CM Punk interjú

2012.08.13 12:32
A WWE bajnok CM Punk nemrég a The Score-nak adott interjút Chicago-ban, Punk szülőhazájában. Az interjúban CM Punk beszél arról, hogy mit jelent neki, hogy jelenleg ő a WWE bajnok, arról, hogy örül-e a karaktere heel turnjének, és még sok érdekes dologról.
 
 
"Nos, számomra azt jelenti, hogy én vagyok a WWE bajnok, hogy egyfajta vezér lehetek a szervezet öltözőjében, nagyon élvezem. Sokat küzdöttem ezért a bajnoki övért, és nem szeretném kiengedni a kezemből, rendkívül sokat ér, és nagy presztízst jelent ez az öv az egész szakmába, és örülök annak, hogy az elmúlt 15 évbe az elsők között lehetek akik ilyen sokáig birtokolták ezt az övet, mint én."
 
"Rendkívül örülök annak, hogy a karakterem kezd heel turn-t venni, sokkal kényelmesebb gonosz fickót alakítani a ringben, mivel nekik nincsenek szabályaik amiket be kell tartani. A face karakter számomra olyan volt, mintha megkötöztek volna, és nem tudtam volna bebizonyítani, hogy mit is tudok valójában. Itt az ideje, hogy heel-ként is bizonyítsak az embereknek, és biztosak lehetnek benne, hogy nem fogom elveszíteni az övemet."
 
"Soha nem volt az életemben olyan, hogy az emberek teljesen mellettem álltak volna, vagy teljesen utáltak volna. Megosztó személyiség vagyok, de ezt szeretem magamban a legjobban."
 
"Soha nem akartam a gyerekek példaképe lenni, nem szeretem ha egy embert utánoz egy egész tömeg. Szerintem nincs helyes út, amit követni kellene, mindenki azt csinálja ami szerinte helyes, és ne másokat utánozzon. Amúgy sem túl könnyű a nap 24 órájában fogadni az üzeneteket, jó pofizni a gyerekekkel, szörnyen fárasztó. Szóval nem örülök, hogy példaképnek próbálnak engem beállítani."

 

Téma: CM Punk interjú

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása