WWE RAW 2012.06.18. - A People Power vége

2012.06.19 10:41

 

A RAW 995. adására Long Island-en került sor 2012. június 18-án. A műsor egy képpel indul, amin John Cena a nyakában tartja Laurinaitist és elhangzanak McMahon szavai: You're Fired!. Michael Cole és Jerry "The King" Lawler köszönt minket és elmondják, hogy Laurinaitis valóban ki lett rúgva, de ma még egy este erejéig itt lesz, hogy elbúcsúzzon, valamint a mai show vendége lesz Cyndi Lauper, énekesnő.

Justin Roberts első bejelentése, hogy aki a ringbe érkezik az nem más, mint Mick Foley.
Mick öltönyben sétál be egészen a szorítóig, ott felkap egy mikrofont és azt mondja: "Köszönöm! Tudjátok, mindig nagy örömmel tölt el, hogy itt lehetek Lond Island-en, különösen most, hogy közeleg az 1000. RAW adás és a Blast From The Past ismét kicsit szóba kerül. Valamint azért is, hogy nincsen General Menedzsere éppen a WWE-nek. Örömömre szolgál, hogy itt jelenthetem be New York-ban, hogy a héten én leszek a RAW és a SamckDown közös General Menedzsere!
Úgy gondoltam, hogy egy óriási tag team mérkőzéssel indítanék, aminek a főszereplője Kane és a csapattársa Daniel Bryan. Velük szemben a Világbajnok Sheamus és a WWE Bajnok CM Punk. De mielőtt elkezdődne, itt van John Laurinaitis, aki tegnap este végleg ki lett rúgva. Azért jött ide ma este, hogy elbúcsúzzon. Szóval Lond Island, kérem köszöntsétek a WWE Szupersztárokért felelős egykori alelnökét és a RAW-SmackDown egykori közös General Menedzserét, John Laurinaitist." (Foley felvezetőjéből kiderül, hogy Laurinaitis nem csak a heti adások éléről, hanem az alelnöki posztról is el lett távolítva!)
Mick ezekkel a szavakkal mutatta be az elbocsájtott főnököt, akinek pillanatokon belül megszólal a zenéje és megjelenik mankóval, nyakmerevítőben, felkötött karral. Mick látta, hogy komoly fájdalmai vannak, ezért megölelte és jó erősen magához szorította :D
A közönség közben azt hangoztatta: Ki vagy rúgva!
Laurinaitis azt mondja: "A nevem Mr. John Laurinaitis..." De nem tudja elkezdeni a beszédét, mert a tömeg kifütyülte és azt skandálta: Szar vagy! Mick elveszi tőle a mikrofont és megkéri a publikumot, hogy hallgassa végig Johnny-t és mutasson egy kis tiszteletet iránta. Foley nem adja még vissza a mikrofont, hanem beleszól: "Elnézést John te azt suttogtad, hogy Long Island szar? Nem kéne ilyet mondanod, azt mondta: Lond Island szar." Laurinaitis nehezen viselte el, hogy mindenki ellene volt, kikapta Mick kezéből a mikrofont és felkiáltott: "Pofa be! Azt mondtam pofa be! Lond Island csendet, a búcsúbeszédemet később fogom elmondani, most azonban utoljára a főmérkőzést én fogom kihirdetni...John Cena szembe fog nézni Big Show-val, Otungával és velem egy 3 az 1 elleni handicap meccsen." Ránéz Mick-re és azt mondja a szemébe: "Legyen szép napod!"
Laurinaitis elindul kifelé, de mikor elhagyja a lépcsőt, megjelenik a Great White, aki a tegnapi No Way Out-on sikeresen megvédte a Nehézsúlyú Bajnoki övét. Majd utána a tag team partnere, aki a WWE Bajnok, CM Punk.


Daniel Bryan és Kane vs Sheamus és CM Punk
A tegnapi két vesztes a két bajnok ellen. Kane és D.Bryan vesztett CM Punkkal szemben, azonban AJ befutott. A fiatal lány megpróbált belépni a ringbe, de A Nagy Vörös Szörny véletlenül lelökte, emiatt nem tudott a mérkőzésre koncentrálni és lekopogtatták. AJ a mai harcban is megérkezett, de előtte még a pankrátorok hosszasan küzdöttek egymással, sok fordítás volt, egyszer az egyik, majd a másik fél irányított. A lány zenéje egyszer csak megszólalt és a már többször láthatott szökdelésével érkezett meg AJ, Kane ruházatában és maszkjával. Végigugrált a ring körül, aminek hatására Az Ördög Kedvenc Démonja elhagyta a helyét, és Daniel is figyelmét vesztette. Ezt kihasználva Punk egy GTS-t, majd Sheamus egy Brouge Kick-et osztott ki neki és lekopogtatták.

A kulisszák mögött láthatjuk, amint éppen Dolph Ziggler és Jack Swagger veszekednek. Azon kaptak össze, hogy Vickie Guerrero kit nevezzen ki új első számú kihívónak Sheamus ellen. Swagger mondta: "Te 4 percig voltál Bajnok, én pedig négy hónapig, engem illet, hogy kihívó legyek." Dolph pedig válaszolt: "Vickie tudja jól, hogy ennek a csapatnak ki is az igazi sztárja, én vagyok." Majd megérkezik Vickie, aki úgy gondolja, hogy ennek a szópárbajnak véget vet és kiír mára egy meccset a két srácnak, amin eldől, hogy ki is a jobb.

Majd David Otunga és John Laurinaitis nevetgélnek. Látszik, hogy a tegnapi történések ellenére eléggé vidámak, majd megjelenik Big Show, aki nagyon idegesnek tűnik. "Show ugye te tegnap kikaptál John Cena ellen, ezért utolsó követelésem, hogy adjanak egy handicap meccset, amin 3 az 1 ellen fogunk verekedni John-nal, a csapattársunk pedig David lesz. Show ki fogja ütni Cenát, én pedig le fogom kopogtatni. Alig várom, hogy lássam ahogy lekopogtatom 1...2...3. Hát ez nem vicces? A rajongók nem érdemeltek meg engem, de a WWE Univerzum sosem fogja elfelejteni Mr. John Laurinaitis-t."
John Laurinaitis szavaira Show csak annyit válaszol "Mindent vagy semmit."


Dolph Ziggler vs Jack Swagger
Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen komoly harcot fog vívni a két korábbi csapattárs, elszántan küzdtek azért, hogy bizonyítsanak és kiderüljön ki a jobb. Végül Jack Swagger bevetette a már jól ismert Angle Lock-ot, de ebből sikeresen tudott szabadulni ellenfele és kiosztott egy Zig Zag-et. Ziggler lekopogtatta és megnyerte a meccset.

A meccs után Vickie a ringbe megy, megöleli, megcsókolja Zigglert, majd együtt távoznak.

Láthatjuk a tegnapi No Way Out-ot, ahol Triple H pár szót mondott Brock Lesnar-ral kapcsolatosan és kihívta a SummerSlam-en egy mérkőzésre. HHH szavai: A fél élete itt zajlott a ringben, minden nehéz és vidám perce a kötelek között volt. Mindig harcolni akart, soha nem akart mást csinálni, nem egy társasági ember. Visszaemlékezik arra, amikor utoljára látta Lesnart a ringben és Brock nekiesett hátulról és eltörte a karját. A keze azóta sokkal jobb és már csak pár hét, hogy 100%-os legyen. Van egy ember, aki beleütötte az orrát az én dolgomba, a neve Paul Heyman. Fenyegetett és védte Lesnart. Brock Lesnar is harcosnak és segg-szétrúgónak vallja magát, nem pedig előadóművész.
Egy kis idő múlva tökéletes állapotban lesz és ismét harcolni akar! A SummerSlamre kihívja Brock Lesnart! Harcoljanak azért, hogy megszabaduljanak az ügyvédektől, a perektől, az összes jogi szeméttől, a kövér, kopaszodó menedzserektől - utal ezzel Paul Haymenre. Brock csak egy munkakerülő, aki az ügyvédek háta mögé bújik."
A kulisszák mögött közben egy limuzin érkezik...
Felhangzik a Harci Gépezet zenéje, de nem Brock, hanem Paul Heyman érkezik meg, aki azt mondja: "Hölgyeim és uraim az én nevem Paul Heyman és Brock Lesnar képviselőjeként vagyok itt ma este. Brock Lesnar nem törődik Triple H minden szeszélyével, mint ahogy azt a Titan Towers-ben teszik (Titan Towersnek nevezik a WWE központját.) Van egy szó, amit HHH nem akar meghallani: NEM!
NEM - Brock Lesnar nem fogja ejteni a pert a WWE ellen. NEM - Paul Heyman nem fogja ejteni a pert Triple H ellen. És a legfontosabb, hölgyeim és uraim: NEM - Brock Lesnar nem fog harcolni Triple H ellen a SummerSlamen.

Heyman köszönetet mond a rajongóknak a figyelmükért és HHH-nek az idejéért, amit rá áldozott. Elhagyná a ringet, amikor megszólal a The Game és megérkezik Triple H. Láthatjuk Haymen arcán a zavarodottságot és a meglepettséget (vagy félelmet) ahogy a szupersztár közeledik.

HHH azt mondja, hogy ha körülnéz, rájön: ez nem egy bingó terem, ő pedig nem Haymen cimborája a 90-es évekből. Tudja, mire megy ki a dolog: Heyman szokásához híven hazudozik, mert Lesnar harcolni fog vele a SummerSlamen. Heyman félbeszakítaná, de HHH leállítja és folytatja: az egyetlen ember, akit hajlandó meghallgatni nem más, mint Brock Lesnar. Azt akarja hallani, hogy Lesnar közli: kiáll ellene, férfi lesz és harcolni fog! És ha Heyman tudni akarja miért: mert ő meg tudja adni neki, amit akar. Lesnar sztár akar lenni, ő pedig azzá tudja tenni. Megmutatja a nagy képernyőn a SummerSlam poszterét, amin Lesnar szerepel, a közönség soraiból pedig felhangzik a Lesnart akarjuk bekiabálás.
Lesnar lenne az arca a SummerSlam promóciójának, ezért csak annyit kell tennie, hogy megerősíti: vállalja a harcot.
Heyman szerint Lesnar egója nem olyan, mint HHH-é, The Game ezen azonban csak nevet. Még hogy Lesnarnak nincs egója? Ő volt az a srác, aki azt követelte, hogy a RAW elnevezése legyen Monday Night RAW Starring Brock Lesnar! Brock Lesnar az egóról szól és ha Lesnar nem fogadja el a kihívást, úgy fog bevonulni a történelembe, mint a srác, aki félt Triple H-től.
Heyman megpróbálja gúnyosra venni a figurát és felszólítja HHH-t, ne állítsa be magát pankrátornak, aki seggeket rúg szét, hanem menjen haza a kis hercegnőihez és játssza ott a királyok királyát. Ingerli HHH-t, szerinte napról-napra egyre jobban Vince McMahonná válik, de ő tudja, hogy kell nyomkodni a McMahon gombokat és azt is tudja, hogy bánjon The Game-mel.
Ismét közli, hogy Lesnar nem fog harcolni, és odatartja az állát, hogy ha akarja HHH üsse meg. Ha megteszi, ő és Lesnar lesz a WWE tulajdonosa és abban a világban nem lesz hely HHH számára.
Heyman ismét távozna, ám meggondolja magát, visszalép és Stephanie McMahont említi. HHH-nél ekkor szakad a cérna, galléron ragadja, majd elengedi. Heyman szája tovább jár, azt mondja, tudja, hogy HHH nem ütötte volna meg, mert mindent előre tud, azt is, hogy Triple H mit fog tenni, még mielőtt megtenné.
Azt azonban nem sejtette előre, hogy hatalmas jobbost kap és elterül a földön...
HHH fölé hajol és megkérdezi: láttad, hogy ez következik? Mondd meg Lesnarnak, találkozunk a SummerSlamen, hacsak nem fél attól, hogy vele is ugyanez történik.

HHH távozik, a kiütött Heymanhez pedig az egészségügyi személyzet érkezik.

Ez után láthatunk pár képet, amik visszatekintenek a No Way Out-ra, ahol Santino Marella egy Tuxedo mérkőzésen legyőzte Ricardo Rodriguez-t és mindenki meglátta a mexikói alsóneműjét, amit Del Rio képe díszített.


Alberto Del Rio vs Santino Marella
Justin Roberts bejelenti Alberto felkonferálóját, Ricardo pedig bejelenti Del Riot. Santino is megérkezik. A küzdő felek nem vesztegették az idejüket, a gong megszólalása után egyből egymásnak estek. Az összecsapás viszont nem tartott olyan sokáig, mert Marella viszonylag gyorsan megpróbálkozott a Cobra-val, de nem tudta felvenni a kesztyűjét, mert Alberto fejbe rúgta és bevitte a Cross Arm Breaker-t. Santinonak nem kellett sok, feladta a mérkőzést, de egyből ez után Del Rio távozott Ricardo pedig még meg is támadta a vesztes sérült karját.

Cindy Lauper következik, aki régebben már többször megfordult a WWE-ben... Az énekesnő a 80-as évek végén volt igazán a csúcson, zenéiből kapunk egy kis ízelítőt.
Pillanatokkal később a Díva Bajnok Layla van a ringben és az 1000. RAW alkalmából két hölgyet üdvözöl: A WWE Hall of Famer Wendi Richtert és 27 év után ismét a Grammy-díjas Cindyt.
Cindy Lauper arról beszél, hogy sok idő telt el, de jó látni a "lányát" Wendit ismét. (1985-ben a WrestleManián Cindy volt Wendi menedzsere és a lány akkor győzelmet aratott Leilani Kai ellen.)
Wendi szerint, mintha tegnap történt volna, hogy a Madison Square Gardenben mindez megtörtént és ő bajnok lett.
Heath Slater érkezik meg és szakítja félbe a lányokat, nem akarja hagyni, hogy elvegyék az ő pillanatait. Ki vagy te? - kérdezi tőle Cindy, mire Slater azt hiszi viccelnek vele, ő az egyszemélyes zenekar és most előadás lesz. Slater énekelni kezd! Egyre többen fogják be a fülüket, a rögtönzött koncertet pedig az érkező Roddy Piper zenéje szakítja meg. A közönség hatalmas örömmel fogadja, Piper pedig egyenként köszönti a hölgyeket, köztük Slater kisasszonyt is. :D Slaternek nem tetszik a dolog, Cindy Lauper pedig ki akarja küldeni a ringből.
Piper szerint nem érdekli, ki mit gondol, de az a véleménye, hogy a rock'n roll és a pankráció kapcsolata tette a WWE-t olyanná, mint amilyen ma. És van valami, amit régóta meg akart tenni.
Tudod, hogy szeretlek - mondja Cindynek - szeretem, ahogy énekelsz, szeretek minden veled kapcsolatos dolgot. Régen volt egy nagy név: “Captain” Lou Albano (Albano 2008-ban megjelent önéletrajzi könyvéhez az előszót Cindy Lauper írta, és Albano a lány több klipjében is szerepelt). Cindy egyik aranylemezét összetörte Albanon, ezért most Piper egy másolatot készíttetett és bekeretezve átadja neki. Majd megöleli, Slater pedig ismét kéri, hogy hallgassák meg az ő éneklését és nekikezd: I'm a One Man Band. Piper erre azt mondja: "Te úgy énekelsz mint egy madár." Majd a szeme közé bök egyet, Cindy pedig az aranylemezzel fejbe vágja. A földön elterül Heath vérző fejjel.


Epico és Primo vs The Prime Time Players
A Chilei testvérek már a ringben állnak, amikor a volt mentoruk A.W. megjelenik és bejelenti a ma esti ellenfeleiket, akik nem mások, mint elmondása szerint az új Tag Team Bajnokok. A tegnapi No Way Outon Darren és Titus csapata nyert és megkapták az esélyt, hogy kihívják a Tag Team bajnokokat. Most viszont Epico és Primo duója nyert, mert a Prime Time Players nem volt hajlandó visszamenni a ringbe... Kiszámolással ért véget a küzdelem.

Láthatunk egy bejelentést, ami szerint Chris Jericho visszatér a RAW-ra a következő hétfőn! Jerichot még a WWE dél-amerikai szereplése során tiltották el,m amikor Brazíliában a nemzeti zászlót összegyűrte és megrugdosta.

Érkezik John Laurinaitis, aki elmondja: "Nehogy azt higgyétek, hogy én vagy a Big Show vagyunk a vesztesek, ti vagytok azok, mert nem láttok többé, egészen addig, amíg be nem kerülök a Hall Of Fame-be. Ez a legsötétebb nap a WWE történelmében, elveszítitek a legjobb vezért. Azt az embert hagyjátok távozni, aki hatalmas pankrátor, mert legyőzte John Cenát."
John Laurinaitis a rövid beszéde után behívja az arénába a tag team partnereit, majd Teddy Long csatlakozik Jerry Lawler-hez és Michael Cole-hoz. Thedore összetépi a névjegykártyáját, amit John Laurinaitis készíttetett neki, mintegy demonstrálva ezzel azt, hogy véget ért a megaláztatás korszaka.
Laurinaitis odaadja Show-nak a mikrofont, aki azt mondja: "Köszönetet szeretnék mondani John Laurinaitisnek, aki kemény vas szigorával vezette a RAW-t és a SmackDown-t. Tudjátok ő bebizonyította, hogy letudja győzni John Cenát. Nekem nem sikerült, de azt mondják, hogy a nagyobb néha jobb." Show visszaadja a mikrofont és távozik a ringből, ott hagyta a csapatot és azt mondta végezetül: "Sok szerencsét."
Show távozása mindenkit meglepett, talán Laurinaitist és Otungát a legjobban, és így csak ketten maradtak.


David Otunga és John Laurinaitis vs John Cena
Végül ez a harc mégis csak 2 az 1 elleni handicap meccsé alakult. Cena remekül szerepelt, ám David Orunga sokáig tudott irányítani, a csata nem volt unalmas.
Végül Laurinaitis is belépett a ringbe, de kijönni már nem tudott, Otungával pacsizni akart, de David elhagyta a helyét és ott hagyta egyedül a ringben Johnny-t. Laurinaitis mellől mindenki elpártolt, egyedül kellett befejeznie a mérkőzést. Kapott 3 AA-t és egy STF-et, természetesen John Cena győzött.
Felszabadult a WWE John Laurinaitis uralma alól, véget ért a People Power.

Ezekkel a pillanatokkal zárult a show, ami - talán a PPV utáni fáradtság miatt - kicsit beszédesebbre és kevésbé akciódúsra sikeredett. Legközelebb WWE adás pénteken lesz, ami nem más mint a SmackDown, valamint hétfőn a 996. RAW következik, amin visszatér Chris Jericho.

 

Szavazás

Szerinted milyen volt ez az adás?

Nagyon jó (688)
98%

(4)
1%

Közepes (4)
1%

Rossz (4)
1%

Nagyon rossz (3)
0%

Összes szavazat: 703

Téma: WWE RAW 2012.06.18. - A People Power vége

zbuf tnkubtu

Atti | 2012.06.19

Szokásos PPV utáni szar adás.

Új hozzászólás hozzáadása