Hírcsokor

2012.05.24 12:49
- Zack Ryder ismét a Twitter-én fejezte ki a nem tetszését azzal kapcsolatban, ahogy a cég ismét bánik vele "Azoknak akik még számolják, nem voltam látható a RAW-n már a negyedik hete. Ez akár egy modern kori Goldberg rekord lehetne."
 
 
- John Laurinaitis továbbra is az Over the Limit-en elszenvedett sérüléseit adja elő. Sok rajongó arról számolt be, miszerint a virginiai reptéren mankóval látták.
 
 
- Alex Shelley-t hivatalosan is megkeresték a WWE felettesei, viszont még szerződést nem ajánlottak fel a számára. A hírek szerint, ha nem jön össze neki a közös munka a WWE-vel , akkor Japánba vagy a Dragon Gate-hez igazol.
 
 
- A szervezeten belül sokan úgy érzik, hogy a jelenlegi sztoriknak egyáltalán semmi értelmük sincs, és ismét egy céltalan irányt vettek fel. Sokan arról számoltak be, hogy amikor Brock Lesnar visszatért, elkezdődött valami, de a People Power irányzattal, és John Laurinaitis értelmetlen push-olásával, ismét a lejtőre került a cég...
 
 
- Rey Mysterio szerződését annyi idővel fogják hosszabbítani amit a sérülése miatt kényszerült kihagyni, így feltételezhetően olyan 10-11 hónappal lesz tovább még biztosan a szervezetnél.
 
 
- Így, hogy a John Cena vs. Big Show lesz a main event a WWE No Way Out pay-per-view-n, ebben az évben még nem került megvédésre a World Heavyweight Title illetve a WWE Title main event-en egy PPV keretein belül. Az utolsó alkalom tavaly decemberben volt, a TLC-n, ahol CM Punk vs. The Miz vs. Alberto Del Rio meccs volt a WWE címért.
 
 
- Az Extreme Rules pay-per-view, Brock Lesnar visszatérésével több, mint 250,000 pay-per-view eladást ért el a korai számok alapján. A 2011-es Extreme Rules 208,000 eladást ért el. 
 
 
- Chris Jericho arról számolt be a WWE.com-on, hogy nem tervezi elhagyni a WWE-t, és a TV-ben is szerepleni fog mind a House Show-kon, egészen addig ameddig a kedve tartja.