WWE Superstars 2012.06.14.

2012.06.19 09:29

 

A hétvégi PPV, a No Way Out előtti Superstars adásban ismét átfuthatjuk az elmúlt hetek eseményeit mind a Raw mind a Smackdown adásokból a visszajátszások által. Természetesen nem csak a visszajátszások miatt sikerült izgalmasra az este.


Zack Ryder VS Michael McGillicutty
A két pankrátor meccse dobbantó rúgásokban igen termékeny volt és bizony hosszú percekig nem bírt a két szupersztár egymással. Többször kikényszerültek a ringből és sokszor látható előnyökhöz jutott egyikük, de nem tudták eldönteni a meccset. Végül Ryder egy fordítás után beadja Gillicuttynak a Broski Boots-ot és egy nyaktörő után kopogtatna, ám ebből ellenfele kirúg. Ryder a Rough Ryderre készülne ám ezt ellenfele kivédi, végül azonban beadja a derekát és elveszti a meccset.
A győztes Zack Ryder.



The Usos VS Titus O'Neil és Darren Young
A két Uso fivér a meccs első felében rendesen elveri a ringben lévő Darrent, aki alig tud valamit csinálni ez ellen. Képes egy üres sarokba küldeni ellenfelét, ahol Titus beavatkozik, ezért az Usonak rá kell figyelnie, amit Darren kihasznál és fordít. Titus jön a ringbe és így már a ringben lévő Jay van nagy bajban. A Titus-Darren páros rendesen megdolgozza, ám végül fordít a Titus ellen és becseréli társát, ahogy ellenfele is. Jimmy földre küldi Darrent és kiszámolná, ám annak társa beavatkozik és a fivére segítségére siető Jayt kiküldi a ringből. Jimmynek Titust kell ringen kívülre juttatni, ám így Darren hátulról tudta megtámadni.
Végül egy tag-team befejező mozdulat után a győztes Titus O'Neil és Darren Young.



Justin Gabriel VS Hunico
A sérülésből visszatért dél-afrikai szupersztárt nagy éljenzéssel fogadja a közönség, míg az őt követő Hunicot, társával és cimborájával, Camachoval kevésbé. Miután Hunico elmondja szokásos monológját a tömegnek, kezdődik az est utolsó mérkőzése. A meccs eleje igen gyors, szinte követhetetlen és technikás játék, de aztán a két pankrátor belekezdett a harcba. A magasröptű Gabriel képes előnyhöz jutni, ám ezután szinte rögtön fordít Hunico, aki szintén megmutatja mozgékonyságát. Hunico látszólag nem érhet fel ellenfeléhez, aki többször hatalmas magasságokból bombázta. Több fordítás,kopogtatási- és feladási kísérlet után Gabriel fejezné be a sarokból, de Hunico hárít. Gabriel újra próbálkozik, ám ezúttal Camacho beavatkozásának köszönhetően Hunico földre küldi és kopogtat.
A győztes Hunico.

 


 

Szavazás

Szerinted milyen volt ez az adás?

Nagyon jó (7)
24%

(6)
21%

Közepes (6)
21%

Rossz (5)
17%

Nagyon rossz (5)
17%

Összes szavazat: 29

Téma: WWE Superstars 2012.06.14.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása