CM Punk - Új bajnoki öv!

2012.06.04 21:03
Egy sajtótájékoztató keretében aminek a neve Wizard World Comic Con volt és Philadelphiában rendezték, a WWE bajnok CM Punk arról beszélt, hogy a jelenleg mennyire szűk a WWE kerete. Lássuk, hogy mik voltak Punk válaszai.
 
"Csütörtökön voltam otthon. És két héttel ezelőtt is otthon voltam, de akkor is csak 22 órát. Ez egyáltalán nem egészséges - nekem otthon kell lennem, hogy regenerálódnak. Sok ember mondja, hogy 'Nagyon fáradtnak tűnsz ma.' Hát nagyon szépen köszönöm... Nincs időm pihenni.
 
Két srác van jelenleg(aki tudja vinni a WWE-t a hátán - a szerk.) és nagyon kevés a feltörekvő tehetség. Hány srác is van eltiltva most? (nevet) Hát igen, de azért mi tudjuk ezt kezelni - csak én vagyok, és Cena. Szükségünk van több emberre, bár én szeretem a mostani szerepem."
 
Punk azt is elmondta, hogy egy új bajnoki öv jöhet... "E-mailezem pár emberrel, akiket ti nem ismertek, és folyamatosan erről a dologról kérdezgetem őket. Hogy miről? Egy új bajnoki öv van készülőben. Én már láttam is. Lehet, hogy bajba fogok kerülni amiatt amit mondok, de az új öv sokkal jobb mint a mostani.
 

Valóban sokkal jobb. Nagyon új, tényleg csak nem rég készült el. Körülbelül 9 kilóval nehezebb mint a jelenlegi. Én leszek az első aki viselni fogja - ha nem én viselem először, akkor hazug vagyok, és én nem akarok hazug lenni. Már kész van, és nemsokára megérkezik. Valószínűleg sokkal hamarabb, mint a fagyiskocsijaim."