WWE Smack Down 2012.05.18 - Holnapután Over The Limit!

2012.05.19 09:55

A SmackDown 2012. május 18-án egy kis összefoglalóval indul, aminek a főszereplői John Cena és John Laurinaitis. Láthatjuk, mikor Eve egy kis üzenetet hoz, aminek a tartalmát Cena olvassa fel...Nem lehet speciális mérkőzésvezető és senki nem lehet a ring mellett. Győzni csak kopogtatással, vagy feladatással lehetséges, és ha bármelyik szupersztár megpróbál közbeavatkozni, azonnal felfüggesztik! A legutolsó sor pedig, ha John Laurinaitis elveszíti a harcot, akkor fel van függesztve.

Aztán indulhat a show, megszólal a SmackDown és a RAW közös General Menedzserének a zenéje. Johnny a ringbe sétál és mond pár szót...Nem ért egyet az igazgatótanács döntésével, mert bekerült a tűzvonalba, valamint a tanács korlátozta a mérkőzést, ami vele szemben nem igazságos. Mindig olyan erősnek mondja magát, mint amilyen volt, de ez nem rendes küzdelem John Cena ellen, benyújtott egy kérelmet az igazgatókhoz, de gondolkodás nélkül elutasították. Megkéri a rajongókat, hogy a "tisztességtelen és aránytalan" mérkőzés előtt imádkozzanak érte.
Miután lehajtotta a fejét és csendben maradt felhangzott a WWE Bajnok bevonuló zenéje és megérkezett CM Punk. Punk megragadott egy mikrofont és hozzáfűzte a véleményét, de ahogy ismerjük a szupersztárt Johnny nem remélhetett kedves, biztató szavakat.Azt mondja, hogy az emberek már imádkoztak érte, az imák pedig eléggé kevésnek számítottak. Megismétli az Over The Limit-en a mérkőzésük szabályait: Nem lehet speciális mérkőzésvezető és senki nem lehet a ring mellett. Győzni csak kopogtatással, vagy feladatással lehetséges, és ha bármelyik szupersztár megpróbál közbeavatkozni, azonnal felfüggesztik! John Laurinaitis elveszíti a harcot, akkor fel van függesztve. Ha John Cena nyer, akkor Punk lesz az első aki sok szerencsét kíván a jövőbeli törekvéseiért Laurinaitis-nek, majd megünnepli a távozását. Punk folytatja, hogy Johnny az emberek életét nyomorúságossá teszi, mikor mindenkit emlékeztet: Ő a General Menedzser...itt van Big Show példája. majd megkérdezi tőle, hogy mégis milyen érzés lesz, majd bottal sétálgatni? Laurinaitis azt válaszolja, hogy még nem tart ott, de ameddig ő a RAW és a SmackDown közös General Menedzsere azt tesz amit csak akar, nem fog beleavatkozni senki a döntésébe. Ő alakítja ki a mérkőzéseket, ezért kiír egy harcot ma estére CM Punk-nak az ellenfele pedig Kane lesz. Majd Punk egyből válaszol, hogy: " Nem tettél nekem semmi rosszat, mert én tisztelem Kane-t, valamint jövő hétre én még mindig WWE Bajnok leszek, te viszont csatlakozol a munkanélküliek sorához." A Bajnok egy gúnyos vigyorral néz rá Laurinaitis-re, aki csak követi a tekintetével Punk-ot, ahogyan elhagyja a ringet. A Bajnok távozása után Johnny felkap egy mikrofont és azt mondja: "Nem értem az embereket, én kemény vagyok, de igazságos, valamint nagylelkű és jóindulatú... Keményen dolgozok értetek és minél többet teszek, annál inkább szarnak tartotok. Nem fogom hibáztatni John Cenát és CM Punk-ot, ha veszítek az Over The Limit-en, csak a WWE Univerzum lesz a felelős, mindenki menjen a pokolba.
Ezekkel a szavakkal fejezi be a beszédét a most még GM Johnny, majd kiderül, hogy mi lesz vele vasárnap...

Mutatnak nekünk egy kis összefoglalót, amiben azt láthatjuk, hogy John Cena találkozik a gyerek rajongóival és milyen hatást vált ki belőlük. Hatalmas a szeretet, amit kap és ad a rajongóinak a pankráció egyik legjobbja.

Darren Young & Titus O'neil vs Kofi Kingston & R-Truth

A Tag Team Bajnokok most az eddig veretlen duóval kerültek szembe. Titus és Darren a SamckDown-ban hétről hétre legyőzték ellenfeleiket, valamint hatalmas hangulatot teremtettek az arénában. Most azonban keményebb harcosokat kaptak, akik ellen vereséget is szenvedtek. Kofi kiugrott a ringből egyenesen Titus O'neil-ra, Truth pedig bevitte a What's Up nevű befejező mozdulatát Darren Young-nak, majd lekopogtatta...A Tag Team Bajnokok győztek.
Láthatunk egy Be a Start reklámot, akik a gyerekek "jogaiért" küzdenek, amihez már több WWE Szupersztár is csatlakozott, mint CM Punk, John Cena és Sheamus...
A backstage-ben Zack Ryder és Damien Sandow találkoznak, majd látatjuk Ryback promóját.
Sandow érkezik meg a ringbe, aki odasétál a kötelekhez, és mond pár szót Yoshi Tastunak: "Ez az én szenvedélyem, én leszek az aki mentesíti a közönséget a láncoktól. Most is elutasítom az ellenfelem kihívását és nem szállok ringbe." Amikor távozna akkor megszólal Tatsu és azt mondja: "Sandow te egy csirke vagy." És nekiáll egy csirke hangját utánozni, majd elérte amit akart. Sandow berohant a szorítóba és ellátta a japán baját. Bevitte a Straight-Jacket Neckbreaker nevű befejező mozdulatát.

Megmutatják nekünk azt mikor Chris Jericho, Sheamus, Randy Orton és Del Rio között kialakult ez a sztori.
Láthatjuk, ahogyan egy interjút készítenek egyszerre Sheamus-szel és Ortonnal, aminek a lényege, hogy mindket szupersztár felül akarnak kerekedni az ellenfeleiken.

Zack Ryder vs Daniel Bryan

A harcot a WWE Bajnok kihívója, Daniel Bryan nyerte, mikor egy fejrúgás után bevitte a Yes Lock nevű szorítását és gyorsan feladatta a mérkőzést ellenfelével. A győzelem után szokásos módon nekiállhatott ünnepelni: Yes! Yes! Yes!

CM Punk vs Kane

Daniel Bryan harca után nem is hagyta el az aránét, hisz csatlakozott a kommentátorokhoz és onnan figyelte a küzdelmet. Punk érkezett elsőként, de még nem volt ideje befejezni a bevonulását, mert felgyulladtak a lángok és megérkezett a Nagy Vörös Szörny. A harcban nem volt unalmas pillanat, Kane megpróbálta a Chokeslam-et, de Punk kiszabadult... majd másodszorra sem sikerült neki, mert a Bajnok fejbe rúgta és a Szörny kizuhant a ringből, ahová utána ugrott. Mindketten a ringen kívül hevertek és ekkor pattant fel Daniel Bryan, aki egy székkel akarta megtámadni Punk-ot, de inkább Kane-t ütötte meg, hiszen így diszkvalifikálják a Bajnokot. A Nagy Vörös Szörny lett a mérkőzés győztese. Daniel elmenekült a bejárathoz és onnan nézte végig mosollyal az arcán, ahogyan székkel üti a Bajnokot Kane. Ám a győztesnek nem volt ennyi elég, begurította a ringbe és két hatalmas Chokeslam-et is kiosztott neki, amit Bryan megtapsolt.

Santino Marella vs Cody Rhodes

Ez egy Bajnok vs Bajnok mérkőzés volt, ami nem tartott olyan sokáig, ameddig gondoltuk volna. Santino megnyerte a meccset, mert a felé futó Rhodes ütését kivédte mikor lement spárgába, majd egy hatalmas Cobra-t osztott ki neki, ami után lekopogtatta.

