Hírcsokor

2012.06.20 10:46
 
John Cena 13. alkalommal is bajnok lesz?
-- Néhány bostoni reklámban a következőképp hírdették a szeptemberi Night of Champions gálára John Cenát: "John Cena visszatér a szülővárosába, és megpróbálja újra megszerezni a bajnoki címet". Az, hogy melyik bajnoki címről beszéltek, egyelőre még kérdéses, azonban valószínű, hogy idén is láthatjuk Cenát a WWE bajnoki övért harcolni.

-- Jelen pillanatban a WWE kreatív emberei azon dolgoznak, hogy kitaláljanak Big Show-nak egy jó viszályt. Az is benne van a pakliban, hogy visszakerül a bajnoki képbe, így esetleg ő lehet Sheamus új kihívója.

-- Kelly Kelly is meg van hirdetve a következő Monday Night RAW adásra. Továbbá a Money in the Bank PPV-ra is hirdetik. Kelly Kelly jelenleg szünetet tart, és a visszatérése után is csak a TV-s és PPV eseményekre van meghirdetve, az élő RAW és Smackdown túrákra nem.

-- Tensai ott volt a színfalak mögött a hétfő esti RAW alkalmával, de sem a RAW adáson, sem Dark Match-en, sem a Superstars adáson nem jelent meg. Ez volt az első alkalom, az áprilisi visszatérése óta, hogy semmilyen formában nem lépett színre. Úgy tudjuk, hogy a karakterét megpróbálják radikálisan átalakítani.

-- Az igazi ok, amiért Eve Torres nem volt látható az utóbbi néhány hétben a RAW adásokon az, hogy részt fog venni egy NBC által készített reality műsorban. A műsorban hírességek küzdenek meg egymással, ahol katonai feladatokat kell megoldaniuk. Érdekes módon a műsor Augusztus 13-án kerül képernyőre, egy két órás epizóddal, abban az időpontban, amikor a RAW-t is sugározni fogják. Így Eve Torres saját maga ellen fog küzdeni a nézettségért.

-- Lita is a nézők között volt a WWE No Way Out PPV-n. Néhányan látták CM Punk utazó buszában, valamint az aréna környékén rengeteg aláírást osztott ki. Úgy tudjuk, CM Punk és Lita egy párt alkotnak.
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása