Hírcsokor

2012.07.02 21:06
- A WWE.com hamarosan közzétesz egy fotógyűjteményt, amely olyan fotókból fog állni, melyeket a rajongók az évek során készítettek az élő RAW adások alkalmával, így is készülve az 1000. RAW-ra.

- A napokban Kevin Nash posztolt a Twitterére egy üzenetet az 1000. RAW-val kapcsolatban: "A RAW 1000. adása pont a családi vakációnk időpontjára esik. Az utóbbi pár évben a júliust valamelyik szigeten töltöttük a szeretteimmel. Több mint 20 év után most a munka elé helyezem a családom ..."
Ezek szerint Nash kihagyja az 1000. adást? Kár lenne érte ...
 
Kevin Nash
 
- Az idei WrestleMania hivatalos eladási statisztikája szerint világszerte 1, 144 millióan vásárolták meg a show-t világszerte. Ebből 670 ezren az USA-ból és 474 ezren külföldről.
 
 
 
- A keddi Super Smackdown-on meg fog jelenni a Hall of Famer "Hacksaw" Jim Duggan. Rajta kívül még több korábbi szupersztárral is felvette a kapcsolatot a WWE, hogy jelenjenek meg az adáson, melynek témája: "Great American Bash (nagy amerikai bunyó)".
 
Jim Duggan
 
- A WWE.com Alumni szekciójába ezúttal Rhyno került be. A korábbi ECW és WWE szupersztár karrierjéből összefoglaló videók és fotók tekinthetők meg.
 
Rhyno

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása