Aranyköpések

2012.06.19 16:42
A célja a cikknek sokak megnevettetése, vagy megismertetése azzal, hogy Csabi és Peru munkája mennyire "becsülendő".
 
"De gyönyörû suplé"-szerintük a Suplexet Suplénak hívják.. 
 
 "És Krisztián megtámadja Ortont.."- Christian nevét szerintük Krisztiánnak ejtik.. 
 
 "Orton az a heel akit szeretnek"-háhá,ezen nevettem a legnagyobbat."Szakkommentátor" urak! Orton már kb.a 2010-es Royal Rumble elõtt óta face. "WWE= vévée"-Hihetetlen hogy néhány ember ekkora,szinte egy bolhafing szaktudással kommentálhat. 
 
 "CM Punk Money in The Bank gyõzelme(!) után történt nagy változás nála" - aki esetleg nem érti a a felkiáltójel azért van ott mert a kedves "szakkommentátor" urak szerint CM Punk egy Money in The Bank gyõzelmet zsebelt be...elég vicces hiszen Punk 2-õt nyert,egyet a XXIV. WrestleManian,1-et a XXV. Jubileumi Manian nyert meg. 
 
"Gyönyörû Forduló rúgás (Speed Kick) Evan Bournetól.." - beszélhetek több fanatikus nevében is hiszen ezektõl a fordításoktól rosszul vagyunk,fõleg ekkor amikor az adott mozdulat magyar jelentése nem is ezt takarja és a kommentátor (jelen esetben Peru) még okoskodó hangon is mondja ki 
 
 The Miz és Alex Riley összekeverése - Ez az aranyköpés akkor hangzott el amikor éppen Miz egy tust akadályozott meg,ekkor az egyik okos megszólal hogy: "Riley jön..és nem az Miz..".Az a vicces hogy nem voltak egy csapatban sem,és hogy a retekbe lehet összekeverni õket amikor Riley hátán egy elég méretes tetkó figyel.. 
 
 "VB Meccs (Világbajnoki címmeccs).." - Ez a Randy Orton-Christian (Krisztián szerintük..) jeleneteknél hangzott el.Ha még focit közvetítenének jól van elnézem,de így... 
 
 "Nagy Dobások (Body Slam) Ezekiel Jacksontól.." - A Ted DiBiase Jr. - Ezekiel Jackson,Interkontinentális bajnoki címmeccsnél hallhattuk ezt,ismét egy félrefordítás de most a kis "szerény legény" Csabi említette meg.. 
 
Kane= Kín - A SmackDown House Show Belgiumi útjának felkonferálásakor az egyikük Kane nevét "Kín"-nek ejtette..hát srácok Kane meccseit végignézni nem olyan nagy KÍN mint a ti "kommentálásotokat" végighallgatni 
 
Nexus= Nekszus - Ez már szinte klasszikus CsabiPeru.. sül le a hangjukból a semmit sem tudás.. "Shelton Benjaminnak volt egy jó Money in the Bank meccse" - "Ekkora barmok nem lehetnek",szólaltam fel már ekkor az adás elején,hogy azt nem tudják hogy Benjaminnak nem csak egy Money in The Bank meccse volt (ami jó is volt),sőt! 5 ilyen mérkőzésen vett részt pályafutása során ezzel õ az egyik legtapasztaltabb ebben a meccstípusban.
 
Triple H= Triplö Há - Ez az egyik kedvencem. Így elrontani egy ilyen legenda nevét. Amikor először meghallottam, akkor égnek állt a hajam.

Téma: Aranyköpések

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása