Hírcsokor

2012.06.24 10:18
 
Chris Jericho hétfőn visszatér
-- Chris Jericho 30 napos eltiltása, amit a Brazil zászló elrúgása miatt kapott, a tegnapi napon lejárt. Jericho a következőket írta twitterén: “…Zero. BREAK THE WALLS DOWN! Hétfőn este. #Raw” Amikor arról kérdezte egy rajongója, hogy babyface-ként vagy heel-ként tér vissza, ezt válaszolta: “Az leszek, amit ti akartok!”.

-- Big Show kijelentette a pénteki SmackDown adáson, hogy többé nem érdekli őt John Laurinaitis, John Cena és a WWE Universe, mostantól csak magával fog foglalkozni. Azt is elmondta, hogy a legfőbb célja elnyerni a WWE, vagy a Nehézsúlyú övet. Big Show továbbá bejelentette, hogy részt fog venni a Money in the Bank meccsen, így ő az első biztos résztvevő a Júliusi PPV gálán.

-- Az Uso testvérek nemrégiben elhintették twitterükön, hogy újra összeállnának Taminával: “@TaminaSnuka @WWE szükségünk van rád hugi. Te tartassz össze minket!!! Az emberek téged akarnak. A család mindenek felett!”

-- Jim Ross is twitterezett, ő az idei NXT szezonban lévő szerepéről írt: “Az első négy epizódban az elejétől a végéig én leszek a kommentátor. Az utána lévő epizódokban csak a főmeccseket fogom közvetíteni.”

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása