Hírcsokor

2012.07.07 16:58

- A közösségi oldalak statisztikái alapján jelenleg A.J. Lee a legnépszerűbb női sportoló az USA-ban.


- Cameron, aki az egyik táncos díva Brodus Clay mellett, reméli, hogy a jövőben a WWE Díva szekcióját erősítve a ringben is szerepelhet majd.

- Szeptember 11-én fog megjelenni az USA-ban a "Once in a Lifetime - Rock vs Cena" című DVD, mely bemutatja, hogy hogy jött létre a mérkőzés, és természetesen magát a meccset is tartalmazza majd a lemez.

- Mark Henry a Twitterén tette közzé, hogy lefogyott 405 fontra és további 30 fontot szeretne leadni, így kb 170 kilóra fogyna le.
 
- HBK Shawn Michaels egy Youtube videóban tette közzé, hogy ott lesz az 1000. RAW-n, de még nincs meg a terv, hogy milyen szerepben is fog megjelenni. Elmondta továbbá, hogy ott lesz az augusztus 6-i RAW-n is a szülővárosában, San Antonio-ban, ahol direkt az ő tiszteletére fognak megtartani egy egész adást.
 
 
- Egyes WWE-n belüli források szerint 2013. januárjától ismét csak 2 órás RAW adások lesznek, legalábbis nagyon remélik az említett személyek.
 

- Rey Mysterio-t még mindig nem hirdeti a house show adásaira a WWE, holott a jelenleg eltiltáson lévő Randy Orton-t már igen.

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása