Hírcsokor

2012.07.05 10:49
 
Ric Flair lehet az új GM?
-- Rengeteg WWE-hez közeli ember szeretné, ha Ric Flair-t neveznék ki állandó GM-nek az 1000. RAW alkalmával. Azonban a WWE vs. TNA per miatt ez a kinevezés elég lehetetlennek tűnik jelen pillanatban.
 
-- Tyson Kidd a következőket írta Twitterén miután megtámadta Tensai hétfőn este: “Jobban érzem magam. Ennél sokkal több kell, hogy padlóra küldjenek.”
 
-- Paul Heyman-t megkérdezték, hogy szerinte mi volt CM Punk karrierjének csúcspontja. Heyman a következőt válaszolta: “A legjobb még csak most fog jönni! Hiszek benne!”
 
-- Ahogy láthattuk kedden este, Ryback egy könnyű győzelmet szedett össze Curt Hawkins ellen. Úgy tűnik azonban, hogy Reks és Hawkins még nem adta fel Ryback legyőzésének reményét. Ennek adtak hangot a twitterükön.
 
Hawkins: “Tisztán látható volt, hogy Ryback csalt kedden este… A jó hír az, hogy jóban vagyok a jövő heti GM-el, úgyhogy revansot fogok kérni.”
 
Reks: “Szerintetek Hawkins mérges lenne, ha megtudná, hogy csaltam a pénzfeldobásnál? De ne aggódjatok, nem végeztünk még Rybackkel.”

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása