Dolph Ziggler interjú

2012.08.15 09:00
 
Dolph Ziggler a napokban interjút adott a Los Angeles Times-nak, hogy ezzel is reklámozza a most vasárnapi Summerslam gálát és az azt kisérő Summerslam Axxess-t. Ziggler az interjúban arról beszélt, hogy mennyire hasonlít Mr. Perfect-re és persze a Summerslam-ről is ejtett pár szót.
 
"Nagyon örülök neki, hogy a példaképemhez "Mr. Perfect" Curt Henning-hez hasonlítgatnak egyesek, ám szerintem nem vagyok olyan, mint ő. Még ha így is lenne nekem túl nagy az egóm ahhoz, hogy ezt beismerjem. Az tény, hogy felnézek rá, de sohasem próbáltam senkit sem lemásolni, különösen őt nem, egyszerűen azt alakítom a ringben, amilyen a való életben is vagyok."
 
"A Summerslam a nyár legnagyobb gálája, a WrestleMania utáni legnagyobb színpad a pro-wrestling világában. Biztos vagyok benne ha lesz rá lehetőségem, akkor ki fogom használni a rést, és elfogom lopni a show-t. Először is le fogom győzni a nagyszájú Chris Jericho-t a mérkőzésünkön, majd ha minden jól alakul én leszek az este végére az új nehézsúlyú villágbajnok."

 

Téma: Dolph Ziggler interjú

topma

norberet | 2017.06.09

Mivel veld mosd mics más

Új hozzászólás hozzáadása