Hírcsokor

2012.07.01 14:46
- A július 3-án, kedden megrendezésre kerülő élő Super Smackdown adásra két mérkőzést jelentett be a WWE. Egy vegyes Tag Team meccset: Great Khali & Layla vs Antonio Cesaro & Aksana és egy Battle Royal-t, melyen CM Punk, Alberto Del Rio, John Cena, Big Show, Daniel Bryan és Sheamus is részt fognak venni.
 
 
- A hírek szerint a RAW-n tovább fog folytatódni a legendák visszatérése. A következő adáson várhatóan Diamond Dallas Page (DDP), a korábbi többszörös WCW világbajnok térhet vissza a nem hivatalos hírek szerint.
 
Diamond Dallas Page
 
- Cody Rhodes hivatalos panaszt tervez benyújtani a WWE vezetőségének, mivel nem került be a Money in the Bank létrás mérkőzésbe, továbbá a Twitter-fiókját sem fogja használni a jövőben.
Szintén Cody-val kapcsolatos hír, hogy a mai napon töltötte be a 27. születésnapját, Isten éltesse!
 
Cody Rhodes
- A tegnap esti Smackdown alkalmával 5-en kvailifikálták magukat a Money in the Bank létrás mérkőzésre: Tensai, Damien Sandow, Tyson Kidd, Santino Marella és Christian. A keddi élő SD alkalmával további kvalifikációs mérkőzések lesznek, és az eddigi tervek szerint 9 szupersztár fog részt venni a meccsen, ám ez még változhat.
 
Money in the Bank
- Tyson Kidd-nek két legendás honfitársa is (Bret Hart és Chris Jericho) a Twitteren gratulált a MITB meccsben való részvételhez, valamint sok sikert kívántak neki, és remélik, hogy meg tudja ragadni ezt a lehetőséget a kiugrásra.
 
Tyson Kidd

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása