Hírcsokor

2012.07.03 11:58
- A ma esti élő Super Smackdown adáson lesz egy 20 fős Battle Royal, melynek győztese a jövő heti SmackDown General Managere lesz. Részt fog rajta venni többek között a két világbajnok Sheamus és CM Punk, valamint John Cena és a Big Show is.

- Ahogy Paul Heyman is említette a RAW-n, Brock Lesnar ott lesz a RAW 1000. adásán 3 hét múlva, akárcsak a WWE Hall of Famer Bret "The Hitman" Hart. Természetesen még több korábbi szupersztár is meg fog jelenni a műsorban, így a WWE közlése szerint olyan show lesz, mintha egy ingyenes PPV adást rendeznének meg.
 
- A tegnap esti RAW-ra volt tervezve Rey Mysterio visszatérése, azonban inkább a Sin Cara vs Alberto Del Rio meccs mellett döntött a WWE vezetősége. Elképzelhető, hogy ezért inkább a ma esti Super Smackdown-on fog visszatérni a "619 mestere".
 
 
 
- Konnan, a korábbi WCW és TNA pankrátor elmondta, hogy korábban találkozott Sin Carával és Alberto Del Rio-val, még amikor mindketten Mexikóban szerepeltek. Akkor beszélgetett velük hosszasan és soha nem gondolta volna, hogy egyszer mindketten a WWE-ben fognak szerepelni. Személy szerint ő Sin Carának jósolja a nagyobb és sikeresebb karriert kettejük közül.

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása