WWE Super Smack Down 2012.07.03. - 20 fős Battle Royal

2012.07.04 18:27

A SzuperSmackDown-on, rendezték meg a Great American Bash-t, 2012. július 3-án, ahol egy kis bulival indult el a show. Az Usos, Hunico és Camacho, Hornswoggle, Yoshi Tatsu és még páran ünnepeltek tetőtől talpig amerikai színekben. Majd megérkezik Teddy Long és azt mondja: "Egy kis figyelmet kérnék. Szeretettel köszöntök mindenkit a Great American Bash-en, a SzuperSmackDown-on élőben. Mindenki érezze jól magát, a rendetlenség miatt nem kell aggódnotok, mert itt van aki ügyel a tisztaságra." A kamera ekkor mutatja Eve-et, aki takarítóruhában áll, rajta a névtábla. Majd megérkezik a United States Bajnok, Santino Marella, aki próbál a grillen tüzet gyújtani, de nem sikerül neki. Teddy Long szól a többieknek, és hirtelen mindenki csendben maradt, megérkezett Kane, aki egy könnyed mozdulattal lángokat gyújt a grillen.

Lilian Garcia áll a ring közepén egy mikrofonnal a kezében és kéri, hogy köszöntség Alberto Del Rio ringmesterét, Ricardo Rodriguez-t. Megszólal a mexikói arisztokrata zenéje és megérkezik a Nehézsúlyú Bajnok kihívója. Del Rio az előző éjszaka megrendezett RAW-n megtámadta Sin Cara-t, aki hivatalosan az ellenfele lett volna. Teddy Long azt mondta neki, hogyha megszerzi a győzelmet, akkor maradhat első számú kihívó, ám a csata nem kezdődött el, így nem is veszíthetett.
Azt mondja, hogy ma este itt van a WWE a híres Amerikában, a Great American Bash-en. De nem azért érkezett, hogy Amerikáról beszéljen, hanem azért, hogy magáról mondjon pár szót. Ez termesztésen nem tetszik a közönségnek, de ez nem érdekli Alberto-t és folytatja a mondanivalóját. Végre megkapta a lehetőséget, hogy kihívja Sheamus-t egy 1 az 1 elleni mérkőzésen, amire megígéri azt a verést Sheamus-nek, ami után visszamegy Írországba és sírni fog, akárcsak egy kislány. Lehet, hogy a közönség szereti Sheamus-t, de Kelta nem kedveli őket, mert Amerika kihasználja az olyan keményen dolgozó embereket, mint Alberto. Nyugalom, mondja a fanoknak, ő már együtt tud élni ezzel, mióta ebbe az országba megérkezett és hozzá teszi azt is, hogy legálisan. Ebben az országban majdnem mindenki illegálisan tartózkodik, majd megkéri Ricardo-t, hogy mutasson rá egy szurkolóra. Del Rio odasétál hozzá és megkéri, hogy mutassa meg a papírjait. Aztán még kettő másikhoz is, akik nem mutatnak semmit sem neki. Erre Del Rio azt mondja, akkor miről beszélünk, nincsenek papírok és nincsen semmijük sem, mégis amerikaiak. Behívja a biztonsági őröket, mert azt mondja, hogy ez a fiú illegálisan tartózkodik itt, erre annyit mond a srác: "Ez itt nem fontos, ez Texas"
Del Rio földhöz vágja a mikrofont és elindul a fiú felé, amikor megszólal a Great White zenéje, Sheamus nem kapkodta el, nyugodtan sétált a mexikói felé. Alberto odalökte neki Ricardo-t, aki szó szerint lepattant róla. Del Rio-t egyenesen a kocsijáig pofozta a Kelta, ahol sikerült kicsit talpra állnia a mexikóinak és fejbe rúgnia a támadóját. Rodriguez azt javasolta neki, hogy vágja rá Sheamus-re a motorháztetőt. Többször nekicsapta az Írnek, majd Sheamus elterült a földön és két bíró érkezett, akik megvizsgálták gyorsan, hogy nem lesz e szükség az orvosi stábra. Végül megjelentek a mentősök és segítettek neki kisétálni, Sheamus-nek nem volt különösebb problémája, csak vérzett a homloka és a lábár, valamint a hátát fájlalta, de innen ezt nem lehet pontosan megmondani, reméljük, csak ez a támadás nem okozott neki sérülést.


Great Khali és Layla vs Antonio Cesaro és Aksana
Theodor Long ezt a mérkőzést még pénteken, a SmackDown-on hirdette ki, a célját elérte Antonio és Aksana csapata nem igazán volt sikeres a Díva Bajnok és az óriás ellen. Antonio menekülésképpen lepacsizott a barátnőjével, Aksana viszont nem tudott ismét váltani Cesaro-val. Layla a befejező mozdulata után lekopogtatta és megnyerték a harcot.

A backstage-ben Teddy Long és Cody Rhodes találkoznak, Cody arra kéri a General Menedzser-t, hogy kapjon még egy lehetőséget azért, hogy indulhasson a SmackDown Money In The Bank-en. Legutóbb vereséget szenvedett, de Teddy azt mondja, ha legyőzi a ma esti ellenfelét, akkor indulhat, ez pedig egy olyan ember lesz, aki már kvalifikálta magát. Az Interkontinentális Bajnok, Christian.


Chrsitian vs Cody Rhodes (SmackDown Money In The Bank Kvalifikációs Mérkőzés)
A mérkőzés nem volt unalmas, sok fordítás és sok remek mozdulatot láthattunk, aminek a végén Cody Rhodes kiszabadult a Killwitch-ből és bevitt egy Cross Rhodes-ot, ami után tudott kopogtatni és kvalifikálta magát a Money In The Bank-re.


Ismét a kulisszák mögött látjuk, hogy buliznak a Szupersztárok, amikor megjelenik Heath Slater és figyelmet kér, majd nekiáll énekelni: "I'm a One Man Band" De megdobálják és inkább Zack Ryder sétál oda a laptophoz, amiről lejátsza a Funkasaurus zenéjét. Brodus Clay érkezik meg, akivel együtt táncolni kezd mindenki.


Alex Riley vs Dolph Ziggler (SmackDown Money In The Bank Kvalifikációs Mérkőzés)
Vickie Guerrero fenkonerálta Ziggler-t, aki most Alex Riley ellen harcolhatott azért, hogy indulhasson a Money In The Bank-en. A harcban Alex szerepelt jobban, de nem tudott győzni, mert egy hirtelen Zig Zag-et vitt be Dolph, ami után lekopogtatta.

A ringbe Michael Cole lép be, aki bejelenti, hogy megérkezik a WWE Bajnoki övért folytatott harc Speciális Vendégbírója, AJ. A tegnap esti RAW-n a lány lelökte CM Punk-ot a felső kötélről, ráesett Daniel Bryan-re és mindketten elterültek az asztalon. Cole azt mondja, lehetőséget ad a lánynak, hogy elmesélje, miért is tette, amit tett előző este. A világ vár a válaszra, mi a francot is gondolsz - mondja Cole, azonban AJ ha akarna sem nagyon tudna válaszolni, mert a kommentátor folytatja. Michael Cole szerint a WWE Igazgatótanácsa nagy hibát követett el, amikor úgy döntöttek, hogy AJ lesz a Money In The Bank-en Punk és Bryan küzdelmének speciális mérkőzésvezetője. AJ nem más, mint egy problémás kislány - mondja.
A lány arcáról láthatóan fagy le a mosoly, Cole apedig folytatja. AJ kezében van a döntés WWE történetének legfontosabb övéről, holott AJ csak egy tinédzser, aki kötélhúzást játszik Bryan és Punk között.
Michael Cole úgy véli, hogy egy igazi férfire lenne szüksége a dívának és nyíltan flörtölni kezd vele. Olyan férfit emleget, aki szerencsés és híres, aztán mikor hozzáteszi, hogy aki a WWE hangja, már egyértelmű, hogy magára gondol. Széttárja a zakóját: Ez mind a tiéd lehet - mondja a lánynak. Nem tudjuk azonban meg, hogy AJ vevő-e Cole-ra, mert Danyel Bryan érkezése félbeszakítja őket. Daniel szerint Cole nem egy oknyomozó riporter, hanem egy szexista genya és ez a történet nem róla szól.
Bryan AJ-hez fordul és hízelegni próbál. Tudja, hogy a lány mindenkinél jobb és remek munkát fog végezni mérkőzésvezetőként. Tudja, hogy a lány nem őt akarta az asztalra lökni, csakis egyedül CM Punkot. Épp közölné AJ-vel, hogy megbocsát neki, amikor CM Punk zenéje szólal meg és megérkezik a Bajnok is.
Felszólítja Colet, hogy hagyja el a ringet, mert nincs ott semmi dolga, amikor a kommentátor tiltakozik, határozottabban küldi el.
- Két embert érintett közvetlenül a tegnap esti akciód - mondja AJ-nek ingerülten - Daniel Bryant és engem. Mindketten ráestünk az asztalra tegnap és ma a testem szenved, de ez az, amit elszenved minden WWE szupersztár.
Viszont Punk nem azt az utat választja, amit Daniel Bryan és nemfog benyalni AJ-nek csak azért, mert ő lesz a speciális mérkőzésvezető. Kemény és őszinte lesz AJ-vel, mert ez az, amit a lány megérdemel és azért, mert aggódik érte. AJ mentálisan nem megfelelő állapotban van - mondja. Sajnálja, e a lánynak professzionális segítségre van szüksége. nem fogja azt tenni, mint Daniel Bryan, hogy ideáll és AJ arcába hazudik. Nem fog a lány érzéseire hatni csak azért, hogy elérje, amit akar. AJ egy kedves lány...
Cm Punk nem tudja folytatni, mert Bryan közbeszól: Micsoda szemétség! Punk azt játssza, hogy törődik AJ-vel, miközben ő az, aki valójában gondol a lány érdekeire. Az egyetlen dolog, amiért Punk aggódik az, hogy szüksége van AJ-re, mint mérkőzésvezetőre, hogy legyőzhesse őt!
Ledobják a mikrofont és majdnem egymásnak esnek, ám AJ közéjük áll, majd Danielhez lép és megcsókolja! CM Punk kilép a ringből. AJ utána megy, megragadja a kezét és őt is megcsókolja!
Daniel Bryan zavarodott képpel néz és nem kevésbé bamba arcot vág Punk is. Mi pedig ismét nem tudjuk, hogy AJ, mint vendégbíró végül is hajlik-e valamelyikük oldalára.


Santino Marella és Sgt. Slaughter és Jim Duggan vs Drew McIntyre, Hunico, Camacho
Egy nagyon rövid mérkőzést láthattunk, amit Santino Cobrája után az Amerikaiak nyertek meg...


A backstage-ben Teddy Long és R-Truth beszélget, ahol a téma ismét Little Jimmy lett. Majd Damien Sandow is csatlakozik a bulihoz, amit elront, mert megszünteti a zenét. Erre Zack Ryder terem ott előtte és elküldi, a többi szupersztár nekiáll skandálni a nevét. Damien nekiesik Zack-nek, de rosszul jár, pár pofon után Ryder megpróbálta leönteni punccsal, de Sandow elhajolt és Eve-re öntötték rá. Eve elrohant dühöngve és a többiek nevettek, valamint tovább folytatták a party-t.


Ryback vs Curt Hawkins
A ringben Hawkins és Tyler Reks, akik már a WWE szupersztárjai, Ryback tehát végre igazi ellenfelet kapott. Ennek ellenére az "Undefeated War Machine" gyors győzelmet aratott.


Great American Bash 20 Emberes Battle Royal
Igazán rangos nevek szerepelnek a mérkőzésen, köztük John Cena, Kane, CM Punk, Daniel Bryan, Lord Tensai, Zack Ryder, Christian, Cody Rhodes, Alberto Del Rio....
A 20 szupersztár bevonult a ringbe és elindult a harc, amiben gyorsan kiestek a pankrátorok, végül Kane és Zack Ryder mardt benn, erre nem sokan gondoltak volna, sőt arra sem, hogy Ryder egy védekezéssel kidobja a ringből a a Nagy Vörös Szörnyet...

Ezzel ért véget a SzuperSmackDwon, hétfőn a 998. adását láthatjuk a RAW-nak. Egyre közelebb érünk az ezredikhez! A jövő héten ismét új General Manager vezeti majd az adásokat.

 

Téma: WWE Super Smack Down 2012.07.03. - 20 fős Battle Royal

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása