Hírcsokor

2012.06.21 18:59
 
Bret Hart
- A WWE eltávolította a szervezet hivatalos oldalának a rosteréből John Laurinaitis-t, miután Vince McMahon kirúgta a No Way Out PPV-n. A Power People "korszak" ezzel hivatalosan is véget ért.
 
- Olyan pletykák jelentek meg, melyek szerint Tensai követője Sakamoto lehet, hogy hamarosan a ringben is megmutathatja a tehetségét. Sakamoto korábban az FCW-ban is dolgozott, és jártas a pro-wrestling világában.
 
- Kijöttek az első hivatalos nézettségi adatok a WWE No Way Out PPV-jének a pre-show-járól. Ezek szerint a David Otunga vs. Brodus Clay mérkőzést több, mint 44.000-en követték figyelemmel a youtube-n.
 
- Belső információk szerint több pro-wrestling legenda is fel fog tűnni az 1000. RAW adáson. A legfrissebb ilyen legenda akit hírbe hoztak, nem más, mint Bret "The Hitman" Hart, aki jó kapcsolatban van a WWE-vel az utóbbi években, így szinte biztosra vehetjük, hogy ott lesz az adáson.
 
- A WWE vezetőségétől olyan pletykák kerültek ki, melyek azt állítják, hogy a szervezet és Randy Orton között megoldódott a vita, és Orton a visszatérése után nagy push-ban fog részesülni, viszont feltehetőleg heel turn-t fog venni.

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása