WWE Smack Down 2012.07.20. - Rey Mysterio ringbe szállt

2012.08.12 10:42

 

2012. július 20-án rendezték meg a Pétek Esti SmackDown-t, ami Rey Mysterio-val indult, aki a Money In The Bank utáni RAW-n tért vissza és adott egy 619-et Alberto Del Rio-nak, aki éppen egy Cross Arm Breaker-t adott Zack Ryder-nek.

Rey a ringbe sétál, a közönség pedig hatalmas szeretettel fogadja a mexikói luchador-t. Rey azt mondja, hogy lassan egy éve, hogy megsérült a ringben, de most itt a barátai és a családja előtt, a szülővárosában hivatalosan is bejelenti, hogy visszatér. Mysterio azt mondja, hogy nagyon jó érzés volt visszatérni a RAW-n, de még jobb volt, hogy egy 619-et adhatott Alberto-nak. Ebben a pillanatban felhangzik a mexikói arisztokrata zenéje és megjelenik Ricardo Rodriguez kíséretében, Alberto. Del Rio azzal kezdi, hogy sokan emlékeznek arra, amire lehet, hogy Rey nem: hogy Alberto miatt sérült meg Mysterio. Rey sosem akart vele harcolni, de ennek kellett történnie, majd Alberto azt mondja, hogy ha nem akarja, hogy véget érjen a karrierje, akkor hagyja el a ringet. Rey természetesen visszautasítja ezt és Del Rio erre azt feleli, hogy Mysterio nem érdekel senkit sem, Del Rio-nak mindene megvan, pénz, erő és Bajnoki öv. Nem azért van ma itt, hogy Mysterio-ról beszéljen, hanem Sheamus-ről. Rey egyből rávágja, hogy tudja már miről van szó, Sheamus-ről, aki lezúzta Alberto arcát. Del Rio azt mondja, hogy Rey-nek ebben az évben mégis milyen sikere volt...visszatért egy mutatvánnyal ami eléggé kicsire sikeredett, majd céloz ezzel Mysterio magasságára. Alberto azt mondja, hogy ő viszont még ebben az évben Nehézsúlyú Világbajnok lesz.
Ahogy befejezte a mondatát megszólalt a Show-Off zenéje és Dolph Ziggler érkezett meg a ringbe. Dolph kijelenti, hogy Rey visszatérése nem sok vizet kavart fel a WWE-ben, valamint Mysterio-nak szerencsenapja van, mert nem őt akarja Ziggler, hanem Del Rio-t. Dolph megnyerte a táskát 7 másik szupersztár ellen, Del Rio pedig elvesztette a mérkőzését és nem engedte beváltani a szerződését. Majd Del Rio hevesen tiltakozni kezdett és megszólta őt is és Vickie Guerrero-t is. Ekkor Rey közbevág, hogy mi értelme lenne veszekedni, pofa be és intézzék el most. Dolph ránézett Del Rio-ra és azt mondta neki, hogy intézzük el most. Mindketten Mysterio felé fordultak és elindultak az irányába. Sheamus zenéje hangzott fel és megjelent a Great White, aki odaállt Rey mellé, lepacsiztak és azt mondta, hogy nagyon jó ismét itt látni Mysterio-t. Majd mondta Dolp Zigglernek, ha be akarja váltani a táskáját és bajnok akarna lenni, akkor gyerünk itt és most. Sheamus inkább azt mondta Rey-nek, hogy intézzük el.
Mindketten Del Rio és Ziggler felé fordultak, Dolph nekiállt kigombolni a zakóját, Alberto pedig kiment a ringből és a bejárat felé sétált. Ziggler hátranézett és látta, hogy egyedül maradt, ekkor Sheamus levágott neki egyet és Rey készült a 619-re, de Dolph lehajolt és nem találták el. Viszont a ma este főeseményén lerendezhetik a dolgot, mert egy tag team mérkőzés lesz, amin Sheamus és Rey Mysterio szembenéz Dolph Ziggler-rel és Alberto Del Rio-val.

Hunico, Camacho, Darren Young és Titus O'Neil vs Primo, Epico, Kofi Kingston és R-Truth

A közdelem hosszasan tartott, de végül a Hunico, Camacho és a Prime Time Players tudta megszerezni a győzelmet, de az ünneplésüket Big Show szakította félbe, aki megtámadta a tag team-eket.
Láthatunk egy 1000. RAW reklámot és az előző RAW-t, ahol John Cena végül nem váltotta be a táskáját, hanem inkább az 1000. adásban fogja egy igazságos mérkőzésen.

Zack Ryder vs Damien Sandow

Egy egyoldalú mérkőzésen győzelmet aratott Sandow, Ryder-nek nem igazán voltak mozdulatai csak hagyta, hogy elverjék. Végül a befejező mozdulata után Sandow kopogtatni tudott.

Daniel Bryan megkérte AJ kezét a RAW-n, amikor azt mondta, hogy az előző héten azért mondta, amit mondott, hogy WWE Bajnok lehessen, de ezen a héten csak egyetlen dolgot akar, az pedig ez... Letérdel AJ elé, aki egyből sírva fakad. Daniel előveszi a dobozt és kiemel belőle egy gyűrűt. Megfogta a díva karját és felhelyezte az ujjára a gyűrűt és megkérdezte, hogy hozzámegy e feleségül. AJ sokáig gondolkozott, majd egy kis mosoly látszott az arcán és azt monda: "Igen".
A Peep Show-ban beszélhetik meg amit erről gondolnak a show vezetőjével, aki nem más mint az Interkontinentális Bajnok, Christian. Karizma Kapitány egy mikrofont fog és azt mondja, hogy a WWE-ben már nagyon rég óta lehetett ennek a sztorinak minden egyes pillanatát figyelni és megmondja őszintén, hogy ő is kíváncsi volt mi lesz a vége. Daniel a RAW-n megkérte AJ kezét, erről mutat egy videót Christian. Az 1000. RAW fognak összeházasodni, de kéri most a Peep Show-ban köszöntsék őket. Megjelennek együtt Daniel zenéjére, mindegyikükön ugyan olyan póló, amire a Yes! Yes! Yes! Felirat van írva. Christian azt mondja, hogy nagyon sokat lehetett erről már hallani, de végül is milyen esküvőt terveznek a RAW-n? Daniel erre azt válaszolja, hogy ezt 1 héttel a nagy pillanat előtt jelentette be, de rendben mennek a dolgok, az pedig legyen meglepetés. Majd AJ kérésére megmutatnak nekünk egy romantikus kis montázst amiben Daniel és AJ készülődését láthatjuk. Christian ez után azt mondja, hogy ez tényleg eléggé speciális készülődés, de szegez egy kérdést Daniel-nek, hogy valóban ezt akarja, feleségül venni AJ-t. Erre a válasza nem meglepő: "Yes". Majd AJ-hez szól és megkérdezi, hogy valóban úgy gondolja, hogy mindenben támogatni fogja Bryan-t és vele akar összeházasodni, a lány is azt feleli erre, hogy :Yes". Christian ez után megkérdezi, hogy ez az amit sokan keresnek ez tényleg egy igaz szerelem. Egymásra néznek a szerelmesek és egyszerre kezdik skandálni, hogy Yes, Yes, Yes. Karizma Kapitány a közönséghez szól és megkérdezi, hogy mit gondol San Diego arról, hogy összeházasodnak, erre hirtelen mindenki azt kiáltja, hogy No!. Majd megkérdezi, hogy a rajongók szerint Daniel Bryan tényleg szereti AJ-t, a válasz pedig ismét: Nem. Majd harmadszorra is megkérdezi a közönséget, hogy AJ szerintük valóban úgy gondolja, hogy ezt akarja tenni? A válasz ismét No. A kanadai AJ-hez szól és tőle is azt kérdezi, hogy ezt akarja tenni, erre a lány nem felel semmit csak ad egy pofont Christian-nek. Majd Christian bejelenti, hogy mielőtt távoznának még bejelenti, hogy Christian-nak lesz egy mérkőzése, az ellenfele pedig ez a személy lesz. Kane jelenik meg.

Daniel Bryan vs Kane

Daniel a mérkőzésen nem sok mindent tudott mutatni, mert Kane teljesen elnyomta. A Nagy Vörös Szörny tudott győzelmet szerezni, mert amikor a Chokeslam-re készült AJ felugrott a hátára és diszkvalifikálták Bryan-t. Ez után a lány előröl a nyakába csimpaszkodott, pont úgy mikor az első alkalommal csókolta meg a szörnyet. Most viszont elengedte és Daniel kihúzta a ringből a barátnőjét.

Heath Slater vs Animal

Heath boldog volt, hogy ott lehetett a SmackDown-on, majd kéri az ellenfelét, aki nem más mint a legendás Tag Team, A Road Warriors egyik tagja, Road Warrior Animal volt. Slater-nek most még kevesebb esélye volt ellenfelével szemben, mint eddig. Animal egyoldalú, gyors győzelmet aratott.

A backstageben Vickie Guerrero és Ricardo Rodriguez vesznek össze a főmérkőzés miatt, majd elindulhat az este főeseménye.

Alberto Del Rio és Dolph Ziggler vs Sheamus és Rey Mysterio

A mérkőzés hosszasan tartott, a végén Sheamus bevitte Del Rio-nak a White Noise-ot és utána készült a Brouge Kick-re, de Ricardo megragadta a lábát és ezért kizárással Rey és a Kelta csapata nyert. Del Rio megrúgta a Great White-ot és bevitte a Cross Arm Breaker-t. Több bíró érkezett, hogy leszedjék róla, Dolph Ziggler pedig hozta a táskáját és próbált volna Bajnok lenni, de Rey jelent meg és kiosztott neki egy 619-et, aztán Sheamus egy Brouge Kick-et. Ziggler táskabeváltása tehát ismét nem sikerült, mert bár átadta azt a mérkőzésvezetőnek, a cím meccs kezdetét jelző gong ezúttal sem szólalt meg.

Ezzel ért véget a SmackDown, a következő adás a WWE-ben az 1000. RAW eseménye lesz, amin sok-sok izgalmasabbnál-izgalmasabb történés lesz.

 

Téma: WWE Smack Down 2012.07.20. - Rey Mysterio ringbe szállt

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása