CM Punk megjelent Jimmy Fallon show-jában

2012.06.20 10:52

 

Lássunk néhány részletet az interjúból:

A híres pipebomb-ról: "Amikor hozzám kerül a mikrofon, akkor mindenki veszélyben van, soha nem tudhatod, hogy mit fogok a következő pillanatban mondani. Sokszor mondok olyan dolgokat, amit a feletteseim nem szeretnék, ha mondanék. De van egy hátránya is a Pipebombanak. Amikor a repülőtéren vagyok, és egy szurkoló odakiált, hogy 'Hé bajnok! Pipebomb!' akkor a repülőtéri biztonságiak nem mindig értik miről van szó, és kétszer háromszor is átkutatnak és bombát keresnek nálam!"

Milyen munkákat végzett mielőtt pankrátor lett: "Mindig is pankrátor akartam lenni, de a kezdeti idők mindig nehezek. El kellett vállalnom néhány munkát, hogy azt csinálhassam mellette amit imádok. Dolgoztam cipőboltban, és benzinkúton is. Ott volt egyszer egy érdekes történet. Csak annyit láttam, hogy senki nem száll ki a kocsijából, hogy megtöltse a kocsiját, hanem mindenki rettegve ül a kocsijában. Nem értettem a dolgot. Aztán odamentem, és láttam, hogy egy hatalmas pulyka terrorizálja a vevőinket. Abban a pillanatban csak női munkatársaim voltak, és nem igazán csináltak soha semmit. Nekem kellett előrelépnem és elkapnom. Nem akartam megölni az állatot, mert egyrészt szeretem az állatokat, másrészt, üssek agyon egy pulykát úgy, hogy a kocsiban gyerekek ülnek? Úgyhogy egy picit rácsaptam a fejére, csak, hogy tudja ki a főnök. Végül sikerült befogni, és a kerítésen kívülre helyezni"

A hóangyalról: "Mindenki tudja, hogy mi a hóangyal ugye? Azért csinálom, hogy megragadjam a pillanatot. Általában a hóangyalt akkor csinálják az emberek, amikor boldogok. Én pedig minden nap azt csinálhatom, amit egész életemben szerettem volna. Meg kell ragadnod a pillanatot, mert az életed nagyon gyorsan eltelik."

A teljes interjút, benne CM Punk és Jimmy Fallon 'hóangyalát' megtekinthetitek a videóban.

 

 

Téma: CM Punk megjelent Jimmy Fallon show-jában

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása