Extreme Rules bevételi számok

2012.06.06 20:45
Az Extreme Rules előfizetéses adást 251,000 néző vásárolta meg világszerte és 147,000 volt közülük Észak-Amerikából. Az össz vétel több mint 2011-ben, akkor csak 216,000 vásárolták meg az adást. Ez 17%-os emelkedést jelent. Sokan azonban nagyon csalódottak, hiszen az esemény arca Brock Lesnar volt, akibe nagyon sokat fektettek, ráadásul okkal, hiszen Lesnar a UFC-ben hatalmas számokat tudott hozni ha megjelent egy eseményen.
 
A UFC-s vásárlási arányok akkoriban voltak a legnagyobbak amikor Lesnar a cégnél volt, és a WWE alkalmazottjai úgy érzik, hogy a UFC nézői nem követték őt vissza a WWE-be. Egy másik forrás nem Lesnart okolja a rossz számokért, hanem a WWE-t, akik úgy állítanak be egy-egy kisebb PPV-t(mint pl az Extreme Rules-t), hogy semmi jelentősége nincs.
 
"Senki nem teheti felelőssé Lesnart emiatt. Brock nem bukott el. A WWE buktatta el saját magát azzal, hogy a Wrestlemaniára összpontosítja az összes nézőjét. Ez a show rögtön a Mania után következett és közel sem volt olyan felhajtás, mint a WM miatt volt. Senki nem fog emlékezni erre az Extreme Rules-ra. Próbáltak egy hónap alatt összecsapni egy viszályt Brock és Cena között, hogy legyen egy főmeccs, de ez sem jött be túlságosan. Azt hiszem megtanultuk a leckét, hogy hiába jó a sztori, hiába jók az emberek, ha reklámozás nem megfelelő, akkor semmit sem érhetünk el. Mindenkit a Wrestlemaniára próbáltak ráterelni, egy évig építettek erre az eseményre, így aztán nem csoda, hogy egy kisebb PPV esemény megbukik.. Érezhető volt, hogy ez fog történni."
 
A forrás azt is megemlíti, hogy ettől függetlenül sem a WWE-t sem Lesnart nem kell temetni, csak új alapokra kell helyezni a dolgokat.
 
"Újra be kell mutatnunk őt a közönségnek. A hét évesek még csak nem is éltek mikor Brock utoljára a WWE-ben volt. Mostmár ismerik őt. Emellett a számok is egy picit nőttek a tavalyi évhez képest, ami szintén nem rossz. Itt az ideje egy újabb éves építkezésnek. A jó része az, hogy ha Lesnart be tudjuk vetni a Wrestlemanián, az vissza fog fizetni minden belé fektetett dollárt. A lényeg az, hogy mostmár nem egy-egy tehetség hoz nagy bevételt a Wrestlemaniára, hanem a tehetség plusz Wrestlmania hoz bevételt együtt. Ezt kell jól megjegyeznünk."