Brock Lesnar újra az UFC-ben!

2012.05.28 18:54
 
Mint kiderült, Brock Lesnar is helyet foglalt a nézők között, az UFC 146-on. Az utána lévő sajtó konferencián, az UFC igazgatója Dana White úgy nyilatkozott, miszerint Brock Lesnar valószínűleg visszatér a mixed matrial arts világába. Mint kiderült, Dana és Brock később még személyesen is találkoztak Las Vegas-ban.
 
Miután visszavonult az MMA-től tavaly decemberben, Lesnar idén április 2-án visszatért a WWE-be. Jelenleg, az aktuálisan futatott sztori szerint, Lesnar elhagyta a szervezetet. Viszont egy hírforrás szerint, White nem ellenezné Lesnar visszatérését az UFC-be, miközben az a WWE-ben továbbra is fellépne. Azt továbbra sem tudni, hogy mit gondol az esetről Vince McMahon, viszont a közel múltban engedélyezte a sztároknak és a bemondóknak, hogy megemlítsék az UFC nevét. Korábban mindennemű, UFC-vel kapcsolatos dologról szigorúan tilos volt beszélni a WWE-ben.
 
Nyolc MMA meccsen, Lesnar egy 5-3 összesítéssel zárt, aminek a folyamán megszerezte az UFC heavyweight championship-et a negyedik meccsén, amit kétszer sikeresen megvédett. Az utolsó két meccsét pedig elvesztette a visszavonulása előtt.