Andy Leavine sorsa

2012.06.05 15:30
Andy Leavine, a Tough Enough legutóbbi szezonjának nyertese, nemrégiben a Full Nelson-nak adott interjújában többek között a WWE-ből való elbocsátásának körülményeiről is beszélt.
 
 
A szerződésének felbontásáról: „Őszintén szólva azt kívánom, bárcsak tudnám a történet minden részletét, hogy miért bocsátottak el. A sztori egyik része úgy történt, hogy John Laurinaitis felhívott és közölte velem, hogy szerintük nem fejlődtem eleget itt az FCW-nál. Így tehát elengedtek, hogy független szervezeteknél szerezzek egy kis tapasztalatot… Igen, telefonon bocsátottak el… ”
 
 
Az okról, amiért elbocsátották: „Az igazat megvallva az FCW valamiért nem volt jó választás számomra. Tampában születtem és ott is nőttem fel, így egyszerűen ez a környezet nem volt jó nekem, nem éreztem itt jól magam. 2-3 hetente általában csak egyszer birkóztam, ami nagyon kevés. Ha valamit elkezdesz, fejlődni akarsz benne és áttörést akarsz elérni, akkor így ezt egyszerűen nem lehet! Így nem lehet tanulni, tapasztalatot szerezni! Küzdelem és harc, ez lenne a legjobb dolog most nekem!”
 
 
A mostani terveiről: „Kimenni a ringbe és keményen dolgozni… ez kell nekem! Meccsek! Ez az egyetlen módja annak, hogy valamiben jobb legyél! Amikor még futballoztam, a tanulás egyetlen útja az volt, ha tűzbe tetted a kezed. Én is újra ezt akarom tenni! Jelenleg kapcsolatban állok néhány szervezettel, például a UCW-val és a CPR-ral, Puerto Ricóban. Szóval azt hiszem, július 14-én utazom Puerto Ricóba. Remélhetőleg kapok egy esélyt, hogy dolgozhassak és bátorságot, önbizalmat is szerezhessek.”
 
 
Akikkel beszélt az elbocsátása óta: „Beszéltem Matt-tel, a Tough Enoughból, aki bátorított engem. Matt egy nagyon jó srác volt a showban és egy nagyon jó haver a való életben is. Találkoztam néhány emberrel a WWE fejlesztési osztályáról, legtöbbet Bill DeMott-tal beszélgettem, aki szintén bátorított, hogy folytassam a kemény munkát. Azt mondta, hogy nagyon sokan kedveltek engem a WWE-nél, de azt akarták, hogy szerezzek még több tapasztalatot.”