Hírcsokor

2012.07.01 14:54

- Augusztus 6-án San Antonio-ban kerül megrendezésre a RAW. Az adásra reklámozzák Brock Lesnart, valamint a szülővárosába hazatérő Shawn Michaelst is.

 
 
- A WWE elégedett Ryback teljesítményével és azzal is, hogy az élő eseményeken a közönség rendkívül pozitívan és lelkesen viszonyul a pankrátorhoz. Vince McMahon is erőteljesen támogatja Ryback-et és hamarosan komolyabb szerepet is szánhat neki a szervezeten belül.
 
Ryback
 
- A WWE az augusztus 3-i Supershow-jára 3 mérkőzést hirdetett meg:
John Cena vs Big Show - Steel Cage meccs
WWE Bajnoki címmeccs
Chris Jericho vs Kane - WWE Special Challenge meccs
 
- Egy amerikai pankrációs szakoldal az internetes szavazásán azt kérdezte az olvasóitól, hogy Heel vagy Face szerepben látná szívesen újra Randy Ortont a WWE-ben, és a szavazók több mint 82 %-a Heel karakterre szavazott.

- Kharma készen áll a WWE-be való visszatérésre, miután fizikailag is 100%-os állapotba került a szülése illetve a sérülése után. A szervezet egy Beth Phoenix elleni viszályt szeretne Kharmának, ám nem akarják rögtön meccseltetni őket, hanem egy kidolgozott alapos feud-ot szeretnének a két dívának. Várhatóan 1-2 hét múlva tér vissza a képernyőre Kharma.

Kharma
 
- A WWE új műsora, a WWE Main Event, október 3-án fog debütálni az ION Televízió műsorán. Ezzel kapcsolatban Vince McMahon és a csatorna elnöke is örömét fejezte ki és sokat remélnek ettől az együttműködéstől.
 
- Június 25-én lejárt Rey Mysterio 60 napos eltiltása, és valószínűleg 1-2 héten belül visszatér a TV képernyőjére is. Rey a hírek szerint nagy Push-ban fog részesülni és a SummerSlam-en is mérkőzést fog kapni.
 
Rey Mysterio

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása