahon mellett szálltak be, és egyértelműen az volt a céljuk, hogy ne engedjék nyerni Show-t sem tisztán, sem tisztességtelenül. Csak Kofi tudott felmászni a ketrecre, a többieket lelökte az óriás. Cena időközben magához tért és nekiállt a kötelet fogva kúszni a nyitott ajtóhoz.
Big Show visszarántotta, de egyből ez után kapott egy AA-t. John Cena ráfeküdt, de a bíró még mindig a földön hevert. Show az ajtó felé mászott. Cena pedig a ketrec tetejét célozta meg. Laurinaitis a mankójával ütötte a rácsokat, de Brodus lefogta hátulról és Cena előbb kimászott mint az óriás.
A győztes megkéri Brodus-t, hogy engedje el Laurinaitis-t. Johnny pedig egyből a mankóját használva megtámadná Cenát, de ő elhajol és felkapja a nyakába. Megérkezik Vince McMahon, aki felkap egy mikrofont és azt mondja: "John Laurinaitis ki vagy rúgva!"
Cena pedig a kommentátori asztalra vágta rá a SmackDown és RAW volt általános igazgatóját.

Cena megnyerte a meccset, John Laurinaitis pedig ki lett rúgva, ezekkel a pillanatokkal zárult le a No Way Out 2012-ben. Az adás után számtalan kérdőjel lebeghet a fejünkben és találgathatunk, hogy ki lesz Big Johnny utódja. Ismét egy titokzatos GM szervezi az adásokat? Vagy Taddy Long veszi át a vezetést? Esetleg HHH kapja vissza a RAW irányítását? És nagy kérdés az is, hogy mi lesz Big Show sorsa...
Ma este RAW, ahol már talán többet tudunk meg a folytatásról.

 

No Way Out Pre-Show:

 

 

No Way Out:

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Szerinted milyen volt ez a PPV?

Nagyon jó (6)
27%

(4)
18%

Közees (4)
18%

Rossz (4)
18%

Nagyon rossz (4)
18%

Összes szavazat: 22

Téma: No Way Out 2012. - Eredmények

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása