Hírcsokor

2012.07.04 16:49
 
Sin Cara
-- Sok ember szerint elgondolkoztató volt az, ami történt a hétfő esti RAW adás alkalmával Sin Carával. Del Rio szétverte honfitársát, aki visszatérése óta új külsőt kapott, és ez idő alatt csak győzelmeket szerzett. Néhány WWE-hez közeli forrás szerint nem jó jel, hogy Del Rio csak így összeverte, és megkérdőjelezhető Sin Cara poziciója a keretben.

-- AW és Kofi Kingston a twitteren folytatták viszályukat. Miután AW azt írta twitterén, hogy látta a Kofi-Truth páros gyengéjét, Kingston a következőt válaszolta:

"Viszont ti nagyszerűek voltatok ma este AW. A ti megfutamodásotok tökéletes volt. Sosem láttam még ilyen gyorsan futni embereket."

AW válasza nem késett sokat:

"Kofi! Ha szeretted a megfutamodó formánkat, akkor a seggszétrugó formánkat imádni fogod. Nemsokára eljön annak is az ideje."

-- Mark Henry a következőt írta twitterén: "Kedves twitter családom, jól érzem magam! Gyorsan haladok a gyógyulással. Lesz mondanivalóm, ha visszatérek!"

-- A WWE vezetősége nagyon nagyra értékeli, amit AJ csinál az elmúlt hetekben. Ahogy korábban megírtuk, Jim Ross az év felfedezettjének titulálta őt, és ezzel egyetért a WWE menedzsmentje is.

-- Roddy Piper új online 'podcast' show-t fog indítani. Erről a következőket írta twitterén: "ROD-POD! 9 NAP MÚLVA!! SZABÁLYOK NÉLKÜL!!"
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása