WWE Zack Down 2012.07.13.

2012.08.12 10:39

 

A SmackDown-nak ezen a pénteken Zack Ryder volt a General Menedzsere, az adás egy kis összefoglalóval indult, amiben az Internet Bajnokát mutatták be. Ryder-nek van egy kis Youtube-os műsora, a The True Lond Island Story, amiből kapunk pár képet, valamint láthatjuk azt a pillanatot, amikor egy bravúros mozdulattal kiejti a ringből Kane-t és megnyeri a 20 Emberes Battle Royal-t.

Denverből jelentkezik a 673. SmackDown, ami Lilian Gariciával indul, aki bejelenti, hogy megérkezik a ma este GM-je... Zack Ryder. Megszólal a bevonuló zenéje és hatalmas lendülettel, magabiztosan érkezik meg Zack, aki mond pár szót a show elkezdése előtt. Esősorban köszönt mindenkit, a legelső Friday Night ZackDown-on. Azt tervezi, hogy hatalmas bulit fog szervezni és megkéri a közönséget, hogy csinálják vele együtt a jól ismert kézmozdulatot és kiáltsák: Woo Woo Woo! Majd Ryder bejelenti, hogy ez lesz a WWE legnagyobb SmackDown-ja, amit látott valaha a világ, majd ismét: Woo Woo Woo - You Know It.

Mikor ezt kimondja Alberto Del Rio zenéje hangzik fel, a mexikói pedig megérkezik az arénába ezúttal gyalog, Ricardo kíséretében. Del Rio vasárnap a Money In The Bank-en Sheamus ellen fog megküzdeni a Nehézsúlyú Bajnoki övért. Most elmondja: Teddy Long egy vicc volt General Menedzserként, de te...te egy hülye bohóc vagy. Del Rio közben sétál a ring felé és kissé mintha kiélvezné a közönség utálatát, majd folytatja a szövegét Rydernek.
Te vagy az Internet Bajnoka, ez is csak tréfa, de majd vasárnap én egy igazi világbajnok leszek. Alberto azt mondja, hogy ez után tőle fog függeni a show, de erre kijelenti a GM, hogy ez itt a ZackDown. Ha Alberto itt akar maradni, akkor küzdenie kell, itt és most. Del Rio megfordul és megszólal Sin Cara bevonuló zenéje, az Internacionális Szupersztár a ringbe tart.


Alberto Del Rio vs Sin Cara
Sin Caranak 2 héttel ezelőtt szintén Del Rio ellen kellett volna ringbe lépnie, mert Teddy Long kiírta ezt a csatát, aminek tétje, ha Alberto győzni tud, akkor indulhat Sheamus ellen a Money In The Bank-en. Ám mikor vonult be a maszkos luchador megtámadta Del Rio és harcképtelenné tette a Cross Arm Breaker után.
Most azonban már elindul a küzdelem, amiben Sin Carára rá sem lehetett ismerni, tőle nem megszokott támadásokat visz be. Egyszer a földön püföli ellenfelét, máskor pedig nem tud semmit sem tenni a rúgások és a dobások ellen. Végül kezdett kissé magára találni a maszkos, de a kézszorításokkal nem tudott mit kezdeni, a Cross Arm Breaker-rel meg főleg nem. Feladta a harcot, Del Rio győzött.

A backstage-ben Teddy Long mond gratulációt Ryder-nek. Theodore véleménye szerint ő sem tudná jobban vezetni az adást. Majd megérkezik mellé Big Show, aki ezt nem így látja és azt mondja, hogy nem gondolta volna, hogy valaha is megér ilyet, neki kéne vezetni a SmackDown-t. Show nem igazán a Woo Woo Woo-ra akarja használni a kezét, inkább bevágna egyet Rydernek. Show hátát Great Khali fogja meg, majd az Internet Bajnoka kijelenti, hogy Show a ma esti ellenfelével áll szemben. Mikor a Világ Legnagyobb Sportolója távozik Khali is elkezdi: Woo Woo Woo - You Know It.

Darren Young vs Primo
A.W. kísérte a ringbe a Prime Tyme Players-t és azt mondja róluk, hogy a jövőbeli WWE Tag Team Bajnokok, majd Rosa Mendes érkezik a testvérpárral. A harcban Darren Young remekül teljesített, csak túlságosan figyelt a kötél mellett álló A.W.-re és Titus-ra. A Backstabber-ből szabadulni tudott, de ez után egy fordítással lekopogtatták, így Primo nyerte meg a harcot.

Láthatjuk ismét az 1000. RAW reklámját, amiben azt mutatják meg nekünk, ami Christian számára felejthetetlen volt, mikor Edge bejelentette, hogy visszavonul. A WWE rajongók és szupersztárok könnyes szemmel vettek búcsút az egyik legjobbjuktól, de lehet, hogy 23-án, a jeles napon megjelenik a Rated R Szupersztár is.

A kulisszák mögött Sheamus és Ryder beszélgetnek, Alberto Del Rio-ról, majd csatlakozik Chris Jericho is hozzájuk, aki azt mondja, hogy nem tudja elhinni, hogy egy ilyen hatalmas feladatot bíztak Zack-re. Majd Sheamus kihívja egy harcra Y2J-t, aki tiltakozik és nem fogadja el. Ryder viszont ennek az ötletnek látta értelmét és kijelentette, hogy ma este a főeseményen a Great White szembenéz Chris Jericho-val.


Christian és Santino Marella vs Dolph Ziggler és Cody Rhodes
Az új csapat, Santino és Christian már együtt vonulnak be, de a másik duó külön érkezett. Lehetett érezni, hogy a két Bajnok között nagy az összeszokottság és remek csapatteljesítményt nyújtottak. Elértek addig, hogy Santino a Cobra-val próbálkozzon, a kesztyű fel is került, de tovább nem jutottak, mert Cody hátulról megtámadta Marellát. Akkor érkezett Christian, aki pedig kivágta a ringből Rhodes-ot, majd utána ment. Marella lassan feltápászkodott, de egyből kapott egy Zig Zag-et, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból, a harcot Dolph és Cody csapata nyerte meg.

A RAW Rebound-on a szerelmi háromszöget láthatjuk onnantól, hogy hétfőn AJ és Punk vs Eve és Bryan mérkőzést rendeztek meg... A
küzdelem nem tartott sokáig. Eve és AJ harcoltak a ringben, amikor Daniel Bryan ellépett a helyéről, Eve elvesztette a figyelmét és ebben a pillanatban AJ hátulról elkapta, majd lekopogtatta.
A mérkőzés győztese tehát CM Punk és AJ. Párosuk remekül dolgozott együtt, de még nyitva maradt a kérdés, hogy AJ kit választ a két fiú közül. A győzelemnek örülve AJ CM Punk nyakába ugrik, Daniel Bryan azonban ismét megpróbál a lelkére beszélni. - Bebizonyítottam, hogy te többet jelentesz nekem, mint bármelyik meccs - szól a lányhoz, Punk pedig már a fejét fogja. Menjünk és házasodjunk össze! - mondja.
A lány habozik, CM Punk pedig megragadja a mikrofont. Nem akar hazudni AJ-nek, nem akarja felhasználni azért, hogy megtartsa a bajnoki övet. Daniel Bryan feleségül akarja venni a lányt, de ez nem őérte van, hanem azért, mert úgy véli, AJ segíteni tud neki, hogy bajnok lehessen. Punk úgy dönt, hogy tisztába teszi a dolgokat akkor is, ha ez a Money In The Bank-en a meccsébe kerül, akkor is, ha ez a bajnoki címébe kerül.
Nem fogok összeházasodni veled! - mondja a lánynak, aki sírni kezd. Én legalább törődök veled annyira, hogy megmondom az igazat - teszi hozzá Punk és bocsánatot kér AJ-től.
A lány hatalmas pofont kever le Punknak, a háttérben pedig Daniel Bryan nevet ezen, majd átkiabál a ring másik felére: AJ, gyere haza! Széttárja a karját, AJ ismét sír, majd odalép Danielhez és neki is kioszt egy nagy maflást.


Big Show vs Great Khali
A harcot nagy összecsapásnak gondolhattuk volna, de végül alig több mint fél perc volt, mert Khali kapott egy W.M.D.-t, ami után lekopogtatták.


Tyler Reks vs Ryback
Az előző héten ismét ezt a csapatot láthattuk, de akkor Curt Hawkins lépett Ryback ellen a szorítóba, most viszont a csapattársa. Ez a küzdelem már kezdett kissé izgalmassá válni, hiszen Ryback egyik mérkőzésén sem kapott ennyit, mint most. Ennek ellenére nem tartott sokáig a meccs, mert a befejező mozdulat után lekopogtatták Reks-et. Most azonban nem lehet villámgyőzelemnek nevezni Ryback sikerét, végre kicsit meg kellett harcolnia érte.

A híres Hollywood-i színész Hugh Jackman mondja el a kedvenc RAW pillanatát, amikor segített Zack Ryder-nek és egy hatalmas pofonnal leterítette Dolph Ziggler-t.
Majd láthatjuk ismét a reklámot, hogy 2 hét múlva The Rock megjelenik az 1000. RAW-n.


Justin Gabriel vs Damien Sandow
A küzdelem nem volt túlságosan hosszú a befejező mozdulata után Sandow nyert.


Sheamus vs Chris Jericho
A Nehézsúlyú Bajnokra komoly harc vár majd vasárnap, ahol Del Rio ellen kell megvédenie az övét, de ezen kívül még ott van a Money In The Bank, amikor akármelyik adáson be lehet váltani ez a bizonyos táskát és kihívni a Bajnokot.
A meccs hosszasan tartott, végül egy Brouge Kick után a Great White tudott kopogtatni, aztán elindult kifelé, de megszólalt Alberto zenéje és egy fehér Lamborghini érkezett, amit Ricardo vezetett. Közben hátulról Del Rio megtámadta a Bajnokot és egy nagyon fájdalmas Cross Arm Breaker-t adott neki.

Ezzel a pillanattal ért véget a SmackDown, vasárnap Money In The Bank, hétfőn pedig már a 999. RAW adást láthatjuk.

 

Téma: WWE Zack Down 2012.07.13.

gggggggggggggg

ggggggggggggggg | 2014.04.22

gggggggggggggg

Új hozzászólás hozzáadása