Hírcsokor

2012.07.04 16:40
 
-- Eve Torres visszatért a hétfő esti RAW Supershow-ra, ahol AJ-vel konfrontálódott. Úgy tűnik, a WWE vezetőségének tetszett, amit csináltak, és lehetséges, hogy folytatódni fog a viszályuk.
 
-- Jelenleg Damien Sandow, Christian, Tensai, Santino Marella és Tyson Kidd kvalifikálta magát a Money in the Bank meccsre. Ma este a Smackdown műsorán újabb kvalifikációs meccsekre számíthatunk, hiszen a WWE egy 9 fős World Heavyweight Championship Money in the Bank meccset szeretne.
 
-- Tammy "Sunny" Sytch és Diamond Dallas Page is ott lesz az 1000. RAW adáson.
 
-- Néhány héttel ezelőtt Tensai megtámadta Sakamotot, azonban a péntek esti Smackdown műsorán újra együtt szerepeltek. Hétfőn este, a RAW adás alkalmával azonban Tensai ismét megtámadta Sakamotot. Mint korábban megírtuk Tensai-nak egy agresszívabb karaktert szeretnének adni a WWE kreatív emberei. Ez a változás lehet, hogy együtt jár azzal, hogy elválnak Sakamoto és Tensai útjai.
 
-- Annak ellenére, hogy Dolph Ziggler az utóbbi hetekben többször is kikapott Sheamus-tól, nagy tervei vannak vele a WWE-nek 2012-re második felére.

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása