Daniel Bryan interjú

2012.06.06 20:43
A legutóbb vele készített interjúban Daniel Bryan elég sok dologról beszélt, többek között arról is, hogy milyen fizikai és mentális fájdalmakat és megpróbáltatásokat kell elviselnie egy WWE szupersztárnak a ringben és az utazások során.
 
Elviselni a fájdalmat: "Szerencsére pillanatnyilag nincs semmilyen sérülésem. Sokszor előfordul, hogy van egy makacs sérülése az embernek, pont olyankor, amikor nincs idő a pihenésre és ez nagyon kellemetlen tud lenni, főleg, ha nem tudsz tőle aludni ..."
 
Yes Lock a Big Show-nak
 
Hogy bírja a rendkívül sűrű programot a WWE-ben: "Nem igazán érzem fárasztónak a programot. A feszített menetrend nem fáraszó nekem. Az a legnehezebb számomra az egész dologban, amikor reggel 6-kor fel kell kelnem, mert éppen repülünk a következő helyszínre, ugyanis ha egyszer felébredek, akkor nagyon nehezen tudok visszaaludni. Ettől eltekintve azonban szeretek utazni! Nagyon is!"
 
Az "útitársai" és egy vicces sztori Ryback-ről: "Jelenleg Cody Rhodes és Ryback (nevet) az útitársaim. Ryback-nek nincs semmilyen különösebb sztorija az úton, és azt hiszem elég unalmas egy fazon, csak oda akar érni már végre a következő városba. Ami Cody-t és engem illet, mi szeretünk "átalakítani" egy-két történetet és  aztán szétkürtölni az egész öltözőben. Például, tegnap éppen edzettünk a konditeremben, amikor Ryback  éppen egy 16 kg-os kettlebell-el edzett. Ha az ember ránéz, akkor egyből azt gondolja, hogy ez a srác sokkal keményebb gyakorlatokra is képes lenne. Egyszer csak nem tudta kontrollálni a súlyt, ami egyenesen a szemét találta el, ezért van az a bizonyos monoklija. A sztorit gyorsan elterjesztettük az öltözőben és mindenki rajta nevetett tegnap egész nap."
 
CM Punk legutóbbi promójáról, amely Vince McMahon-ról szól és arról, hogy az elnök nem gondolja, hogy a Punk vs Bryan sztori egy igazi Main Event történet lenne: "Bárcsak tavaly mondta volna ezt! Ha egy éve azt mondják neki, hogy Daniel Bryan birkózik a WWE Bajnoki övéért egy Pay-Per-View keretein belül CM Punk ellen, akkor is azt mondta volna, hogy: "Neem, ez kizárt dolog!" Azt meg is értettem volna és jogos is lett volna 1 évvel ezelőtt. De azóta változott a helyzet..."
 
A híres YES!
 
Céljai a WWE-ben: "Nekem arról szól az életem, hogy élvezzem azt, amit csinálok! Nincs kimondottan semmilyen konkrét célom, csak azt akarom, hogyha visszatekintek az életem egy korszakára, akkor azt mondhassam, hogy: "Igen! Ezt élveztem!". Csak egy életünk van, és annak minden pillanatát ki kell élveznünk, nem szabad elvesztegetnünk! Azért birkózom, mert imádom ezt csinálni, így nekem az az úgymond célom, hogy továbbra is élvezzem a birkózást! Elég sok ember van, aki elveszti ezt a szenvedélyét, de én nem akarom, hogy ez velem is megtörténjen!"