Hírcsokor

2012.07.04 16:54
- Az 1000. RAW adáson vissza fog térni Undertaker, de az a fellépése csak egy 1 estés szereplés lesz. Viszont egy nagyon jó hír is van, miszerint november 18-án, a Survivor Series-en ismét visszatér a Halott Ember és a tervek szerint a WrestleMania-ig ismét Full time pankrátor lesz! Taker nagyon jól küzdött és jól mutatott a ringben a WM 28 alkalmával és a műtétei után jó fizikai állapotnak és egészségnek örvend, így ha novemberig formába tud lendülni, akkor ismér visszatér!!!
 
Undertaker

- Az augusztusi SummerSlam PPV-n 7 mérkőzést fognak megrendezni, melyből a két Main Event mérkőzés már meg is van, ám azt hétpecsétes titok alatt tartják, hogy melyik két meccs lesz ez, ám annyi biztos, hogy ez a két meccs még a HHH vs Lesnar meccsen kívül kerül megrendezésre.
 
- A hétfői RAW 3.2-es kábeles értékelést ért el, ami 4,7 millió nézőt jelentett a műsor számára.
 
- A tegnapi SmackDown alkalmával Sheamus kisebb zúzódásokat szenvedett és több seb is keletkezett a fején, miután Alberto Del Rio megtámadta őt. A MITB PPV-n való megjelenését ez természetesen nem befolyásolja, mindenképpen ott lesz, hogy megvédje a Nehézsúlyú Világbajnoki övet Del Rio ellen.
 
Sheamus vs Del Rio
 

- Folytatódik a dívák elvándorlása a WWE-ből, ezúttal Maxine köszön el a szervezettől és néz új munka után.

- A tegnapi SD után már 7 résztvevője van a WHC Money in the Bank létrás mérkőzésnek és valószínűleg több résztvevő nem lesz, így ők 7-en küzdenek majd meg a táskáért. Pletykák szerint azonban a jövő heti SD-on lesz még 2 kvalifikációs mérkőzés és mivel Zack Ryder lesz a GM, ezért saját magát be fogja tenni a mérkőzésbe.