Cena bosszúja?

2012.06.05 12:53
Az Over the Limit elnevezésű előfizetéses adásban Big Show elárulta John Cena-t és John Laurinaitis ”testőre” lett. A negyvenesztendős Show a PPV adás óta szinte mindenkit elpusztít, akivel összefut. Az Over the Limit utáni Raw adásban például Cenát ütötte ki, ismét. A múlt heti SuperShow-ban pedig Alex Riley-t, Brodus Clay-t, Kofi Kingston-t és R-Truth-ot is megverte. Mind a négy pankrátor megsérült a támadásban.

A múlt heti Raw adásban John Cena nem volt jelen, egyes hírek szerint a válását intézte. A ma esti adásból, azonban nem fog hiányozni. ”West Newbury büszkesége” Big Show pusztításaira fog válaszolni. Minden bizonnyal érdekes lesz az adás, hiszen Cena már a Nexus és anno a Randy Orton elleni viszályában is akkor teljesített a legjobban, amikor ideges volt.

Mint ismert a május 21-ei Raw adásban Laurinaitis visszavette Big Show-t és bejelentette a John Cena elleni összecsapását. Az érdekesnek ígérkező mérkőzést június 17-én a WWE hatodik előfizetéses adásán a No Way Out-on rendezik meg. Érdekesség, hogy a Cena Big Show találkozó egy acélketrec mérkőzés lesz.