Majd Johny Laurinaitis és Big Show beszédét láthatjuk, ami a RAW- történt meg:

Shownak bocsánatot kell kérnie ismét és most azonnal, és amennyiben ezt nem megfelelően teszi, Laurinaitis ki fogja rúgni! Big Show egy mikrofont kér, majd bevallja, hogy sokat gondolkodott, mit fog mondani Johnnynak ma este.
Amikor betört annak idején a WCW-be, 23 éves volt. Ez az élete. Megtett mindent és végül elérte, hogy legyen pár pillanata a WrestleManián. Bár a fejét magasba emelve mehet haza innen, sajnálkozás nélkül, az az igazság, hogy ő szereti amit csinál. Imád felkelni minden nap azzal a tudattal, hogy a rajongókért teszi.
Show elsírja magát, a közönség élteti és erőt akar adni neki. Kéri Laurinaitist, hogy ne vegye el tőle azt amit szeret, ne törölje el ezt a 18 évet kicsinyességből. Ha meg akarja bírságolni, tegye. Ha el akarja tiltani és soha többé nem kaphat cím mérkőzést, legyen. Ha úgy érzi Laurinaitis, hogy Show megsértette őt, mert utánozta a hangját, akkor sajnálja. Azt kéri csak, hogy Johnny tegye lehetővé, hogy továbbra is azt tehesse, amit szeret.
Laurinaitis azt mondja: nem hallotta, hogy Show bocsánatot kért volna.
Mondtam, hogy sajnálom - válaszol az óriás, mire Johnny közli, hogy akik a felső karéjon ülnek, vagy akik hátul vannak, nem hallották. Show ismét bocsánatot kér.
Laurinaitis szerint Big Shownak bizonyítania kell, és ha meg akarja a munkáját tartani, könyörögjön neki. Térdeljen le és könyörögjön! Big Show-n látszik a megalázottság és a vívódás önmagával. Habozik, már-már térde ereszkedik Johnny Ace előtt, de a közönség hallhatóan ezt nem akarná. A harmadik nekirugaszkodás után kéri Laurinaitist, hogy ne tegye ezt vele. Könyörög ha kell, de ne kelljen letérdelnie.
Laurinaitis közli, hogy Big Show undorítja őt, mint ahogy azok is, akik szeretik Show-t. Ő ezt az üzletért teszi, mindig mindent az üzletért tesz. Átgondolja még egyszer...
John Laurinaitis távozik, arra nem kapunk választ, mit is gondol át a GM pontosan. Big Show még nyeli egy darabig a könnyeit, majd amikor Laurinaitis a kijárathoz ér és visszafordul térdre rogy és hangosan bocsánatot kér.
Laurinaitis visszakiabál: Miért kérsz bocsánatot?
Big Show is kiabál: Bocsánatot kérek, amiért tréfát űztem a hangodból. nem teszem többet. Most boldog vagy? Boldog vagy?
- Nem, nem vagyok. A RAW és a SmackDown közös General Managereként minden jót kívánok a jövőben. És Show: Ki vagy rúgva! - közli széles mosollyal az arcán.
Laurinaitis távozik, Big Show pedig megsemmisülve térdel a ring közepén. Megalázták és kirúgták.

Randy Orton vs Sheamus

A mérkőzés eléggé hosszúra sikeredett, aminek a végén Orton elhajolt egy Brouge Kick elől, majd megpróbálkozott egy RKO-val amiből Sheamus fordított és lenyomta ellenfelét a földre, 1...2...3. Sikerült lekopogtatnia, majd Randy odasétált elé és a kezét nyújtotta, Sehamus nem fogadta el és diskuráltak egymással, majd a Vipera ismét kezet próbált fogni a Bajnokkal, ami már sikerült. A közönség ennek a pillanatnak nagyon megörült, de mikor Orton távozni próbált visszaugrott egy gyors mozdulattal és levágott egy RKO-t a Nehézsúlyú Világbajnoknak. A földre repülő övet pedig alaposan megnézte...

Majd kiderül, hogy mi lesz az cím sorsa a Fatal 4 Way mérkőzésen, biztosra vehetjük, hogy nem lesz unalmas, már csak abból kiindulva, hogy milyen kaliberű szupersztárok küzdenek meg érte.

 

WWE Smack Down 2012.05.18 - Holnapután Over The Limit!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása