Hírcsokor

2012.06.06 20:47
- Bár egyes források jelentették, hogy Randy Orton pozitív tesztet produkált egy anabolikus szteroid, a Dianobol esetében, ezt hivatalosan nem erősítette meg egy forrás sem. Sokak szerint nagyon könnyen megeshet, hogy Orton valóban Dianobolt használt, mivel körülbelül 6 hétig az emberi szervezetben marad és rendkívül könnyű kimutatni.
 
Randy Orton

JBL
 
- Miután a WWE szponzorálja John Bradshaw Layfield egyik programját, ezért sokakban felvetődött a kérdés, hogy visszatér-e a korábbi WWE Bajnok a szervezetbe. Ezt a kérdést egy WWE-fan is nekiszegezte az egykori pankrátornak, melyre a következő választ adta: "Azt hiszem a mai bejelentés után, ez nagyon is valószínű ..."
 
 
- A WWE és Triple H is azt tervezik, hogy drasztikusan átalakítják a Florida Championship Wrestling-et az elkövetkezendő hónapokban. Egyes hírek szerint a szervezet dolgozóit egyenesen sokkolta a hír, miszerint kirúgták az egyik fő edzőt, Tom Prichard-ot és a helyét Bill DeMott vette át.
 
 
 
- A WWE a hivatalos honlapján tette a közzé a legutóbbi "listáját", ami ezúttal a King of the Ring torna 10 legnagyszerűbb győztesének rangsora volt, íme a lista!
 
 
 
 
 
  1. Stone Cold Steve Austin
  2. "Macho Man" Randy Savage
  3. Booker T
  4. Triple H
  5. Bret "The Hitman" Hart
  6. Harley Race
  7. Brock Lesnar
  8. Edge
  9. Kurt Angle
  10. King Mabel