Antonio Cesaro tervek!

2012.08.15 09:06
Mint kiderült a WWE-n belül vegyes érzelmekkel vannak Antonio Cesaro iránt, aki régóta a cég alkalmazásában áll. A WWE felettesei úgy érzék Cesaro-ban most van meg a lehetőség a nagy áttörésre, többen pedig abban reménykednek, hogy hamarosan meglesz a break-out momentuma.
 
 
Majd a hétfői RAW-n kiderült, miszerint Santino a SummerSlam pre-show-n megvédeni kényszerül az US címét. A szervezeten belül sokan úgy vélekednek, miszerint Santino, Casero ellen elveszteni kényszerül a címét.
 
A WZROnline.com jelentései szerint, Santino is azon emberek közé tartozik akik nincsenek megelégedve a Mid-card-erek helyzetével a cégen belül (erről a helyzetről a holnapi nap folyamán nagyobb cikket írok) és nyíltan ki is fejezte azt. A hírek szerint nagyon kevés jutalékot kapott abból a pénzből amit az ajándéktárgyai után megillette volna, továbbá a YouTube show-ja után sem részesült semmilyen extra juttatásban. Ezzel a lépéssel, hogy Santino-t címmeccsre kényszerítik Cesaro ellen a szervezet két legyet üthet egy csapásra. Megbüntetik Santino-t a színfalak mögötti reklamációjáért, továbbá megadhatják Casero-nak a kitörés lehetőségét, és megnézhetik mire is képes a szervezetnél oly régóta dolgozó volt rögbi sztár.

Téma: Antonio Cesaro tervek!

Másolsz!!!!!!

Blueprint | 2012.08.22

Miért lopsz te senkiházi??? Megkérdezted, hogy szabad-e másoldnod a WWE hírekről heeee????

Új hozzászólás hozzáadása