Hírcsokor

2012.06.23 07:25
- Mint az már korábban megjelent, CM Punk a RAW helyett a SmackDown live eventjein fog szerepelni a következő hetekben. A SD eseményein Punk vs D.Bryan vs Kane és Sheamus vs Del Rio meccseket fognak rendezni.
Eközben a már kirúgott John Laurinaitis továbbra is szerepel a RAW live eventeken. Jövő héten a szokásos Handicap meccs résztvevője lesz: Big Show & John Laurinaitis vs John Cena. A WWE vezetősége ezzel a Laurinaitis szerződésében vállaltakat teljesíti.
 
- Wade Barrett, aki jelenleg a sérülése után gyógyul, New York-ban fog részt venni a WWE Studio forgatásain a következő héten.
Miz szintén filmez: a második hét is eltelt a "The Marine: Homefront" című film forgatásából. Várhatóan a következő hónapban fog valamikor visszatérni.
 
 
John Cena
 


- A hírek szerint a WWE azt tervezi, hogy az augusztus 19-én megrendezésre kerülő SummerSlam gálát két fő mérkőzés köré építi majd: Triple H vs Brock Lesnar és CM Punk vs John Cena a WWE övért. Azért vetődött fel ez a terv, mert nem akarja a WWE, hogy Cenáé csupán a 4. legfontosabb meccs legyen a  nyár legnagyobb PPV eseményén a HHH vs Lesnar, valamint a két világbajnoki címmeccs után, így Cena az egyik címmeccsen szerepelne. Cena maga is elmondta, hogy ezen a PPV-n újra címmeccset szeretne.
A SummerSlam-et augusztus 19-én rendezik Los Angelesben.

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása