Hírcsokor

2012.07.05 19:39
- Rey Mysterio meg fog jelenni a SummerSlam Axxess eseményen, akárcsak Randy Orton, John Cena, Triple H, Sheamus, CM Punk.
 
- A WWE.com-on megjelent egy írás Jim Ross-tól, melyben azt fejti ki, hogy milyen is volt együtt dolgozni Jesse Ventura-val és Jim Cornette-el.
 
- A WWE személyzete július 4-5-ére szabadságot kapott, majd pénteken térnek vissza a munkába.
 
- Zack Ryder a mai nap posztolta a Twitterére: "Kedd este megnyertem a Battle Royalt és én leszek a SD GM-je jövő héten! Ez komoly tesó! Broski visszatér és a "Ryder Forradalom" 'folytatódik!"
 
- Egyre több pletyka terjeng arról, hogy a WWE valami nagyra készül Tyson Kidd-el kapcsolatban. Vajon ő nyeri a MITB táskát?
 

- DDP bekerült a WWE.com Alumni szekciójába.

- Szeptember 30-án Lilian Garcia fogja énekelni az amerikai nemzeti himnuszt New Yorkban, a Metlife Stadionban, amikor is az NFL alapszakaszának 4. fordulójában a New York Jets a San Francisco 49ers csapatát fogadja majd.

- Bray Wyatt (Husky Harris) a Twitteren írt a sérüléséről: "Mit jelent nekem a mellizom-szakadás? Nem fogom sérülésekre vesztegetni az időmet, amikor ilyen jó esélyem van újra szerepelni. Ami az NXT-t illeti, egy másodpercet sem akarok kihagyni!"
 

- Justin Gabriel és Jinder Mahal fel fognak lépni a pénteki FCW-n.

- Újabb legenda megjelenése vált biztossá az 1000. RAW-n: Roddy Piper. A WWE továbbá felvette a kapcsolatot ez ügyben Tatankával is.

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása