WWE RAW 2012.07.30. - Az új GM első lépései

2012.08.12 10:21

 

A RAW 1001. adását Cincinnati városában rendezték meg, ahol a szervezet ismét egy három órás műsorral jelentkezett. A történelmi esemény után nagyon sok fontos pillanatra tekinthettünk vissza és várhattuk, hogy mik lesznek a következményei.

Michael Cole és Jerry "The King" Lawler jelentkeznek, akik elmesélik egy kis videó kíséretében, hogy a ma esti adás előtt a díszleteknél egy kis tűz ütött ki, de szerencsére sem a szupersztárok, sem a stáb tagjai nem sérültek meg. Valamint a váratlan baki nem befolyásolta az adást és indulhat a show legelőször egy kis visszatekintéssel, amiben a régebbi és az 1000. RAW kapja meg a főszerepet.

Ahogy véget ér megérkezik CM Punk először, aki sokkolta a közönséget, hiszen a tőle nem megszokottakat tette és ezzel Heel Turn-t vett. A történet két héttel ezelőttre nyúlik, ahol CM Punk komoly verést szenvedett Big Show-tól és ekkor John Cena jelent meg, aki beválthatta volna a Money In The Bank táskáját, de inkább fer küzdelmet szeretett volna a WWE Bajnokkal. Egy héttel később ringbe szálltak, ahol egy véletlen mozdulattal meglökték a bírót, aki kizuhant a ringből, majd ekkor Big Show érkezett meg és esett neki John-nak. Punk nem tett semmit, hogy megvédje a kihívóját, inkább egyből kopogtatni próbálta. Mikor a játék vezető visszatért próbált adni egy GTS-t ellenfelének, de Cena fordított és bevitte a STF-et, ekkor ismét megérkezett az óriás és megtámadta John-t. Punk diszkvalifikálva lett, ám a címét így megvédte. Show folyamatosan támadta Cenát és hatalmas meglepetésre segítségül Dwayne "The Rock" Johnson érkezett. Rocky egy Spinebuster után megpróbálta bevinni a People's Elbow-t, ám Punk megtámadta.

Punk egy mikrofont ragad meg és azt mondja, hogy a WrestleMania pillanatok azok amikről a legtöbbet beszélnek az öltözőkben, minden szupersztár szeretne magának egy WrestleMania pillanatot. A múlt héten neki egy RAW pillanata volt, egy RAW pillanat, ami nagyobb mint sok ember WrestleMania pillanata. Elmondja, hogy pontosan miért is csinálta azt, amit Rock-kal tett. Amikor az 1000. adásnak vége lett, Jerry Lawler azt mondta: CM Punk hátat fordított a WWE Univerzumnak.
CM Punk elindul a kötelekhez és Jerry-t bámulja, majd elindult a kommentátori asztalhoz és felül a tetejére.
Punk úgy véli, hogy rosszul kommentálták az eseményeket és megkérdezi King-et, hogyan jutott ilyen rossz következtetésre. Ám ez a kis hiba nem érdekli a WWE Bajnok-ot, mert The Rock nem a WWE Univerzum. Rock csak egy személy, aki csak egy rendkívül karizmatikus és zabolátlan filmsztár, aki nem mutatott tiszteletet a WWE Bajnoka iránt. The Rock az előző héten csak bejelentette, hogy megakar küzdeni vele a Royal Rumble-ön a címért, ám ezután Daniel Bryan-nel foglalkozott. Teljesen elhanyagolta CM Punk-ot és ezért kellett felkeltenie a figyelmét. Vele ellentétben Punk mutatott annyi tiszteletet, hogy nem végezte ki itt helyben. Dwayne pedig azt csinálja, amit a legjobban tud, elérni, hogy csak róla szóljon az egész show, mivel az egész 1000. RAW epizód róla szólt. Ma este viszont megmutatja, hogy milyen emberrel lesz dolga, mert ez nem egy népszerűségi verseny, hanem ez a róla szól és ő a WWE Bajnok. Majd megkérdezi Jerry Lawler-t, hogy nem érti őt, most, hogy véget ért az 1000. RAW ismét a WWE Bajnok kerül a reflektorfénybe. Majd elmondja, hogy Ő a legjobb pankrátor a világon.
Megszólal Big Show zenéje, aki besétál a ringbe és CM Punk megkérdezi tőle, hogy azért jött ide, hogy ellopja a reflektorfényét. Az 1000. RAW epizódon után minden Punk-ról szólt, viszont a fő eseményen Big Show-ról beszélt mindenki. Show azt mondja, hogy ő az akinek megköszönheti Punk, hogy Bajnok maradt. Ha nem jelenik meg és nem támadja meg Cenát, akkor Punk kopogott volna és most John lenne a WWE Bajnok. Ezzel John Cena lett az első ember a WWE történelmében, aki beváltotta a Money In The Bank táskáját és vereséget szenvedett. Majd elmondja, hogy azt neki köszönheti, hogy még mindig ő a WWE Bajnok. Most segített neki, de a következő Bajnok Big Show lesz. Punk ezt nem veszi komolyan, hiszen Show vereséget szenvedett a No Way Out-on és nem tudta megszerezni a Money In The Bank szerződést sem. Punk úgy véli, hogy nincsen arra esély, hogy Show legyőzze őt.
Ekkor felhangzik Cena zenéje és rohan a ringbe John, aki nekiesik Show-nak és kiüti a ringből, majd bejelentik, hogy a RAW új GM-je érkezik meg. AJ lép az arénába és azt mondja, hogy először amit bejelent az a mai este főeseménye, amin megküzd Cena és Show, a győztes pedig ringbe léphet CM Punk ellen a Summerslam-en.

A backstage-ben Daniel Bryan sétál oda a General Menedzser ajtajához, de nem mer kopogtatni.

Santino Marella vs Alberto Del Rio

A mérkőzésen Del Rio irányított, ám volt pár meglepő pillanat, amikor Santino bevitte a Drop Kick-et és földre küldte ellenfelét. Végül azonban a mexikói nyert, mert bevitte a Cross Arm Breaker nevű szorítást és lekopogtatta ellenfelét. Del Rio egy mikrofont fog a kezébe és odaáll Santino fölé és azt mondja, hogy ő elpusztította a United States Bajnok, mintha semmi lenne. Sanitno most alatta van, akárcsak Sheamus és a rajongók. Del Rio kijelenti, hogy ez nem egy címmeccs volt és nem fog küzdeni ilyeneken, nem fog küzdeni a Summerslam-ig.
Láthatjuk a kulisszák mögött ismét Daniel Bryan-t, ám most sem mer kopogtatni AJ ajtaján.

Megérkezik a Funkasaurus és táncra perdül a kísérőivel, de Vickie Guerrero hangja töri meg a csendet és a ringbe lép és táncra perdül a saját zenéjére. Damien Sandow nem tudja ezt elviselni és megjelenik egy mikrofonnal a kezében és ismét elmondja, hogy ő megmenti a rajongókat az unalomtól. Ekkor visszatekinthetjük az 1000. RAW-t, ahol a DX-et próbálta kioktatni és kapott egy Sweet Chin Music-ot és egy Pedigree-t. Most azonban ő támad, keményen nekiesik Brodus lábának. A hatalmas szupersztár lába nagyon gyenge és ezért mozdulatlan célpontjává vált Damien-nek.

Láthatjuk Chris Jericho és Dolph Ziggler csatáját, ami 2 héttel ezelőtt, a 999. RAW-n kezdődött, Dolph megnyerte a Money In The Bank táskát és figyelmet kért, de Jericho egy Codebeaker-t adott neki. Aztán az előző SmackDown-on Sheamus győzött Cody Rhodes ellen és érkezett Ziggler, aki azon gondolkozott, hogy beváltsa e a táskáját, de inkább távozott volna, ám Chris visszalökte a ringbe. Kapott egy Brouge Kick-et Sheamus-től és ismét egy Codebreaker-t Jericho-tól. A Mai est pedig mérkőzésük is lesz, amin Dolph Miz partnereként, Chris pedig Christian partnereként fog szerepelni.

Daniel Bryan-t láthatjuk ismét, aki ezúttal rászánta magát és benyitott a GM szobájába. Arról akart beszélni, hogy miért is hagyta ott AJ őt az előző héten. De a lány annyit mond, hogy: Kussolj Daniel, most én vagyok a főnököd. AJ bejelenti, hogy Bryan-nek van ma estére egy ellenfele, aki nem más mint Sheamus. Bryan visszakérdez, hogy az övért fog e zajlani a csata, de a GM erre kiáltozni kezd: No! No! No!

Láthatjuk ismét Triple H és Brock Lesnar összeszólalkozását az előző RAW-n...Triple H nem beszél sokat, egyből a lényegre tér, hogy harcolni akar Lesnar-ral, és várja, hogy megérkezzen a bunyós, de most is csak Paul Heyman-t láthatja maga előtt.
Paul azt mondja, hogy az ügyfele Brock Lesnar itt van ma este, de ő hozta el az üzenetet, hogy a Summerslam-en megküzdenek e egymással, Brock válasza pedig: Nem. Heyman azt mondja, hogy Lesnar nem fog megadni mindenkinek mindent, annak megvan az ára, Triple H pedig ne higgye azt, hogy megkaphat mindent. HHH erre rávágta, hogy akkor Lesnar biztosan fél tőle, nem meri kidugni az arénába a lábát, inkább Heyman-t küldte. Paul tiltakozik és közli, hogy ha ilyen gyerekesen gondolkozik, akkor elképzeli, hogy Triple H gyerekei milyenek lehetnek. Ebben a pillanatban HHH kiverte a kezéből a mikrofont és felszólította, hogy most azonnal kerülje a családját és a gyerekeit, Paul felveszi a mikrofont és azt mondta, hogy sajnálja....sajnálja, hogy ilyen apák vannak.
Ettől HHH-nél betelt a pohár és elindult Lesnar mentora felé, de Stephanie McMahon érkezett meg, aki Triple H felesége. Stephanie folytatta ahol HHH abbahagyta a fenyegető mondatokat Heyman felé, végül McMahon nem bírt magával és nekiesett Paul-nak. Heyman nem tudta mi tévő legyen és azt kiáltotta: "Rendben, ha ezt akarod, ha Lesnart akarod, megkapod!" Ám a pofozás nem állt le, ezt viszont már Lesnar nem tűrte tovább és berohant. Egyenesen Triple H-et vette célba, és először úgy tűnt, támadása sikerül is, hisz HHH Lesnar érkezésekor arra figyelt, hogy felesége biztonságban legyen.
A két legenda megmutatta, mit várhatunk a már hivatalossá vált SummerSlam mérkőzésüktől.

Daniel Bryan vs Sheamus

Daniel Bryan áll a ring közepén és azt mondja, hogy mindenki a közönség soraiban fogja be és hagyja abba a kántálást. Nehogy valaki azt kiáltozza, hogy: Yes! Nincsen olyan pillanat, aminek örülni kéne, No! No! No!
Megérkezik a Nehézsúlyú Világbajnok, aki magabiztosan jelenik meg a ringbe és készen áll arra, hogy elinduljon a küzdelem, ám előtte megnézzük meg a szavazást, amin a közönség dönthetett, hogy No Holds Barred, Falls Count Anywhere vagy Street Fight mérkőzés. A legtöbb szavazat pedig az utóbbira érkezett, tehát a szupersztárok egy utcai harcban csatázhattak.
Egy rendkívül kemény és extrém mérkőzést nézhettünk végig, ami PPV-be illő volt. Sokat tartózkodtak a ringen kívül és sokszor használtak segédeszközöket, mint kendópálca és szék. Sheamus nagyon remekül szerepelt és sokszor kiszabadult a kopogtatásból. Végül a vaslépcső is bekerült a ringbe és arra próbálta bevinni a White Noise-ot, de Daniel szabadult és ellökte magától ellenfelét. A Great White pedig fordulatból lerúgta a Brouge Kick-el Daniel-t, majd kopogtatni próbálta és ellenfele nem tudott szabadulni. Daniel a ring közepén fekszik és azt kiáltozza, hogy orvosra van szüksége.
A WWE Tag Team Bajnokok jelennek meg és azt mondják Daniel-nek, hogy most ők következnek Daniel pedig ne szimuláljon, hanem pedig inkább csak hagyja el az arénát. Daniel Bryan pedig R-Truth felé néz és lehajol majd bemutatkozik Little Jimmy-nek. Azt mondja, hogy örül neki, hogy találkoztak aztán belerúg a levegőbe és Truth egyből elindul kifelé és ölelgetni kezdi a levegőt. Daniel pedig behívja az ápolókat, mert szemmel láthatóan Trurh-nak agyi problémái vannak. Megjelennek tetőtől talpig fehérben és kiakarják vezetni az arénából, de megszólal a General Menedzser zenéje és AJ azt mondja, ha valaki itt őrült, az Daniel. Megkéri a személyzetet, hogy inkább Bryan-t vezessék ki.

Kofi Kingston vs Titus O'neil

Megérkezik A.W. aki bejelenti, hogy csatlakozik a Prime Time Players a mai estéhez és közülük Titus lesz az, aki a ringbe is lép, méghozzá a highflyer Kofi ellen. Egyértelműen Kingston szerepelt jobban, de mégis vereséget szenvedett, mert miután bevitte a felkészülő mozdulatát a sarokba ment, hogy készüljön a Trouble In Paradise-ra, ám felugrott a kötélhez Darren Young, akit R-Truth leütött. Kofi mögül pedig A.W. dobta be a cipőjét a szorítóba, amit Kofi utána hajított, amikor megfordult Titus felkapta és bevitte a befejező mozdulatát, majd lekopogtatta.

A backstage-ben CM Punk és John Cena beszélgetnek egymással, a WWE Bajnok azt mondja, hogy az előző RAW-n Big Show megtámadta Cenát, de ez nem Punk dolga volt, ő nem tehetett róla, nincsen semmi baja Cenával, tiszteli és kedveli őt. A ma este főmérkőzésén nem fogja érdekelni, hogy ki győz, nem kíván sok szerencsét John-nak, csak megveregeti a vállát és ott hagyja.

Heath Slater lép a ringbe és azt mondja, hogy az előző héten vereséget szenvedett Lita ellen csalással, mert segített a dívának az APA. Most viszont akárki legyen is az ellenfele le fogja győzni, mert ő a One Man Band. Slater várja, hogy ki érkezhet, ekkor pedig megszólal a Vipera zenéje, Randy Orton visszatér a 60 napos eltiltása lejártával a Monday Night RAW-n. A közönség hatalmas szeretettel fogadja és Randy ezt ki is használja.

Randy Orton vs Heath Slater

Slater nem vesztegette az idejét, gyorsan nekiugrott ellenfelének, a bírónak kellett elszakítania tőle, majd Randy a Comeback-je után bevitt egy DDT-t a kötélről és ismét láthattuk az RKO-t. Slater ez után nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A backstage-ben a WWE pszichológusa beszélget Daniel-lel, aki nem bírta elviselni, hogy így bánnak vele, mintha nem lenne komplett és ordítozni kezdett a dokival.

Chris Jericho és Christian vs Dolph Ziggler és The Miz

A harc hosszasan tartott, aminek a végén Christian és Ziggler kúszott a pacsiért, majd Chris és Miz érkeztek a ringbe, közülük Jericho volt a jobb, bevitte a Shoulder Block-ok után a Lionsault-ot és kopogtatni próbált, ám Ziggler érkezett és támadta meg ellenfelét. Dolph ahogy megfordult kapott egy hatalmas Spear-t a kanadaitól, Jericho pedig szabadul próbálhatta bevinni a Walls Of Jericho-t Miz-nek aki szabadult és egy Big Boot-tal földre küldte Y2J-t. Miz egyből megpróbálkozott a Skull Crushing Finale-lal, de nem sikerült neki, majd kapott egyből egy Codebreaker-t. Jericho a befejező mozdulata után kopogtatta ellenfelét. Nem volt idő ünnepelni a győzelmet, mert Jericho-t leütötte a Money In The Bank táskájával Ziggler, aki ez után távozott.

Tensai vs Tyson Kidd

Most Tensai nem esik abba a hibába mint a legutóbbi mérkőzésükön, nem engedi a fürge ellenfelét egy percre sem megmozdulni. Tyson Kidd pár rúgás és fordítás után végül a földre került és lekopogtatták, de ez nem volt elég Tensai-nak, aki tovább támadta a mozdulatlan ellenfelét, a bíró nem bírta leállítani Tensai-t és ezért odasietett Justin Roberts-hez, aki bejelentette, hogy a bíró döntése alapján diszkvalifikálják Tensai-t és Kidd a győztes.

Big Show vs John Cena

CM Punk a kommentátorokhoz csatlakozik és onnan figyeli a történéseket, megjelenik a két küzdő fél és kezdetét veheti az összecsapás, ami az első számú kihívói címért szól. Hosszan és keményen tartott a csata, aminek a végén Cenát a kommentátori asztalon végig vágta Show egyenesen CM Punk-nak. A bíró számolt John-ra, aki a 10 előtt még visszatért a ringbe és kivédte a W.M.D.-t, majd megpróbálta bevinni a befejező mozdulatát, az Attitude Adjustment. Felkapta a nyakába a 200 kg-os Big Show-t ,de nem tudta eldobni, hiszen megjelent a WWE Bajnok, aki meglökte Cenát. Ezzel ért véget a csata, nem dőlt el, hogy ki a győztes. Punk a felálló Show-t fejbe rúgta és egy mikrofont fogott a kezébe és bejelentette, hogy a harc győztese pedig...senki. A Bajnok távozott volna, de érkezett AJ, aki viszont elmondta, hogy mit gondol. Azt mondta, hogy Punk tönkre tette a harcot, de nincsen vesztes, hanem győztes. A Summerslam-en CM Punk szembe néz a Big Show-val és John Cenával egy Triple Threat mérkőzésen. Punk visszatér az arénába és veszekedni kezd AJ-vel, hogy mutasson felé tiszteletet.

Ezzel ért véget a RAW 1001. adása, pénteken pedig a SmackDown-t láthatjuk, amin Vince McMahon bejelenti, hogy ki lesz az SD GM-je.

 

 

Téma: WWE RAW 2012.07.30. - Az új GM első lépései

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása